Сдружение „Фридрих Шилер“ прием 2017/2018

• 146 701
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 1 065
Аз hrs си мисля, че леко сте си въобразила, какво представлява този форум, кой определя правилата за ползването му и поведението на потребителите му. Определено нито форумът е длъжен да защитава Сдружението, нито да го играе съдия, нито да трие мнения, които с нищо не нарушват правилата му, само защото на вас тези мнения не ви харесват. От друга страна, за да ви трият вас непрекъснато определно си има причина и тя се нарича "нарушаване на добрия тон". Нещо, което постоянно си позволявате и сте си позволявала назад във времето, видно от хисторито ви. Бях ужасена да попадна и да прочета ваш пост към Айла, която всички по-стари потребители на форума знаят що за човек е. Неподражаема сте!

Но пак предполагам ще се появи модератор и ще ви ги обясни тези неща, ако трябва отново. Мисля, че ако не ви изнася да се изявявате тук, никой не ви спира да давате информация за Шилер на други удобни за вас места. Но определено този рекламен канал никак не искате да го изпускате.  Peace

Колко е прозрачно Шилер се вижда от коментарите на приема всяка година. Без изключение. Определено родителите не звучат като много доволни от прозраността.

# 1 066
Близ, не съм видяла непрозрачност в приема на децата ми. Да, имаше родители, чиито деца не бяха приети и бяха озлобени, но разбираемо.Но за непрозрачност не може и да се говори. Сега ще видим как ще тръгнат нещата с новата наредба, но да пожелая на Сдружението да работи със същата самоотверженост!

# 1 067
Близ, не съм видяла непрозрачност в приема на децата ми. Да, имаше родители, чиито деца не бяха приети и бяха озлобени, но разбираемо.Но за непрозрачност не може и да се говори. Сега ще видим как ще тръгнат нещата с новата наредба, но да пожелая на Сдружението да работи със същата самоотверженост!

Определено не споделям мнението, че става въпрос само за родители с неприети деца. Прекалено елементарно и удобно обяснение. И не говория за последната година. Ценното на форума е именно това, че пази архив.

# 1 068
Близ,твоето дете кандидаствало ли е там? Имаш ли представа от процеса, как тече подготовката? При положение, че не си в Сдружението не разбирам  как можеш да даваш оценки? Не си минала през нито една стъпка и правиш изводи.
Децата ми са приети преди доста години и е нямало липса на прозрачност.

# 1 069
Мале колко е честно и безкористно сдружението. Как са новите строители на училища и радетели за българското възраждане. Я стига с глупости. Целите са били едни в момента са други и от няколко години доста видни. Да си изкарат до 7-ми клас братчета и сестричетата, а след нас и потоп. Да има доста добри неща създадени от сдружението, но това ръководство е на път да разтури всичко. Ако някой иска да се бори, да скача в кюпа и ако е силен достатъчно може и да промени нещо. Успех

# 1 070
Аз споделих моят опит.Разбирам, да сте бивши членове, разочаровани и т.н. Кажете от какво сте разочаровани? Ама в случая сте странични наблюдатели.
П.П
145-то е кръстено на Симеон Радев преди Шилер.

# 1 071
Ако видиш че една къща гори, от вътре излизат хора бягайки, и разказвайки че вътре е зле положението, виждаш и пламъците, нужно ли е да влизаш вътре да се убедиш. Може би да само ако съседната е изгоряла напълно и си въобразяваш че тук не толкова зле. В крайна сметка това е хубавото на днешно време, свободата на избора. А и някои хора обичат да ги бият даже.
ПС Как никой от кандидатите от миналата година приети в новото училище не сподели нещо?!?

# 1 072
Имаше непрозрачност. Само да напомня, че първоначално никой официално не каза за приема на братя и сестри с предимство. Сал една жена го написа в темата и никой не й повярва. След това вече си го признаха и официално.

# 1 073
За приема миналата година не мога нищо да кажа. Големи пламъци не виждам засега в къщата, но не защото съм сляпа, а обективно преценявам положението. Предимството за деца беше записано в правилника им и аз го знаех още, когато канидадаствахме. Затова и не се замонавивах много.

# 1 074
Примерите са безброй. Хората се питаха тук във форума какво ще става в 55-то и после в 145 -то миналата година. Поради липса на каквато и да било ясна информация от сдружението. За мен не е нормално това и говори за непрозрачност. До последно не се знаеше в едното училище дали ще има паралелка. И не се извинявайте с хаоса в самите училища. Твърде елементарно е.

А г-жа hrs продължава да спекулира с факта, че сдружението няма печалба. То няма печалба, не защото закона не го позволява, а защото сдружението така си води бизнес делата, че да няма. Умишлено. Други сдружения реализират печалби.  Wink

# 1 075
За приема миналата година не мога нищо да кажа. Големи пламъци не виждам засега в къщата, но не защото съм сляпа, а обективно преценявам положението. Предимството за деца беше записано в правилника им и аз го знаех още, когато канидадаствахме. Затова и не се замонавивах много.
Следя темата от три години. Миналата реално трябваше да се запишем в ПУК. Наистина ли не виждате какво се случва последните два приема? Или просто не Ви интересува, което не ме учудва. Липсата на прозрачност в едно "не стопанско" сдружение е най-малкия му проблем. Но всеки си решава, ако някой се интересува нека изчете темите назад и си направи изводите точка.

# 1 076
Добре, не сте се записали поради лични причини. Избрали сте по-добро училище за детето си.
Аз избрах (повярвах в) сдружението и си нося позитивите и негативите от това.И смятам, че засега предимствата са повече от недостатъците. Вие, направихте ли го този избор?Не.

# 1 077
Добре, не сте се записали поради лични причини. Избрали сте по-добро училище за детето си.
Аз избрах (повярвах в) сдружението и си нося позитивите и негативите от това.И смятам, че засега предимствата са повече от недостатъците. Вие, направихте ли го този избор?Не.
Искрено се радвам че сте доволни. Ще се радвам още повече ако нещата се оправят и видим едно наистина работещо сдружение. Само не искам някой тук да ми обяснява, как всичко е супер и няма сериозни проблеми, а представителите на сдружението правят точно това. А и да се изявяват като частно училище ми идва в повече.

# 1 078
Вие в частно училище ли сте записали детето си? Държа да отбележа, че децата от 145-то са на призови места по състезанията. На какво се дължи ли? Ами донякъде и на Сдружението, колкото и невероятно да Ви звучи. Във всички тези призови места има частичка от работата на Сдружението. А, че проблеми има е ясно. Ще се борим заедно да ги решаваме. Успех и на вашето дете!

# 1 079
Защо смятате че някой има нещо против сдружението, че се опитва да омаловажа работата и успехите му. Ако беше лошо никой нямаше да се интересува от него. Именно факта че беше едно от най-добрите места за учене в София, беше толкова популярно и предпочитано. Но какво стана, от вътре се съсипаха нещата, и ако не го виждате и не Си го оправите, няма как да продължите, особено при новите правила за прием и негативното мнение за Вас от последните години. Искрено Ви желая Успех, защото децата влезли вътре са едни от най-умните, и братчета и сестричетата Wink Да не се засегне някой от последното, но това обърна колата и приема на "останали" се превърна в бреме.

Последна редакция: вт, 13 мар 2018, 18:28 от prayerman

Общи условия

Активация на акаунт