Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 79 833
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
На мен ми изглеждаше бодлива тази четка на Ebelin Rolling Eyes прилича ми на бодливите четки на Импала, които не харесвам. Купих си такава на Аура и е много мекичка, не се скубе.

# 571
  • Варна
Колебая се между руж на Буржоа и Лореал:

или

Не, че нямам, но искам розов, свеж, пролетен цвят и го намирам и при двете марки. Проблемът е, че имам един от нюансите на Буржоа и при все, че не е от често използваните ми, на повърхността се образува коричка, която затруднява загребването. При някой друг случвало ли се е? И отзиви за Лореал, в случай, че имате впечатления, моля! bouquet

Благодаря на Лита, че ме подсети за тоника на Фитокод, вече си го купих.

Ето го този на Лореал, който назад препоръчвах:

И се отчитам, че днес пак злоупотребих, купувайки червило на Римел (намалени са и ми излезе около 4 лв.), хайлайтър стик на Мейбълин, един ФДТ Better Skin, червило и лак на Лореал.
Ще пробвам да си самозабраня козметични покупки до края на март.

# 572
Проблемът е, че имам един от нюансите на Буржоа и при все, че не е от често използваните ми, на повърхността се образува коричка, която затруднява загребването. При някой друг случвало ли се е? И отзиви за Лореал, в случай, че имате впечатления, моля! bouquet
Да, защото ружът е печен и не се разпрашава като само пресованите в компактен вид. Губи се вещество, но като се заглади и не пуска, минавам в няколко посоки с една стара и по-твърда четка за зъби, и така до следващия път.

# 573
  • София
минавам в няколко посоки с една стара и по-твърда четка за зъби, и така до следващия път.

Аз правя тоя номер с нова гъба за чинии, с грапавата част.

# 574
Имам такова ружче на Буржоа и се случи същото отгоре. Благодаря за идеите за четка и гъба  Grinning Откровено казано при мен изчезва в някакъв момент от деня, но много си го харесва  Wink

# 575
  • В къЩи.
Този ми е любим в момента. Смених го за кратко с Хелти Микс, но бързо се върнах към city radiance. Има добра покривност, кожата ми изглежда добре хидратирана и сияйна. Всички в офиса ми казват, че не могат да разберат как всеки ден изглеждам толкова свежа като репичка Sunglasses. Моята кожа е суха и чувствителна Peace

Здравей.
И аз съм с Хелти Микс #52, но след като прочетох поста ти, съм твърдо решла да пробвам и Сити Радианс.
Цветовете едни и същи ли са на двата ФДТ?

# 576
утре с 300 отивам в лили за  lipfinity на макс фактор,  пробвах го на ръката си и вече втори ден си стои.

# 577
Скрит текст:
Ами аз хич не съм от запознатите как се прави тема и т.н., така че се надявам някой по-навътре с нещата да се заеме. Tired

# 578
И city radiance, и healthy mix ги използвам. Страшно ги харесвам. Дълготрайни, леки и стоят чудесно. Сега коректорите ще си взема. Grinning

# 579
  • София
Предстои ми да купувам фдт и съвсем ме объркахте. Rolling Eyes Твърдо щях да си взимам Ревлон-а, после започнахте с тоя Хелти Микс, сега пък Сити Радианс.....аааа ма вземете се спрете на един де, само ми мътите главата. Crossing Arms Mr. Green

# 580
От мен малък коментар за  Хелти Микс, може да ти е от полза да си избереш - подходящ е за нормална и суха кожа. За мазна, според мен, не става. Ще е добре сега в студените месеци, в топлите на мен със сигурност ще ми мазнее. Не е толкова сочен като Римелския, но на моята кожа е от този тип.

# 581
И от мен една вметка - римелският е много тежък и стои като маска. Зависи какво си търсиш. Peace

# 582
Аз говоря за този Римел, на мен не ми стои като маска и не ми е тежък. Rolling Eyes То си зависи и колко слагаш де, на мен ми е достатъчна една помпичка от който и да е фдт.

# 583
  • София
От мен малък коментар за  Хелти Микс, може да ти е от полза да си избереш - подходящ е за нормална и суха кожа. За мазна, според мен, не става. Ще е добре сега в студените месеци, в топлите на мен със сигурност ще ми мазнее. Не е толкова сочен като Римелския, но на моята кожа е от този тип.
Добре, ти със мазна кожа ли си? Защото Римелския си/ти е сочен, но казваш, че Хелти микса в топлите месеци ще ти мазнее...Аз останах с впечатлението, че Хелти микса, не е така сочен като Римелския, който в по хладните месеци ми е супер.

# 584
Не съм с мазна кожа. На тия години от къде мазна... Нормална с по-сухи зони под очите. Римелския го ползвам есента и зимата, защото ми е добре с него. През лятото ми е мазен дори на мен с нормалната ми кожа, а какво да кажем за мазна. Хелти микс ми е добре сега, може би и пролетта ще е добре, но не и в по-топло. Да, не е чак толкова сочен като Римелския, но не ми стои сухо като Тру мач, който изглежда по-матово, но не твърде много, защото не обичам. Матиращи продукти не слагам - нито пудри, нито листчета, нищо такова.

Общи условия

Активация на акаунт