София, жк Младост - тема 28

• 79 755
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
преди месец-два я засякох при дск. искаше ми 5лв до пенсия, щяла да ми ги върне и т.н., не знам дали е от недоимък или нещо друго

# 436
  • София
преди месец-два я засякох при дск. искаше ми 5лв до пенсия, щяла да ми ги върне и т.н., не знам дали е от недоимък или нещо друго
Ясно. Мерси! Това исках да знам т.е. дали е единичен случай и наистина е изпаднала в безизходица до пенсия.
Не, че това промена нещо, но явно не е само този месец. Иначе изглеждаше доста добре т.е. не изглежда като закъсала жена, но само тя си знае. Може наистина да не ѝ стига пенсията, знам ли?!

# 437
  • София-Младост
В Младост 4  нямаме вода, при вас как е?

# 438
има - и топла, и студена

# 439
  • София-Младост
Пуснах сигнал, вече пише това:
жк. Младост4 - Района между ул. Бъднина, ул. Нов ден, ул. Филип Аврамов, ул. Димо Дичев, ул. Доктор Атанас Москов, ул.Божан Ангелов
Тип: Аварийно спиране
Описание: Ремонт на уличен водопровод
Начало: 7 Май 2017, 13:00 ч.

# 440
Преди малко и при нас спря. В 17 ще дойде Simple Smile А от утре без топла вода..

# 441
  • София
От утре ли сме без топла вода? Не е ли от 9-ти?

# 442
# 443
  • София
Честно казано ми писна вече от тази "Топлофикация". Ще се слага бойлер. Наслагахме климатици заради авариите им през зимата, сега ще се слага и бойлер. Не ги отремонтираха тези водопроводи за толкова години. Crossing Arms Все нещо има, все аварии, все ремонти.

# 444
  • Ланкър, планините Овнерог
Стига, де, по новините днес казаха от 9-ти. Да не мислите, че утре някой ще започне ремонта?
http://sofia.dir.bg/news.php?id=25712342 Ама пък в сайта на топлото си стои 8-ми  Thinking

# 445
  • София
По новините на Канал 1 казаха "от полунощ утре". Кой както иска, така да го разбира. Според мен е от полунощ на 8-ми срещу 9-ти, т.е. през деня на 8-ми ще има топла вода. За всеки случай психически съм се настроила за студена вода утре.

# 446
  • София
Дано утре да има вода! Не ми се струва нормално утре хората да се приберат след 3 почивни дни и да няма топла вода.

# 447
Благодаря за отзивите за картините. Намерих много хубава.  bouquet

По темата за водата ние на входа имаме съобщение, че няма да имаме вода от 19.05 до 03.06? Някой друг да има такова съобщение? Аз съм леко объркана нашия блок е специален и няма да има топла вода един месец?  newsm78

# 448
  • София
В коя част сте? Да не я спират поетапно? На едни да пуснат на 19-ти, а на други да я спрат?

# 449
В коя част сте? Да не я спират поетапно? На едни да пуснат на 19-ти, а на други да я спрат?

В Младост 3 съм при Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт