Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 79 801
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Иначе можеш да го смесиш с по-светъл (ако имаш такъв), за да ти се получи твоя цвят. 
Освен това Алверде имат продукт, който е за изсветляване и потъмняване на фон дьо тени. Не съм го използвала, но може да ги погледнеш Wink

може ли линк?

хайде, някой да се престраши и да пусне тема MUR, моля  Whistling Whistling Whistling
И на мен ще ми е интересна такава тема.Нямам техни продукти и са ми интересни много.Бих пробвала  Mr. Green

# 601
https://img.makeupalley.com/2/5/0/7/2965707.JPG
Това намирам от телефона, но не знам дали са в същите опаковки сега. Със сигурност съм ги виждала в ДМ, даже щях да си купувам миналото лято, но така и не дойде ред...

# 602
Нищо особено не е този ФДТ много течен,не покривен , свикнала съм с тежки покривни ФДТ-ни и не знам дали има смисъл да ходя да го сменям или да го подаря на някоя по-тъмна колежка .Ще го понося нищо ,че не е точно моя цвят ,разликата не е фрапантна ,ако не лъсна като мазен тиган ще дам шанс и на по-светлия

# 603
И аз му се чудя на Фит ми, два пъти го тествам вече и продължавам да се чудя  Grinning моята кожа е нормална към суха, не знам дали с по-мазен крем отдолу няма да стои добре, но не смея да пробвам. От друга страна, най-светлият цвят ми пасва рядко добре.
И съм за тема за MUR...  Whistling

Ако имаш сухи участъци по кожата, не ти го препоръчвам, защото ще се захваща върху тях и ще ги направи да изглеждат още по-сухи. Фон дьо тенът си е стабилно матиращ, затова и казах за момичета с мазна кожа само. Иначе Fit me имат и ФДТ за нормална към суха кожа, но надали тук ще го заредят тук за жалост.  Peace

# 604
  • Варна
И аз му се чудя на Фит ми, два пъти го тествам вече и продължавам да се чудя  Grinning моята кожа е нормална към суха, не знам дали с по-мазен крем отдолу няма да стои добре, но не смея да пробвам. От друга страна, най-светлият цвят ми пасва рядко добре.
И съм за тема за MUR...  Whistling

Ако имаш сухи участъци по кожата, не ти го препоръчвам, защото ще се захваща върху тях и ще ги направи да изглеждат още по-сухи. Фон дьо тенът си е стабилно матиращ, затова и казах за момичета с мазна кожа само. Иначе Fit me имат и ФДТ за нормална към суха кожа, но надали тук ще го заредят тук за жалост.  Peace

Ще си е жива дискриминация ако не пуснат и за суха  Crossing Arms Много влогърки го хвалят и ми е любопитно дали наистина е толкова добър. Коректорите от серията също.

# 605
Да, не е честно. В Англия имат само Fit me за мазна кожа, другият мисля, че в Европа не се продава. Дано греша обаче.

# 606
Сухи участъци нямам. Кожата на бузите ми е общо взето на границата между нормалната и сухата кожа, в Т- зоната си е нормална. Бях си взела преди време Афинимат, и той не изсушаваше дотолкова, че да се вреже жестоко и да стане на люспи. От друга страна всички ФДТ, които имам в момента, включително ССто на Биотен (което през зимата ми стои добре) в по-топло време ми тежат и лъщят.

# 607
Виктория, наистина не мога да те посъветвам повече, ако искаш, пробвай го и виж как стои, при всеки е различно. На моята мазна по принцип кожа днес Fit me на носа ми подчертава разни сухи люспички. А по принцип носът ми най-много се омазнява   Laughing

# 608
4 часа с fit me и започвам да лъщя ,след някои час ще дам инфо пак

# 609

Скрит текст:
И аз чакам за тема за MUR

# 610
  • В къЩи.
Не мисля, че са същите. За Сити Радианс съм почти сигурна, че ползвам цвят Ванилия (мисля, че е 02), не помня обаче цвета на Хелти Микс. Мога довечера да проверя и да ти кажа. 
....
Вие какво ползвате през лятото?

А как е като покривност Сити?

Не знам ,дали ще съм от полза за ФДТ за лятото. Винаги съм имала мазна,акнеична кожа,която от многото продукти с ,който я третирах, сега е дехидритирана. Та от скоро съм с по-суха кожа.
Имам и този като него май повече харесвам от Хелти Микс.

# 611
4 часа с fit me и започвам да лъщя ,след някои час ще дам инфо пак
Още 4 часа по-късно, лъснала съм мнооооого,хем имам бяла пудра,и 2 пъти минах с матиращи листчета.ФДТ го усещам лек на лицето , но мазен.сега е на промоция 12 лв,ако някой се колебае да знае,че е до 28 намален

# 612
# 613
  • Варна

А как е като покривност Сити? ...

Средна покривност. Не съм напластявала, за да видя дали ще има пълна, на мен ми е достатъчна средната.
Сега видях, че моят Хелти Микс е 52 - Ванилия, както е и на Сити-то, но цветовете изобщо не са идентични. Ситито е малко по-светъл с жълт подтон, Хелти Микса леко ми оранжевее.

# 614
  • Варна
Някой има ли база за сенки на Wet`n`Wild? Тази сутрин гледах видео, в което се твърди, че върши по-добра работа от UD newsm78

Общи условия

Активация на акаунт