На море в Гърция 2017

• 151 344
  • 780
  •   1
Отговори
# 765
# 766
  • Пловдив
Много ми се иска да отидем на плажа Амолофи. Гледам разни апартаменти и хотели в Неа Перамос, ама ми се виждат голяма мизерия. Моля някой ако е ходил на някое прилично място там да сподели. С две деца на 8 и 2 г. сме. Ще ми се да има градинка. Идеята е да ходим през деня на Амолофи. Може и да не е в Неа Перамос, така и така ще се пътува с кола.

Хотел Дионисос е добър вариант, апартамента миналото лято беше 90евро,
ето и по-луксозен избор   http://www.oceanview-beachhotel.gr/home/?lang=3

Имайте предвид, че Амолофи вече е доста пренаселен, ходим там от 7г, н през последните две ми наподобяват нашето море  Wink

# 767
Моля препоръчайте хотел в Тасос с пясъчен плаж. Ако е разположен в нищото да е с НВ, а ако е в населено място, където може да се вечеря може да е ОВ.

# 768
Моля препоръчайте хотел в Тасос с пясъчен плаж. Ако е разположен в нищото да е с НВ, а ако е в населено място, където може да се вечеря може да е ОВ.
https://www.booking.com/hotel/gr/makryammos-bungalows.bg.html

# 769
Благодаря много bouquet

# 770
Здравейте, някой ползвал ли е гръцка агенция  в Сарти,  Sithon Travel, имат сайт www.sarti.gr.Малко се притеснявам, тъй като е чужда агенция, но имаха по-голям избор за настаняване и затова решихме да резервираме чрез тях.Вчера платихме капаро, казаха ,че един месец преди пътуването ще ни изпратят ваучера за настаняване, не би ли трябвало веднага да го изпратят.Преди да платим ни изпратиха ваучер за резервация с код, който код написахме в платежното.Малко се  притесних, дали всичко ще е наред.Предварително благодаря.

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 10:59 от Никола Таушанов

# 771
  • Пловдив
Запазих си хотел в Керамоти през юни, та се чудих дали да не минем след Маказа през Фанари да видим делтата на р.Места  newsm78 Има ли друго интересно около Фанари?
Аз да си побутна въпросчето Simple Smile Намерих бледо инфо за вулкан до Марония, който тлее и се влива в морето. Някой да е бил там и да ме насочи къде е...

# 772
  • UK
Здравейте, търсим си 4-5 нощувки по северното крайбрежие, ще пътуваме през Кулата и ми се иска да сме на не повече от няколко часа път, 3-ма възрастни и 2 деца, бунгала, къща за гости или нещо подобно, за последната седмица на август. Ще се опитам да изчета цялата тема и да видя всички линкове, но ще съм много благодарна и ако някой помогне с директни предложения. Или ако ме ориентирате поне в кой район да търся, че Гърция е непозната за нас?

Весели празници на всички!  bouquet

# 773
Здравейте, търсим си 4-5 нощувки по северното крайбрежие, ще пътуваме през Кулата и ми се иска да сме на не повече от няколко часа път, 3-ма възрастни и 2 деца, бунгала, къща за гости или нещо подобно, за последната седмица на август. Ще се опитам да изчета цялата тема и да видя всички линкове, но ще съм много благодарна и ако някой помогне с директни предложения. Или ако ме ориентирате поне в кой район да търся, че Гърция е непозната за нас?

Весели празници на всички!  bouquet

Миналата година бяхме на остров Амулияни, плажа Аликес е страхотен , проблем е че е на 1 километър от  населеното място, но такъв уникален плаж досега не съм виждал, спокойно, плитко море без вълни. Иначе на острова няма много заведения и магазини, има но са малко, някакси е по-спокойно.Ние бяхме в Стела мезонети на първия етаж са 2 легла с кухненски бокс, трапезна маса и столове, тераса, а на втория  спалня със санитарен възел, тераса с изглед към пристанището.През юли цената беше 60 евро , сега виждам в сайта, че тази година е 7о евро, Аз писах директно на собственичката, тя ми поиска капаро само 60 евро.https://www.stella-mesonetes.
Когато търсих и тази къща ми направи впечатление Eleftheria Rooms Amouliani, отговарят на Фейсбук и тогава ми предложиха цена 30 евро за стая ,но понеже кухненския бокс беше общ за 2 стаи се отказахме, изпратиха ми снимка на бокса беше чист и обновен.
Тези вилички са в Иерисос http://www.dionysusapartments.com/, изглеждат много приятни  и има добри мнения в сайта, аз им писах  тази година и ми предложиха цена 55 евро, но в последствие решихме да почиваме в Сарти, дано ни хареса там.
Някои са доволни от Неа Перамос ,в нета има оферти за апартаменти с три спални на много прилична цена, аз намерих за 8 нощувки за юли за цена 630 евро, не беше луксозен, но приличен.
Успех в търсенето.
В края на август цените ще са по-ниски.Успех.

# 774
  • Сф
Здравейте.
Може ли някой да ми даде повече информация за пътя до Агиос Йоанис Пелион (близо до Волос)? Намерих старо мнение на Параход, че е 500км от Сф, но за колко време д/г се взима? С дете на годинка ще сме и не знам дали ще издържи толкова км в колата. Иначе имаме резервация в Аспровалта, която можем да откажем. До там е 3-3,5ч., предполагам, че е по- лек пътят до там от колкото до Волос.
Благодаря.

# 775
  • София
До Волос е около 6 часа, после имате още около 1,5 ч. до Аг.Йоанис, има доста завои.

# 776
  • Сф
Ясно, благодаря много, Туцка!

# 777
  • UK
Успех в търсенето.
Благодаря за споделеното! ПРеглеждам сега един по един всички линкове, които виждам в темата за Халкидики, натам съм се насочила, каквото видя всичко ми харесва.  Crazy
Трудно ще е.
А на Амулиани как се придвижваме с колата, с ферибот ли си я вземаме? Сигурно ми звучи глупаво въпроса.  Laughing
Като че ли бунгала или каравани по ми се нрави, наскоро бяхме на каравани на малка почивка, супер беше. 

Последна редакция: нд, 16 апр 2017, 02:04 от dejie

# 778
Успех в търсенето.
Благодаря за споделеното! ПРеглеждам сега един по един всички линкове, които виждам в темата за Халкидики, натам съм се насочила, каквото видя всичко ми харесва.  Crazy
Трудно ще е.
А на Амулиани как се придвижваме с колата, с ферибот ли си я вземаме? Сигурно ми звучи глупаво въпроса.  Laughing
Като че ли бунгала или каравани по ми се нрави, наскоро бяхме на каравани на малка почивка, супер беше. 
С ферибот и пътници и коли, много е приятно Simple SmileТам имат и къмпинг, в нета има оферти и за каравани.

# 779
  • София
Извинявам се че нахлувам, слаб ми е нета и не мога да търся по темите.

Някой да има отзиви за това местенце? Селото как е? Ресторантчета, магазини има ли? Плажовете как са? Предварително благодаря  bouquet, Весели празниции!
http://www.halkidiki.com/latoura-studios/

Общи условия

Активация на акаунт