Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 81 577
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Пробвах я вчера. Използвах два светли нюанса и един по-тъмен, за основа нанесох Color Tattoo. Гримирах се в 13 часа, към 21 имаше леко избледняване и събиране на цветовете, но навън ме валя дъжд. Като първи впечатления - доволна съм, харесва ми палитрата, нюансите са нежни и красиви. Аз не съм кой знае колко добра в нанасянето на сенки, сложен грим не мога да правя и дори като ползвам палитрите си на Shiseido, D&G, The Balm, Bellapierre - пак резултатите при мен са сходни.

# 151
Има ли някой ползвал Loreal Infallible Matte и Revlon Colorstay. Не намирам нито едно ревю сравнение между тях. Имам 3 различни нюанса от Loreal, но сега ми изсушава кожата. Чудя се Revlon прави ли такива проблеми и превъзхожда ли infallible matte? Praynig

# 152
Има ли някой ползвал Loreal Infallible Matte и Revlon Colorstay. Не намирам нито едно ревю сравнение между тях....
Има много ревюта.

# 153
Да си кажа чесно съм свикнала да разчитам на вас, колкото пъти взема нещо по блогърски ревюта се оказва, че не е за мен Laughing

# 154
  • София
Не съм ползвала Лореал, но от Ревлона вече имам похарчени няколко бутилчета. Ползвам този за мазна/комбинирана кожа, защото покритието и цветовете ме устройват повече.
Моята кожа е по-скоро изсушена и много чувствителна. Винаги отдолу слагам хубав, богат крем, изчаквам да попие, нанасям ФДТ-а, изчаквам да засъхне (няколко минути, след това е бетон!) и продължавам с грима.
Дори и в най-големите студове не съм имала проблем с изсушаване и дискомфорт.
За нов ФДТ - винаги проба, и то с няколко носения  Peace

# 155
Аз не се спогодих с Colorstay, нито с този за суха, нито за нормална. На моята кожа стоеше като пресечен. Докато другия на L'Oreal не съм ползвала, но при няколко проби ми стои като латекс, толкова плътен и тлъст. Не съм критерии, но на мен повече ми помагат отрицателните мнения. Blush

# 156
А бялата пудра на Аура бива ли я?Май я хвалихте.

Използвам прахообразната - Shine killer и много ми харесва. Не оставя никакъв цвят. За коя имаш предвид ти?

Да за нея,четох хубави коментари ,не знам тази на Есенс дали е добра,но ако е може и нея да си взема,на половината цена на Аура е

# 157
Аз не се спогодих с Colorstay, нито с този за суха, нито за нормална. На моята кожа стоеше като пресечен. Докато другия на L'Oreal не съм ползвала, но при няколко проби ми стои като латекс, толкова плътен и тлъст. Не съм критерии, но на мен повече ми помагат отрицателните мнения. Blush

Сякаш аз съм го писала това  Laughing На Ревлон ми се впива в порите много видимо след цял ден носене и е кофти гледка. Но пък и аз си имам широки пори на места, може би при нормална кожа няма да е така. От другия на Лореал ми излизаха кошмарни подкожни пъпки и не смея да го пипна. Стои в шкафа, чудех се дали да му дам шанс отново, но ако пак ще се боря с кожни проблеми - не, мерси  ooooh!

# 158
Има ли някой ползвал Loreal Infallible Matte и Revlon Colorstay. Не намирам нито едно ревю сравнение между тях....
Има много ревюта.
Имам ги и двата , повече харесвам Ревлона като ефект и трайност,но много подкожни пъпки ми прави и за това съм го прибрала в дълбокия резерв . Лореала поне при мен на 4-5 час и съм лъснала .Иначе е по-лек и не ми прави пъпки  

# 159
Да споделя впечатлението си за ето тази база на Катрис
 Днес бях с нея и не ми хареса. Точно след нанасянето й нямаше видимо озаряване или нещо такова. Попи веднага и за разлика от повечето силиконови бази го нямаше това "мазно" усещане докато се нанася и не можеш да прекалиш с нея. Кожата беше подобна на полирана, но получавам такъв ефект от повечето озаряващи бази. Има брокат, който никога не ми е харесвал как стои на лицето, но след фон дьо тена не си личи. След 7,8 часа си погледнах лицето на слънчева светлина и беше сияещо, много готино, някои дори биха казали мазно. Но аз съм със суха кожа. Не мисля, че ще е подходящ за дами с мазна, определено. Отделно фон дьо тена се беше впил в порите ми.
Не смятам, че си заслужава, особено за цена от 9 лева за 15 мл.

# 160
Леми, аз... Този глос не се ли разтича?  Thinking
Не.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 09:02 от Lemy

# 161
  • София
И за мен перлите на Catrice не са нещо невероятно, за база под фон дю тена на Catrice много ми харесва Prime and fine розовата опаковка особено за цената си.

# 162
  • София
Да за нея,четох хубави коментари ,не знам тази на Есенс дали е добра,но ако е може и нея да си взема,на половината цена на Аура е
И двете имам, и двете са хубави, но Есенската си седи, а Аурата привършва. Grinning

# 163
Днес си взех контуриращата палитра на Аура препоръчана ми оттук, супер е  bouquet
само че се чудя как се използва първия нюанс Fix,  ако може някой да ми поясни. Не можах да намеря клипчета за това.
Взех си и зелената спирала на ГР, намалена е 2 и нещо, направо без пари.

# 164
  • Стара Загора
Днес си взех контуриращата палитра на Аура препоръчана ми оттук, супер е  bouquet
само че се чудя как се използва първия нюанс Fix,  ако може някой да ми поясни. Не можах да намеря клипчета за това.
Взех си и зелената спирала на ГР, намалена е 2 и нещо, направо без пари.

За фиксиране на коректор под очите. Peace

Общи условия

Активация на акаунт