София, жк Младост - тема 28

• 79 864
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Здравейте, препоръчайте ми езикова лятна занималня за 6-7 годишни. Проверих Британика, но нещо не ми е по джоба.
През  юни English Next Door провеждат занималня. Синът ми беше супер доволен миналата година. Цената е супер, в сравнение с Британика.

# 331
  • София
Благодаря, на сайта им не пише за летни занимания,ще ги проверя.

# 332
Здравейте, препоръчайте ми езикова лятна занималня за 6-7 годишни. Проверих Британика, но нещо не ми е по джоба.
През  юни English Next Door провеждат занималня. Синът ми беше супер доволен миналата година. Цената е супер, в сравнение с Британика.

Къде се намира това?

# 333
  • София-Младост

Къде се намира това?
бл.301, на кръстовището, където е Кауфланд.

# 334
Сетих се, благодаря, ще потърся дали имат сайт и какви курсове предлагат.

# 335
Обещах да се отчета-ходих в салон Дива в Младост 3 за подстригване, не останах доволна. Повече там няма да стъпя

# 336
  • Ланкър, планините Овнерог
На поляната зад Пикадили (бившо вече), което е на бул. Йерусалим, пада разчистване и рязане на храсти. Някой знае ли какво ще правят?
Много се надявам поне на кучешка заградена площадка, а ако ще е парк, още по-добре. Да не е само поредната сграда.

# 337
  • софия
четох, че общината обяви ден за пролетно почистване на терена. може би е само това.

# 338
Здравейте,
първо се извинявам, ако не е тук мястото или въпросът е неподходящ..

Ето какво се случи току що (около 20:45) в жк. Младост 4..
Вървях по улицата близо до блока и ме спира млад мъж в кола и пита за посоки. Замислих се малко и му отговорих и той пак "аха, там надясно ли.." .. както и да е, потърждавам.. и поглеждам в колата и нещо ми се стори странно.. поглеждам пак и какво да видя (то пак не, че се виждаше, но от действията беше различимо..) човекът си мастурбира в колата най-спокойно.. в който момент казвам само едно да фак и продължавам по пътя, а онзи даде газ в другата посока..

Въпросът ми е какво мога да направя? За улично осветление ли е оплакването (даже не беше различим какъв точно е цветът на колата, освен "тъмен", за номер нямах време за реакция, кой да мисли, че ше те спре мастурбиращ, особено пък и в 8 и нещо вечерта..).
Има една пресечка срещу 345 между блоковете, където е пълен мрак, лампи няма, а случката беше от близка "осветена" уличка, където мракът пак е почти пълен.

Някой, ако може да помогне.. как бихте постъпили в такава ситуация, етц.. още не мога да повярвам, че и това видях..

# 339
 Sick
shook, за осветлението подаваш сигнал/и на http://call.sofia.bg/.

# 340
  • София
От сайта на "Софийска вода":

На 21 март 2017 г. (вторник), във връзка с прекъсване на стар уличен водопровод на ул. „Проф. Александър Теодоров - Балан“ жк. „Младост“ 2, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Проф. Александър Теодоров – Балан“, ул. “Свети Киприян“, бул. „Александър Малинов“, бул. „Андрей Ляпчев“
21 март 2017 от 10:00 до 20:00

# 341
shook, подобни откачалки има из целия град, няма да забравя как отивах на работа в 9 без 15, ул. Веслец и се разминах с ръмжащ мъж, който в една ръка държеше зелка, в другата размахваше нож. Мда..

# 342
  • София
Потребителка преди време се беше оплакала тук от някакъв, който опипвал жени на паркинга на "Кауфланд". Откачи народът масово, да те е страх да излезеш вече.

Онзи ден ми разказваха за разпръстната прахообразна отрова на детска площадка в Младост-3. Били отцепили целия район.

# 343
Здравейте!
Бихте ми препоръчали добра детска кухня в Младост 4?

# 344
Здравейте!
Искам да подам сигнал за опасна отворена шахта на детска площадка, но не се ориентирах къде да го направя.
Може ли малко помощ?

Общи условия

Активация на акаунт