На море в Гърция 2017

• 151 405
  • 780
  •   1
Отговори
# 450
  • София
И аз се впечатлих от "вилата". Как стои законово там това - да си купиш земеделска земя и да бучнеш фургон? То трябва и ток и вода.

# 451
  • София
Да е близо до Бг, хубав град, хубав плаж, естествено плитко и пясъчно, мястото за настаняване да е направо на пясъка. Малко хотелче или вила, с градина, барбекю, закуска и вечеря, пералня и съдомиялна и разбира се да е евтино! Казах й като го намери да ми се обади да ми каже къде е Simple Smile
Само пералнята и съдомиялната са екстра, иначе всичко друго е до болка познато.  Joy
Направо ме застреля! Вила с пералня и съдомиялна предполага да си готвиш сам и да си миеш чиниите, а не да ти сервират закуска и вечеря.  Grinning

# 452
Да е близо до Бг, хубав град, хубав плаж, естествено плитко и пясъчно, мястото за настаняване да е направо на пясъка. Малко хотелче или вила, с градина, барбекю, закуска и вечеря, пералня и съдомиялна и разбира се да е евтино! Казах й като го намери да ми се обади да ми каже къде е Simple Smile
Само пералнята и съдомиялната са екстра, иначе всичко друго е до болка познато.  Joy
Направо ме застреля! Вила с пералня и съдомиялна предполага да си готвиш сам и да си миеш чиниите, а не да ти сервират закуска и вечеря.  Grinning
E, тя жената се кани обяд да готви Simple Smile

# 453
Здравейте,

3 дена чета, чета, чета и голяма какафония.

За първи път плануваме да ходим към Гърция на море за 7 дни с кумовете и малката принцеса, която ще бъде на 2 годинки. Отначало се насочихме към Ситония, но приятел, ни препоръча да сме около плажа Ammolofoi и Nea Peramos (за наем на студио) поради факта, че пясъка бил по-ситен и приятен отколкото на средния ръкав.

Търсих, четох и пак търсих из booking.com, но или цената е висока, или нещо не ми харесва. В началото на Август, какви цени трябва да очакваме?
Каменисти ли са наистина плажовете на Ситония? Навсякъде ли по каменистите плажове има и морски таралежи или не е чак толкова страшно?

Благодаря за информацията предварително.
В август е 50 Евро на студио за 1 семейство - Балиас студио с например, във вила Тасос,ако има места са на 40 Евро ,но е малко по-старичко вътре. Иначе е супер. Това е в Перамос.

# 454
  • София
Здравейте,

Имам няколко оферти за Никити - апартаменти Филипос е едно от тях. Можете ли да ми кажете много ли е натоварен плажа в тази част на Никити - за края на юни става въпрос? Като цяло шумно ли е в този район?
Знам, че наоколо има доста плажове, но ми се иска и да не пътуваме всеки ден.

# 455
Здравейте,

Имам няколко оферти за Никити - апартаменти Филипос е едно от тях. Можете ли да ми кажете много ли е натоварен плажа в тази част на Никити - за края на юни става въпрос? Като цяло шумно ли е в този район?
Знам, че наоколо има доста плажове, но ми се иска и да не пътуваме всеки ден.

Здравей. Ние бяхме във Филипос, преди година, началото на Септември. Студията са много прилични. Относно плажа, като цяло плажа на Никити е тип градски, не е от най- невероятните, но става за следобен плаж например. Началото на Септември не беше пълен в никакъв случай в тази си част. Като цяло студията се падат към края на градчето, което е +, хем не си в голямата лудница, хем си на 5-10 мин пеша от заведенията. Има приятна крайбрежна алея за разходки.

# 456
Времето се затопли и така ми се доходи в Гърция на море.  Grinning

# 457
  • София
Salex_n2 благодаря ти много!

# 458
Времето се затопли и така ми се доходи в Гърция на море.  Grinning
И на мен. Насочихме се към Евия. Моля да ми кажете около кой плаж да изберем хотел? Може да не е точно на него.

# 459
Момичета, резервирах с booking една вила в Палио от 1 септември за една седмица. 5 възрастни и дете на 3 г. Три спални с хол, закуска, има покрит басейн. Освен нас, има стаи за собственичката.
Цената е 3200 лв. Чудя се дали не е много скъпо....

# 460
  • София
Момичета, резервирах с booking една вила в Палио от 1 септември за една седмица. 5 възрастни и дете на 3 г. Три спални с хол, закуска, има покрит басейн. Освен нас, има стаи за собственичката.
Цената е 3200 лв. Чудя се дали не е много скъпо....
Луда работа е тази цена.

# 461
Абе то за скъпо, скъпо е, ама това е положението.
200 евро на ден за три семейства, особено ако е лукс (за индивидуален басейн чета), е съвсем очаквана цена. Че то едно просто студио в Северна Гърция продават по 70-80 евро. Смятай по 3.

Иначе в букинг има някои твърде нереалистични цени ...

# 462
Параход, вилата се казва Villa Palio. Би ли я погледнала, ако е възможно...
Наистина много се чудя.
Едната спалня е да мен и ММ. В другите сестра ми със съпруга си и двете деца.

# 463
Bubkab, имам познати в Палио, ще ти я намеря тази вила по-евтино. Букинг я е оскъпил 15-20 %. Иначе да, басейн, закуска, няколко спални, няма как да е евтино.
 Намерих я с Гугъл мапс. Имай предвид, че е до пътя. Закуската предполагам няма да е тип хотелска, а собственичката ще ви носи, я кекс, я баница. Някои пълнят хладилника с продукти, но да имаш предвид, че може да не е на маса с обслужване.

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 22:49 от Zoι

# 464
Bubkab, имам познати в Палио, ще ти я намеря тази вила по-евтино. Букинг я е оскъпил 15-20 %. Иначе да, басейн, закуска, няколко спални, няма как да е евтино.
 Намерих я с Гугъл мапс. Имай предвид, че е до пътя. Закуската предполагам няма да е тип хотелска, а собственичката ще ви носи, я кекс, я баница. Някои пълнят хладилника с продукти, но да имаш предвид, че може да не е на маса с обслужване.
Много, много благодаря! Изключително си мила!
Закуската наистина е някакво печиво, пишеше в коментарите...
Юни или юни ще знаем окончателно дали септември няма да има служебни ангажименти. И ако отпуската е сигурна, ще помоля за помощ да се свържем с вилата и да им преведем капаро.
Пожелавам ти прекрасен ден!!! Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт