На море в Гърция 2017

• 151 278
  • 780
  •   1
Отговори
# 750
  • Пазарджик
Много ми се иска да отидем на плажа Амолофи. Гледам разни апартаменти и хотели в Неа Перамос, ама ми се виждат голяма мизерия. Моля някой ако е ходил на някое прилично място там да сподели. С две деца на 8 и 2 г. сме. Ще ми се да има градинка. Идеята е да ходим през деня на Амолофи. Може и да не е в Неа Перамос, така и така ще се пътува с кола.

# 751
Много ми се иска да отидем на плажа Амолофи. Гледам разни апартаменти и хотели в Неа Перамос, ама ми се виждат голяма мизерия. Моля някой ако е ходил на някое прилично място там да сподели. С две деца на 8 и 2 г. сме. Ще ми се да има градинка. Идеята е да ходим през деня на Амолофи. Може и да не е в Неа Перамос, така и така ще се пътува с кола.
http://www.edem-peramos.com/

# 752
  • Пловдив
Благодаря на всички за отговорите  bouquet

# 753
  • Пловдив
Запазих си хотел в Керамоти през юни, та се чудих дали да не минем след Маказа през Фанари да видим делтата на р.Места  newsm78 Има ли друго интересно около Фанари?

# 754
  • софия
Това беше корабчето, с което ходихме на дей трип до Скиатос https://www.facebook.com/profile.php?id=100008312353999&fref … ds_tab&__nodl. Тръгва от Пефки, спира на Кукунариес за около 2-3 ч. и след това за горе-долу толкова в Скиатос. Бяхме доволни, цени не помня.

# 755
  • София
Това беше корабчето, с което ходихме на дей трип до Скиатос https://www.facebook.com/profile.php?id=100008312353999&fref … ds_tab&__nodl. Тръгва от Пефки, спира на Кукунариес за около 2-3 ч. и след това за горе-долу толкова в Скиатос. Бяхме доволни, цени не помня.
Благодаря !

# 756
  • някъде ... тук ...
Мда, същото е, само че това пишеше на табелата Simple Smile

# 757
Като сте се разписали за тия корабчета и на мен ми се прииска една разходка Wink
Търсих в Торони и Порто Куфо, ама не можах да намеря.  Мисля си че Порто Куфо е голям град с пристанище и трябва да има някакви еднодневни екскурзии с кораб.
Някой нещо да знае ?

# 758
  • София (Възраждане)
Порто Куфо даже и село не може да се нарече, какво остава за голям град Simple Smile. Корабчетата ги търсим в Неос Мармарас Peace

# 759
Мисля си че Порто Куфо е голям град с пристанище и трябва да има някакви еднодневни екскурзии с кораб.

Порто Куфо е доста далече от определението за голям град. А пристанът трудно може да мине за пристанище. Екскурзии с корабче има от Сарти до Атон и от Неос Мармарас до Порто Карас.

# 760
Момичета, бях ви питала за Атина тук, тъй-като нямаше отделно тема и сега идвам да споделя....Завърнах се...супер доволна!  Ходихме и до о-в Aegina, на около 30км от Атина.  препоръчвам за всеки, който обича духа на Гърция. Бяла, прекрасна Атина..

Щастливо похапвам от довлечените бурканчета сладко от портоколи с вкус от детството ми, когато леля ми и чичо ми носеха такова на всяко идване в България ...

# 761
Здравейте, след като не можах да открия чартъри до Закинтос за месец Юни, видях че има изгодни такива за остров Крит. Моля ако някой е ходил да ми препоръча агенция и хотел. Засега съм се ориентирала към Kahlua beach hotel.  Blush

# 762
Крит е огромен. Наистина огромен с хиляди хотели, къщи и студия. Каквото и да ти се препоръча ще е несъстоятелно. Гледаш къде искаш да отседнеш и си подбираш хотел.

# 763
Да, има наистина страшно много хотели Simple Smile #Crazy Ако някой има препоръка за определен хотел, би било супер  Simple Smile

# 764
Да, има наистина страшно много хотели Simple Smile #Crazy Ако някой има препоръка за определен хотел, би било супер  Simple Smile

Наистина е добре да разгледаш внимателно острова и да си харесаш област, после да търсиш хотел. Защото поне от проучванията ми до момента, различните му части предлагат различен тип почивка, природа и т.н. За Крит си заслужава дори в рамките на една почивка да се сменят няколко хотела, за да се види повече от острова.

Общи условия

Активация на акаунт