Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 79 838
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
# 556
  • Варна
Ако сте ползвали Буржоа сити радианс https://remedium.bg/fond-de-teint/bourjois-city-radiance-skin-pr … voire-rose01.html може ли да споделите впечатления. Любимият ми Колър стей взе много да ми пресушава и ще се налага да го сменям.  Crossing Arms

Този ми е любим в момента. Смених го за кратко с Хелти Микс, но бързо се върнах към city radiance. Има добра покривност, кожата ми изглежда добре хидратирана и сияйна. Всички в офиса ми казват, че не могат да разберат как всеки ден изглеждам толкова свежа като репичка Sunglasses. Моята кожа е суха и чувствителна Peace

# 557
Невиту, може би поръчка от Superdrug излиза по-евтино отколкото от официалния сайт на MUR, но за жалост там няма повечето нови неща на марката. От седмици например дебна да се появят липкитовете имитация на Кайли, ами няма ги, зареждат ги и след един час са изкупени. В крайна сметка закупих от сайта им.

Извинявам се за офтопика.

# 558
Има Fit me на Мейбълин на Лили , купих си Laughing

# 559
  • София
Прииска ми се да има отделна тема за Мейкъп Революшън  Heart Eyes
Запалихте и мен, страшни сте значи Simple Smile

Имитация на Кат Вон Д контуриращата палитра имат ли?

# 560
  • София
В Лили ли? Хубав ли е тоя фдт, не съм го ползвала. Rolling Eyes

# 561
Прииска ми се да има отделна тема за Мейкъп Революшън  Heart Eyes
Запалихте и мен, страшни сте значи Simple Smile

Имитация на Кат Вон Д контуриращата палитра имат ли?
Контурираща за лице предполагам? Защото нали има и за очи, която пак се води контурираща. Аз имам нейната имитация.

Страшно съм доволна, невероятна формула, прекрасни матови цветове, наситени, преливат се страхотно.
Контурираща имам тази Ultra contour Palette:

Един от най-добрите им продукти, страхотна е! Не е имитация на Кат Вон Д, а на Анастейша, мисля. Но ще ти върши чудесна работа! Peace

Скрит текст:
Ами хайде да си направим тема за MUR! Ще съм от най-редовните! Party Crazy

# 562
  • София
Хайде, направи темата, защо не  Heart Eyes

Всъщност имах предвид контуриращата за лице, не за очи, не уточних наистина.
Много благодаря  Heart Eyes

# 563
Включвам се към желаещите да има тема за MUR  Peace Нямам достатъчно познания и опит с марката, за да оформя добра нова тема, но определено се интересувам и ще бъде полезно  Simple Smile

# 564
В Лили ли? Хубав ли е тоя фдт, не съм го ползвала. Rolling Eyes
В Лили да Mr. Green от телефона пиша и клавиатурата ме корегира
Не знам дали е хубав ,но съм чела,че е

# 565
  • София
Айде утре да го тестваш и те чакам да ме навиеш. Mr. Green

# 566
  • Вестерос
Спиралата Лаш я махам като си вземам душ и си накисвам миглите и на снопчета ми пада като после с тоалетно мляко българска роза обирам , ако има черно.

Днес отивам до ДМ гранд мол  за на есенс- вече няма дм там  Laughing

# 567
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Спиралата Лаш я махам като си вземам душ и си накисвам миглите и на снопчета ми пада като после с тоалетно мляко българска роза обирам , ако има черно.

Днес отивам до ДМ гранд мол  за на есенс- вече няма дм там  Laughing
По-напред писах, че е затворен за ремонт до 08.03.17

# 568
  • Вестерос
Мерси, пропуснала съм

# 569
  • Варна
Взех си четката на Ebelin за хайлайтър за скромните 10лв., подвуомих се за контуриращата, но имам подобна.
Пише, че е от естествен косъм, но не и какъв точно. Като я мърдам върху ръката си е мека, като си натисна дланта отгоре й имам чувството, че докосвам от онези стари оранжеви губери, с които бабите застилаха мебелите си.
И докато си играх с нея падна и някой друг косъм.💀

Общи условия

Активация на акаунт