На море в Гърция 2017

• 151 475
  • 780
  •   1
Отговори
# 285
=== да няма много туристи и да е близо до България. ===

Няма такова място вече, абсолютно сериозно!

Бе има все още, но не отговаря на някои други изисквания.

# 286
Добра информация за температура на въздух и вода, вкл. за няколко години назад може да се види и на руски:
https://pogoda.turtella.ru

# 287
  • Плевен
Аз без дълго чудене резервирах вече след пращане на 20-30 мейла на вили във Вурвуру- само за една имаше места за края на юни.Имах колебания и за хотел Диапорос, но тук послушах една мама и директно капарирахме вилата. Ще го видим това селце.

# 288
Искам да попитам как превеждате сумата за предплащане за резервация в Гърция - превеждането на сумата по банка е изключително скъпо , средно по 15-30 евро -там, където проверих, независимо от сумата. От два дни питам за друг вариант - Пей пал, но не ми отговарят. Търсих в темата, но не открих информация. Ако някой може да съдейства, ще съм благодарна!

# 289
  • софия
Transferwise

# 290
Много благодаря , zvanche!
 Честита Баба Марта на всички!

# 291
Здравейте на всички!
Тази година решихме да плажуваме в Гърция. Можете ли да ми препоръчате местенце за отсядане в по-близките части до България, да не е много населено и плажът да е хубав. С дете на 6 г.  Heart Eyes bouquet В края на юни как е там времето?
Юни съм била в хотел Decauville в Геракини и във вила Рена във Вурвуру. Водата е добре, особено на Кариди бийч, там е доста плитко. И на двете места имаше добра закуска. От Дековил до плажа е 20 метра, пясъчен е, но не е особено красив. Не е много населено през юни. Наблизо има хубави ресторантчета и псаротаверна. Във Вурвуру вилата имаше огромен двор, със смокинови дървета и чудесна беседка, където сервираха закуската. Собственика е женен за германка, която готвеше невероятно. Има прекрасни плажове, най-близкия е на 5 мин.с кола. Пеша не е удобно се ходи на плаж, вилата е от страната на планината от гл.път. Вечер като седнехме пред стаята, тя беше на нивото на двора, чувахме само щурчета и имах чувството, че двора стига до планината.

# 292
Вила Рена е с най-ниският рейтинг, който съм виждала във Вурвуру. Сега като каза, че собственичката е германка, се замислих дали това не се отразява негативно на мениджмънта.

# 293
bubkab , благодаря ти за отзива! Ще ги прегледам и двете. Тази със щурчетата ми звучи много приятно.  bouquet Heart Eyes

# 294
Вила Рена е с най-ниският рейтинг, който съм виждала във Вурвуру. Сега като каза, че собственичката е германка, се замислих дали това не се отразява негативно на мениджмънта.
Вярно е. Но когато ходих юни 2013 изкарахме фантастично. Пекоха ни пиле с оригано на жар, всеки ден ни оставяха пресни смокини, подариха ни домашен зехтин. Но вилата не е във Вурвуру, а до планината, поне на 3 километра преди населеното място. Когато ходихме тогава рейтинга в букинг беше 8.7. Може и да се е случило нещо, за да е нисък в момента.

# 295
Вилата е над Лагониси, далече е дори от Вурвуру. Доколкото четох мненията в букинг, грижата за къщата и двора е силно занемарена в последните години и затова са паднали оценките. явно когато Бубка са ходили, още е било добре.

# 296
Здравейте на всички!
Тази година решихме да плажуваме в Гърция. Можете ли да ми препоръчате местенце за отсядане в по-близките части до България, да не е много населено и плажът да е хубав. С дете на 6 г.  Heart Eyes bouquet В края на юни как е там времето?
Първото ми и единствено море в Гърция беше преди 5 г. в Аспровалта. Град, с голяма плажна ивица и много българи. Въпреки че ходихме в разгара на сезона (юли), на плажа имаше много свободно място. Сега не знам как е, но може да разгледаш Аспровалта и Ставрос.

# 297
На мен са ми много показателни оценките от гърци, защото поне според моя опит, не са много претенциозни и искат нормалните условия. За българските нямам мнение, но скоро видях коментар от българин, на място с рейтинг над 9, всичко чудесно, но 7 защото времето можело да е по-хубаво! ooooh!
Аспровалта и Ставрос са много населени.

# 298
Благодаря ви, прочетох добри отзиви за Ставрос и май не е далеч. С кола около 4-5 часа от София.  Peace В началото на сезона - края на юни май било спокойно там /по отзиви в нета/.  newsm78

# 299
На мен са ми много показателни оценките от гърци, защото поне според моя опит, не са много претенциозни и искат нормалните условия.
Абе, и те не ми вършат работа много. Точно поради непретенциозност дават високи оценки на някакви абсолютно бейсик апартаменти с чамови мебели (някой път и с компромисна хигиена, или пък шумни - на гърците шумът изобщо не им пречи явно, но на мен - да), а прекрасни места са с ниски оценки, защото били на 300 метра от плажа примерно. Каквито и да са, човек трябва да чете избирателно и да претегля различните мнения, иначе да, българите трудно пишат високи оценки. В сравнение с други народи десетки почти не дават.

Общи условия

Активация на акаунт