Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 34 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 79 825
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Сега ще ме навиете за още един фон дьо тен на Боржуа, ще следя ако го пуснат намален. Laughing
Някой има ли база за сенки на Wet`n`Wild? Тази сутрин гледах видео, в което се твърди, че върши по-добра работа от UD newsm78

Защо не пробваш на Есънс, тази която ще пуснат сега? Има хубави отзиви и е, може би, най-бюджетната на пазара. Аз смятам да я пробвам като я заредят...някога си. Peace

# 616
На Аура ружа в малките кръгли кутии беше ли хубав newsm78

# 617
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някой има ли база за сенки на Wet`n`Wild? Тази сутрин гледах видео, в което се твърди, че върши по-добра работа от UD newsm78
Определено ме заинтригува.Базата на UD е най-добрата база, която съм ползвала и няма достоен заместник от всичко, което съм пробвала.Не съм виждала обаче база на WnW в Бг.
Не може да се сравнява с Есенси, Аури и т.н.

# 618
  • Вестерос
Аз съм доволна от хайлайдерите им. Чела съм хубави мнения и за ружовете.

# 619
  • Варна
Определено ме заинтригува.Базата на UD е най-добрата база, която съм ползвала и няма достоен заместник от всичко, което съм пробвала.Не съм виждала обаче база на WnW в Бг.

Ето го видеото, базата е спомената още в самото начало - https://www.youtube.com/watch?v=jwdB3WezoHI
В друго видео на същата дама, озаглавено Luxuty dupes пък, отново двете бази са сравнени една с друга - https://www.youtube.com/watch?v=ZUCPotZlwqU

А иначе, проверих, продава се онлайн срещу 12 - 13 лева. Бих я погледнала на живо, но не знам къде във Варна изобщо предлагат марката.

# 620
  • Вестерос
В гугъл ми излезе, че я има тази марка в Рефана  newsm78

http://intelpharm.com/417/Wet-n-Wild/

# 621
  • на последния етаж
Ползвали ли сте тези масла на Алверде? Впечатления?

# 622

Ето го видеото, базата е спомената още в самото начало - https://www.youtube.com/watch?v=jwdB3WezoHI
В друго видео на същата дама, озаглавено Luxuty dupes пък, отново двете бази са сравнени една с друга - https://www.youtube.com/watch?v=ZUCPotZlwqU

А иначе, проверих, продава се онлайн срещу 12 - 13 лева. Бих я погледнала на живо, но не знам къде във Варна изобщо предлагат марката.

Мерси.Тъкмо довечера ще ходя към Гранда и ще погледна има ли я.
По принцип Wet N Wild имат щанд точно в Рефан, но обикновено изглежда ужасно опоскан и празен.Все пак ще хвърля едно око.

# 623
  • Варна
Да споделиш после!

# 624
Да ви попитам лосиона за тяло с мед на балеа хубав ли е?Много харесвам сапуна с мед на балеа и ми се иска да пробвам и лосиона.

# 625
  • In transit

Честно казано изобщо не зная какъв ФДТ ще ползвам когато се стопли. Толкова си го харесах този Сити, че не ми се сменя за нещо по-леко Sad
Ползвала съм също на Revlon Color Stay за суха и смесена кожа, не се спогодихме. Ползвах и Photo Ready, за летните вечери е много красив с тези блестящи частички.
Вие какво ползвате през лятото?
пробвала ли си ФДТ на Deborah Milano? Те  май не ги продават вече в Лили, но според мен ФДТ са им добри, поне това което съм ползвала ми харесва. За мен има ефект на изравняване на тена без да е тежък, по скоро леко матиращ ефект(не съм с мазна кожа, а с нормална към суха). Как го обясних и аз.  Embarassed Ползвала съм го и лятото, но не всеки ден. Имам приятелка със суха кожа, която също много го харесва.
За този става дума:

# 626
  • Варна

Честно казано изобщо не зная какъв ФДТ ще ползвам когато се стопли. Толкова си го харесах този Сити, че не ми се сменя за нещо по-леко Sad
Ползвала съм също на Revlon Color Stay за суха и смесена кожа, не се спогодихме. Ползвах и Photo Ready, за летните вечери е много красив с тези блестящи частички.
Вие какво ползвате през лятото?
пробвала ли си ФДТ на Deborah Milano? Те  май не ги продават вече в Лили, но според мен ФДТ са им добри, поне това което съм ползвала ми харесва. За мен има ефект на изравняване на тена без да е тежък, по скоро леко матиращ ефект(не съм с мазна кожа, а с нормална към суха). Как го обясних и аз.  Embarassed Ползвала съм го и лятото, но не всеки ден. Имам приятелка със суха кожа, която също много го харесва.
За този става дума:

Не съм, на марката съм ползвала само пудра или руж, не помня вече. Мисля, че я продават в Дълас или Бюти зоната в мола, ще се поинтересувам. Благодаря ти  Hug

# 627
  • В къЩи.
Средна покривност. Не съм напластявала, за да видя дали ще има пълна, на мен ми е достатъчна средната.
Сега видях, че моят Хелти Микс е 52 - Ванилия, както е и на Сити-то, но цветовете изобщо не са идентични. Ситито е малко по-светъл с жълт подтон, Хелти Микса леко ми оранжевее.

И на мен #52 ми тъмнее леко,щом Сити-то не розовее,всичко е ОК.
Благодаря. bouquet

# 628
 Ама вие сте бели като пуканки! Rolling Eyes Аз минавам за светлокожа, а №54 ми е лееекинко, една милимунда светъл. ooooh!

# 629
Минах през Рефана.Имаше само един брой от базата скрита под щанда на цена 17лв...ми много ми се виждат за WnW.Не я купих, защото ми изглеждаше стара и отваряна, ще помисля да я поръчам през сайта, поне са вносител и няма да е отваряна.

Да се коригирам ДМ ще е в ремонт до 05.03.17, а не до 08.03.

Общи условия

Активация на акаунт