София, жк Младост - тема 28

• 79 762
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Защото по незнамкой си закон може да нямаш парно до 48 часа. В нашата фактура пише 3 дена без топлоподаване, неустойка 1 ден - 2 лв и нещо или 3 лв и нещо, хич даже и не го запомних.

# 376
  • София-Младост
Няма нито ред за отстъпка, единственото ми обяснение е, че ние сме без радиатори и плащаме само сградна инсталация...

# 377
Защото по незнамкой си закон може да нямаш парно до 48 часа. В нашата фактура пише 3 дена без топлоподаване, неустойка 1 ден - 2 лв и нещо или 3 лв и нещо, хич даже и не го запомних.

В моята фактура, три дни "обезщетение" = 12 лв...

# 378
А освен парното забелязахте ли промяна и в отчитането на топлата вода? При мен водомерът показваше близо 2 кубика по-малко след седмицата без вода... и не мога да обясня на човекът, който отчита водата (в блока един отчита водата и плащаме обща сметка за входа; нямаме индивидуално отчитане, за съжаление) че не съм правила нещо на водомерите...

# 379
  • София

В моята фактура, три дни "обезщетение" = 12 лв...

При нас са 8 лева. Това е горе-долу 10 процента от сметката. Обаче какво се сетих - като дойде изравнителната сметка, ако имаме да доплащаме, едва ли и ще намалят и доплащането за този месец с 10 процента, ще си ги платим изцяло.

# 380
Това с парното е чак обидно. Може ли такава подигравка? Чак не си заслужава да го коментирам.
А видяхте ли, че кметицата иска да се направи протест срещу решението на Столична община да няма референдум и да си продължи застрояването? Гледах бележка на нашия вход с дата на протеста 06,04,
И много се впечатлих как главният архитект рекъл, че видиш ли в Младост хич не е застроено - само някакви си 26 % гъстота /или каквато е там мерната единица/, докато в Париж, видиш ли, било 60 и кусур ooooh! С Париж ни сравнява, нЕмам думи! Да дойде да види дупките и пробитите шахти до нас! Да види ръждясалите площадки и липсващите тротоари. Къв Париж? Той изобщо има ли идея къде се намира и за какво е там, или просто шума на парите е много силен?

# 381
  • София
Здравейте, мнение за китайския ресторант в 325 блок?

# 382
  • София-Младост
Здравейте, мнение за китайския ресторант в 325 блок?
Взимали сме за вкъщи, харесва ми храната, но и ние поръчвам едно и също  Mr. Green

# 383
Здравейте,

Може ли да попитам за впечатления от Wiki Kid's House.
И да препоръчате детски клуб в Младост Simple Smile

Мерси предварително

# 384
  • София
Здравейте,
В търсене на ясла сме - интересувам се от яслите в Младост 3 или 4.
Препоръки ще са много полезни  bouquet
Или ако има тема за това, а пък аз съм я изпуснала. За държавна ясла става дума.
поздрави

# 385
  • София
здравейте, как се стига до комплекс Камбаните? до колкото разбрах май се стига с 111 до някъде и от там пеша, има ли и други варианти?

# 386
  • София
здравейте, как се стига до комплекс Камбаните? до колкото разбрах май се стига с 111 до някъде и от там пеша, има ли и други варианти?
Да, ако идваш от Младост, слизаш на БПС и вървиш по моста. Ако идваш от Околовръстното, слизаш на спирката преди моста и вървиш направо.

# 387
дами, къде в младост има йога /желателно за начинаещи или не особено напреднали/?

# 388
  • София
В Студио 108 на ул. Йерусалим, над BeFit. Има всякакви групи - и напреднали, и начинаещи.

# 389
благодаря ти!  bouquet
обадих се и записах час за тренировка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт