На море в Гърция 2017

• 151 251
  • 780
  •   1
Отговори
# 45
Параход  bouquet

Записваме се да следя темата, имаме резервация в Керамоти и Амуляни за края на юни, още не сме решили кое от девте да изберем. Клоня към Амуляни  Grinning

# 46
Преди 10 дни писах, че се нуждая от информация за студия в Олимпиада. Моля някой ако има такава да пише. Писах на намерените в нета, но те са малко, а и почти не ми връщат отговори. Благодаря

# 47
Параход - прекрасна тема , както винаги  bouquet На практика на първа страница има всичко, необходимо за едно пътуване или почивка в Гърция. Иска четене, това е.
 Аз така и не се отчетох за миналата година, планувах и проучвах дълго Лефкада и Парга за юли, но поради неприятни изненади у дома всичко се измести на Тасос (поради близостта) в началото на септември. Беше чудесно време, прекрасна почивка и открихме непознати досега места на Тасос Simple Smile. Тази година - още не знам къде ще се отправим, чакаме слънчевите дни с нетърпение.

Пожелавам прекрасно лято на всички!

# 48
Параход респект за пост N1, най-систематизираната и подробна туристическа информация за Гърция, която съм виждал Peace Радвам се, че попаднах тук и вече 3 години дори не си и помисляме за онова недоразумение на изток от София Sick Чакаме с нетърпение август ( още не сме решили къде, но най-хубавата част от почивката е планирането ѝ )  Simple Smile

# 49
Благодаря ви за изчерпателната информация и споделените мнения . Peace Извинявам се, но наистина за мен курортът бе неизвестен. В повечето сме ходили до Лефкада, а сега попаднах на офертата, но това че Ставрос бил гръцкия вариант на Китен малко ме отказа.  Sunglasses Grinning

# 50
Sandstorm, ако мислите да почивате в северната част, ориентирай се, че вече избора доста намалява Wink
 Наистина голямо браво на Параход и аз не съм попадала на по-систематизирана информация!

# 51
Винаги зависи и от компанията и от хотела, така че Ставрос не е чак толкова лош вариант. Rolling Eyes Да пълно е с българи и сърби, но със сигурност е по-добре от Паралия Катерини.

# 52
 newsm51 smile3501 за теб параход добре както винаги

# 53
  • София
Здравейте  bouquet
Моля ви за препоръки за хотел на Кефалония , Лефкада, Скиатос
Предпочитам полупансион, и да е в близост до плаж, а не да се налага да пътуваме с колата до там.
Съвсем се обърках от хотели и хотелчета.
За този хотел в Букинга ми излиза чудна цена за юли месец,  Crazy чак не ми се вярва
Kefalonia Beach Hotel & Bungalows
https://www.booking.com/hotel/gr/kefalonia-beach.bg.html?aid=376 … l;type=total&

Имате ли някакви отзиви?

# 54
моля за мнение за Ангелос гарден в Торони, Халкидики
http://www.toroni.eu/index.php?option=com_content&view=artic … mid=1&lang=en

Предстои ми да запазя 2 студия там и ми искат капаро, но попаднах на много лоши отзиви за въпросното място. Моля, нека запознати споделят повече

# 55
Да, обслужването куца в Ангелос, иначе локацията е много добра. Отзив има непосредствено в края на миналата тема, виж си го намери в последните й страници.

# 56
  • Бургас
Здравейте,
Тази година мислим да отразим едно юнско море на Касандра и искам да ви питам как са плажовете около Lefki Peristera и Evdos.
Тези са най-близко до мястото, което съм избрала за нощувка и се чудя дали ще стават за следобеден плаж докато децата спят. Иначе е ясно че ще се обикаля.
И още - дали района е с достатъчно топли за юни плажове. 2015 края на юни бяхме във Вурвуру и само Кариди беше топъл, останалите си бяха доста хладни, но са и по-дълбоки. Миналата година на Амуляни нямаше студен залив, но пък и там почти всички са плитки.
Благодаря предварително и ви пожелавам слънчево лято (макар и да е далече)

# 57
  • София
О, първата страница е страхотна! Параход  bouquet

На мен ми е рано да мисля за дестинация още, не мога да свикна с новите реалности да си резервираш море от зимата.

# 58
  • някъде ... тук ...
Страхотно оформление, Параход Hug
Доста ми се е събрало за четене след малко забягване на ски Simple Smile

За лятната почивка още нищо не сме мислили, но поне решихме посоката и времето на кемперо-пътешествието - по 24-ти май към Пелопонес от към Патра и надолу докъдето натамъня дните, че не са много (10). Още не съм си събрала акъла и намерила време да обмисля маршрута, а и доста за четене има. ще го измисля, де, има време Simple Smile

# 59
  • София
Страхотно оформление, Параход Hug
Доста ми се е събрало за четене след малко забягване на ски Simple Smile

За лятната почивка още нищо не сме мислили, но поне решихме посоката и времето на кемперо-пътешествието - по 24-ти май към Пелопонес от към Патра и надолу докъдето натамъня дните, че не са много (10). Още не съм си събрала акъла и намерила време да обмисля маршрута, а и доста за четене има. ще го измисля, де, има време Simple Smile

И ние сме намислили подобно 10-дневно пътуване към Пелопонес, но месец по-рано. Ако не се случи нещо непредвидено, ще разкажа, когато се върнем.

Общи условия

Активация на акаунт