Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 79 859
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Хахаха, vikdesire, сега виждам, че и ти си препоръчала същата палитра. Наистина е страхотна, момичета. Нищо общо като цветове с това, което се продава тук по дрогериите.  Hug

# 541
Аз от кога съм ги набелязала тези шоколадовите, но не мога да си избера коя ще ми влезе най в употреба. За сега, обаче, твърдо съм се спряла на тази, имитация на Lorac Pro 2:
Скрит текст:

# 542
  • Вестерос
От тези кафяво с тъмно имам the balm , което показах и в поста си, търся по-скоро розово-лилави интересни цветове. Имам единични на Есенс ето тези, много съм доволна от тях. Както и на колор татто си взех pink gold

Скрит текст:

Къде я има тази новата палитра на Есенс?

Kaкви са тези MUL?

# 543
За първи път чувам, че MUR се продават в България newsm78

# 544
  • Вестерос
МUR имах предвид, не MUL , за пръв път ги чувам

# 545
  • Варна
MUR=Makeup Revolution. Продават ги в enzo.bg. Имат копия на почти всички големи палитри или грим.
Смятам да си взема някой ден палитрата с кремообразен контур.

# 546
Палитрата на Есенс, за която говоря, я има в ДМ като лимитирана колекция. Но не съм сигурна дали е заредена във всички магазини.

Иначе, да, Makeup revolution ги продават в Ензо, но ако купувате няколко неща, излизат по-евтини от официалния им сайт с доставка до БГ или с превозвач.

https://www.tambeauty.com/Mobile/MobileDefault.aspx

А ако говорим за имитации, тази палитра имитация на Urban decay Naked е страшно пигментирана и хубава. Друг е въпросът, че цената й тук е потресаваща, а в Англия струва 4 лири.

http://sistersmakeup.bg/index.php?route=product/product&path … amp;product_id=48

# 547
За кой ли път ще се повторя, но и MUR, и MUA като марки ги предлагат в http://www.superdrug.com/. Там са си на нормалните цени, имайте предвид, че на официалния сайт на MUR вдигнаха цените на всичко, не мога да си обясня защо, като сложиш и главозамайващата доставка излиза много солено. Най-евтин вариант е поръчка от Superdrug с превозвач (в Англия доставката е безплатна, плащате само на превозвача, най-много да ви излезе към 6 лева). Peace
В този сайт се предлагат и много дрогерийни марки, направи ми впечатление, че фон дьо тенът на Боржуа, който всички накупихме е намален и там. Има разнообразие от много цветове, не е като тук, така че ако някой не може да си намери по нашите магазини е вариант. Даже има най-светлия цвят 50, тук не се предлага. Peace

# 548
Да не остана по-назад, бях си купила Lash Sensational, класическата в розовата опаковка и вчера я тествах. Ми... ще си я доизползвам, но няма да си я купя повече  Laughing Спиралата не е лоша, но ми слепва ужасно миглите, а вечерта заедно с нея свалих и половината мигли, ужасно тудно се маха. Пробвах и с мицеларната на Микса, с двуфазния дегримьор за очи на Биотен, който до момента е свалял всичко от раз. Кой знае пък, може още да не съм я "разработила", но определено очаквах повече.

# 549
Да ви споделя един начин за махане на спирала, не знам дали някой тук го беше казвал или от друго място съм го чула. Наплисквате си очите обилно с вода, да се намокри хубаво спиралата и около 10 минути стоите така, за да се просмуче водата. После пада изключително лесно, след като е размекната вече. Peace

# 550
Да не остана по-назад, бях си купила Lash Sensational, класическата в розовата опаковка и вчера я тествах. Ми... ще си я доизползвам, но няма да си я купя повече  Laughing Спиралата не е лоша, но ми слепва ужасно миглите, а вечерта заедно с нея свалих и половината мигли, ужасно тудно се маха. Пробвах и с мицеларната на Микса, с двуфазния дегримьор за очи на Биотен, който до момента е свалял всичко от раз. Кой знае пък, може още да не съм я "разработила", но определено очаквах повече.
И аз я изпробвах.Свали се супер лесно.Минах с мицерална вода на гарниер.После измих с вода и нямаше и следа от нея ,мигли не са ми падали.Не ми спласти миглите.Но ми идва твърде драматичен ефекта и това не ми допада .Обичам по естествени резултати.

# 551
Май ще съм поредната, която ще похвали триъгълната спирала на Буржоа, но тъй като съм със почти никакви мигли, когато съм доволна от някоя спирала ( а от тази определено съм ) искам да го споделя. Много удължава при мен, лесно се нанася без да се изцапам и изобщо не се размазва. Миналия уикенд пътувах и по 12 часа бях на крак, спиралата не мръдна.  
Относно свалянето на спирала, аз години наред свалях грима от очите с мицеларна вода или тоалетни млека, докато не гледах клипче на една блогърка. Бях доста скептична, но реших да пробвам. Цялото лице първо се измива с гел или пяна, след това каквото е останало се обира с едно тампонче с мицеларна вода. Много по лесно ми е и изобщо не търкам.

# 552
Благодаря ви за предложенията.  bouquet Ефектът при мен чак драматичен не може да се нарече, но разликата е забележима.

# 553
Аз си я харесвам много тази спирала, по назад показах как изглежда на миглите ми.

# 554
  • Бургас/Пз
Ако сте ползвали Буржоа сити радианс https://remedium.bg/fond-de-teint/bourjois-city-radiance-skin-pr … voire-rose01.html може ли да споделите впечатления. Любимият ми Колър стей взе много да ми пресушава и ще се налага да го сменям.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт