Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 79 869
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Изсветлявам корените си с Syoss изрусител 10-1. От него косата ми става доста жълта, по дължините имам Garnier Naturals( в опит да скрия розовите си дължини)
 Във случая този силно сив нюс получих с шампоан оцветител на Leganza Cool Blonde(май беше 93). Това е след първото измиване.

# 526
  • София
viksdesire, много ти отива този цвят  Heart Eyes Носи си го с кеф! И много добре седи точно с розовия нюанс на косата  Heart Eyes

# 527
Аз да кажа пък, че си намерих базата на Буржоа и съм много доволна. Направо е като бетонкотакт, още докато я нанасям лепне! Laughing Но пък дава страхотна трайност, до 12ч не мърдат сенките (повече не съм пробвала тези дни), и също дава доста по-наситени цветове.

# 528
Аз да кажа пък, че си намерих базата на Буржоа и съм много доволна. Направо е като бетонкотакт, още докато я нанасям лепне! Laughing Но пък дава страхотна трайност, до 12ч не мърдат сенките (повече не съм пробвала тези дни), и също дава доста по-наситени цветове.
За това ли става въпрос?
http://www.superdrug.com/Make-Up/Eyes/Eye-Primer/Bourjois-24-Hou … e-Primer/p/723595

# 529
  • Вестерос
Някой нещо за сенките, питах снощи  Thinking Бижу , ти кои имаше, беше май доволна?

# 530
Пропуснала съм питането ти. Аз имах светлата палитра на Мейбълин. Бях я ползвала 2 или три пъти, много ми харесваше, но я подарих на приятелката на единия ми син, защото и тя много я хареса. После си купих Bronze на Есенс.

# 531
  • Вестерос
Мерси, клоня към нея като цяло, първо мислех тъмната, но имам подобни нюанси, а розовата я нямам и за 14 лв и нещо е оферта сякаш

# 532
Направо си е оферта, на фона на цените на дрогерийните палитри, които вече вървят над 20-25. Няма да съжаляваш!  Peace

# 533
За това ли става въпрос?
http://www.superdrug.com/Make-Up/Eyes/Eye-Primer/Bourjois-24-Hou … e-Primer/p/723595
Да. Сега е намалено в дм Peace

# 534
Някой нещо за сенките, питах снощи  Thinking Бижу , ти кои имаше, беше май доволна?
Съвсем съм ти пропуснала поста. ooooh!
Скрит текст:
Не съм Бижу, но да си изкажа мнението. Имам The Blushed Nudes - не са най-смотаните сенки на света, но не са изобщо кой знае какво. Аз ги взех за 14 лева някъде и сега на фона на качеството на MUR ми се виждат много. Да не говорим за редовната им цена от 24 лева. Цветовете са много подобни, не можеш да направиш много варианти с тях. Това ми беше първата палитра изобщо и докато имах само нея много се затруднявах какво ново да измисля. Общо взето имаш 2 варианта: бронзово/кафяво и розово. Каквото и да слагаш, накрая свършва по един и същи начин. А след няколко часа всичко на клепача изглежда като един цвят. За The Nudes също не съм чувала хубави отзиви. Като цяло бих те посъветвала да се насочиш към други сенки. Например Есънс сега ще пускат палитри, които можеш сам да си напълниш. На Катрис също не са лоши мисля за тези пари горе-долу. Хвалеха и на Аура палитрите, но те бях 25 лева някъде. Peace

# 535
И аз имам Blushed nudes и не съм очарована. По някакви ревюта четох, че е едва ли не копие на Naked нам-си-кой-номер и май очаквах доста. Не ме кефи, че цветовете върху окото не приличат на това, което виждаш в палитрата - примерно едното е тъмно лилаво, слагам - излиза сиво, другото е нещо сивеещо, на окото ми изглежда почти кафяво... ooooh! Светлите цветове, демек половината, са пълна скръб, непокривни и гадни. А пък занимавах един приятел да ми ги купува от САЩ, още не ги бяха внесли тук. Ужас.

# 536
  • Стара Загора
Ако питате мен, нито Есънс, нито Катрис си струват кой знае колко. Все е бежовокафявата гама и тук там розово с бордо се въртят. Едно и също под различна форма има при всяка смяна на асортимента. Скучни са ми. Crossing Arms Да пуснат нещо по-интересно. Naughty
Купете си от 4-ките на Флормар, чиста работа. Има в лилаво, синьо, зелено, кафяво, сиво/черно и онази готината с оранжевото и масленозеленото. Нито палитрите на Лореал, нито на Мейбълин ме изкушават. Хвалеха се и на Макс Фактор наскоро някакви, но отново в познатите земни цветове. От тези в дрогерията, са хубави единичките на Лореал за мен и отново на Флормар. Лореалските прахообразни обожавам. Heart Eyes
А, щях да пропусна и разкошните 8-ци на Wet n'wild. Имам Comfort Zone и лилавата - ето това са хубави сенки. Heart Eyes Слийк не са зле също и тези имитации на Шоколадите.

http://tonisbeautynook.blogspot.bg/2017/02/makeup-revolution-dea … adow-palette.html

http://tonisbeautynook.blogspot.bg/2016/11/makeup-revolution-nak … late-palette.html

# 537
  • Бургас
На мен си ми харесва палитрата The Blushed Nudes на Мейбълин.Ползвам си я с удоволствие,допадат ми и цветовете,и трайността.

# 538
  • Варна
На Makeup Revolution всички шоколадови палитри са добри, имат копие на всички шоколадови палитри на Too Faced и са супер качество за цена от 27лв.
Аз имам Chocolate&Peaches и искам да си взема  едната им Iconic, която е копие на Naked 3

Chocolate&Peaches

# 539
И аз се присъединявам към не особено впечатлените от Blushed nudes палитрата. Светлите цветове са бледи и неразличими на клепача. Няма добри цветове за преливане освен едно розово, което се разпрашава доста и е зле пигментирано. Няма и добри тъмни матови цветове за свивката на окото, защото те всичките са блестящи. Общо взето единствените 2 сносни цвята са блестящите цикламено и розово-златистото. Другите цветове не ги бива особено, да не кажа хич. В началото, като купих палитрата, и аз й се радвах, но после забелязах, че много често посягам към първата нюд палитра, за да завърша грим визията, защото просто в blushed nudes ги няма подходящите цветове. Оригиналната The nudes палитра е много по-хубава като качество, пигментация и цветове. Ако ще купуваш някоя на Maybelline, те съветвам да е тя. Есенс сега са излезли с много добри попълнения, особено палитрата с 4 сенки, руж и хайлайтър, който е уникален. Съветвам те да вземеш нея. Друго от продаваните в ДМ наистина няма какво да препоръчам, а имам почти всяка палитра от там.  Laughing Наистина е вярно, че всичките дрогерийни палитри са в почти еднакви тонове и няма много разнообразие. Затова пък ето тази палитра е уникална, страхотно качество на сенките и страхотни цветове. Освен това е двойник на прасковената палитра на Ту фейсд. Препоръчвам я с две ръце.  Peace

http://www.enzo.bg/makeup-revolution/i-makeup-london-palitra-ot-senki-za-ochi/

Общи условия

Активация на акаунт