На море в Гърция 2017

• 151 403
  • 780
  •   1
Отговори
# 510
Предлагам да пренесете дискусията "за" и "против" ползата от столчетата в друга тема, не че не е обсъждано хиляди пъти във форума. Така като гледам няма да убедите потребителката. Защо да се хабите повече?!
Подкрепям, дискусията отдавна излезе извън темата, на питането на потребителката какви са законовите положения по въпроса в Гърция е отговорено много постове назад.

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 10:27 от Параход

# 511
  • София
Да, наистина стана голям офтопик, аз също имам вина за това, извинявам се.

# 512
Някой почивал ли е в хотел Сънрайз на остров Амулани?Simple Smile

# 513
Предлагам да пренесете дискусията "за" и "против" ползата от столчетата в друга тема, не че не е обсъждано хиляди пъти във форума. Така като гледам няма да убедите потребителката. Защо да се хабите повече?!
Подкрепям, дискусията отдавна излезе извън темата, на питането на потребителката какви са законовите положения по въпроса в Гърция е отговорено много постове назад.

Така е. На подобни родители каквато и глоба да им тръснеш, все им е малко.

# 514
Здравейте,

Запазила съм дати от 1ви юни до 11 юни за района Néa Meságkala.
http://www.booking.com/hotel/gr/villa-yi-spam231-.html#map_opened-show_id288559
Моля да споделите дали водата е топла по това време, защото ми се иска да плуваме спокойно. Освен това плажа хубав ли е в този район, плитък, без камъни  и морски таралежи? С две деца сме и досега сме ходили на море само в България с тях.
Ще се радвам на всякаква информация, защото освен отзивите в Букинг, друго не открих.

# 515
Dobra, t на водата по това време обичайно е около и малко над 20 градуса. Не знам колко ви трябва за спокойно плуване, аз ако плувам надалече и се гмуркам, на тази t ползвам къс неопрен.

# 516
  • София (Възраждане)
Здравейте,

Запазила съм дати от 1ви юни до 11 юни за района Néa Meságkala.
http://www.booking.com/hotel/gr/villa-yi-spam231-.html#map_opened-show_id288559
Моля да споделите дали водата е топла по това време, защото ми се иска да плуваме спокойно. Освен това плажа хубав ли е в този район, плитък, без камъни  и морски таралежи? С две деца сме и досега сме ходили на море само в България с тях.
Ще се радвам на всякаква информация, защото освен отзивите в Букинг, друго не открих.

Отсядали сме за една нощувка в тази вила, собствениците са мило семейство, стараят се. Плажът е съвсем като за малки деца, плитко е, дори навътре има места, на които водата е до глезените, тъй като дъното се издига там. Таралежи няма, защото няма камъни, върху които да се въдят. Имаше някакви морски треви, но може и да не е така през целия сезон. Тъй като е плитко, водата може и да е по-топла, но в този период не могат да се чакат температурни чудеса. Мястото е удобно за семейства с деца, на плажа е и има полянка между него и къщата. Пожелавам ви приятна почивка там и хубаво време!

# 517
Благодаря за бързите коментари!
20 градуса изобщо не ме устройва Simple Smile Кога се затопля, за да опитам да променя резервацията? Да речем поне 26С....нормално за плуване.

# 518
  • София (Възраждане)
Ние бяхме там в края на юни и беше ок, но никаква идея нямам колко точно са били градусите тогава.

# 519
Добра, 26  градуса според мен юли-август. Има един сайт за температурата на водата по райони, погледни го. На първа страница е.

# 520
Здравейте  Sunglasses,
Въпрос към тези, които са били на море в Неа Каликратия. Направих резервация в хотел Малас по няколко причини, една от които е, че е близо до плажа. Но от там ми обясниха, че хубавият плаж бил между Неа Ираклеа и Неа Каликратия и се вървяло няколко километра  #Crazy Има ли в Неа Каликратия хубав плаж? А свободна зона има ли или всичко е на чадъри и шезлонги, как вървят цените там?  newsm78

Привет отново Simple Smile Никъде не мога да намеря информация за този плаж  newsm78 Искам и да попитам някои от вас дали са били на море в Гърция в периода 15-20 юни, когато ще сме ние. Наплашиха ме, че морето било много студено по това време  Thinking

# 521
Здравейте  Sunglasses,
Въпрос към тези, които са били на море в Неа Каликратия. Направих резервация в хотел Малас по няколко причини, една от които е, че е близо до плажа. Но от там ми обясниха, че хубавият плаж бил между Неа Ираклеа и Неа Каликратия и се вървяло няколко километра  #Crazy Има ли в Неа Каликратия хубав плаж? А свободна зона има ли или всичко е на чадъри и шезлонги, как вървят цените там?  newsm78

Привет отново Simple Smile Никъде не мога да намеря информация за този плаж  newsm78 Искам и да попитам някои от вас дали са били на море в Гърция в периода 15-20 юни, когато ще сме ние. Наплашиха ме, че морето било много студено по това време  Thinking

Дали ще е удобно да прочетете предните няколко поста? Благодаря предварително!

# 522
  • Бургас
Наплашиха ме, че морето било много студено по това време  Thinking

Нормално е да е студена. Началото на лятото след студена зима няма как да е топла.
Ако ще плувате не е проблем, но ако сте с малки деца, които предимно се "киснат" си вземете надуваем басейн. Това спасява положението.

Ако искате да е топла водата преди края на юни изберете по-южни страни.

# 523
Има сайтове, в които може да се види t на водата по дни, години назад. Като цяло топла/студена вода е субективно понятие, най-малкото едни се плицикат на плиткото, други като моето семейство плуваме стотици метри навътре и се гмуркаме на 4-5 метра и повече. Средата на юни мойто жабе (8г.) никога не е имало проблем, нито да се плицика, нито да плува, а тя от няколко години плува и се гмурка наравно с мен. Рядко я склонявам да си сложи неопрен. Но ако някой е свикнал на чайчето от Черно море през август, юни определено не е неговото време в Гърция.

# 524
Средата на юни си е екстра морето, чак пък много студено е прекалено. Сега гледах сайта с минали години, Кавала 25.06-25 градуса. Ами топла е.
http://seatemperature.info/june/kavala-water-temperature.html

Общи условия

Активация на акаунт