Остров Тасос /Тема 9/

• 121 593
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Много ми хареса на Тасос. Хотела ни Тасос Гранд резорт беше уникален! Много добре и с вкус направен. Всички говорят български. Не ми хареса, че в таверната нямаше избор на ястия. Ние от скачахме до близките места, където се насладихме на вкусни морски дарове! Разгледахме целия остров и вече искам да отида отново.
Комплексът е с български собственик, може би поради тази причина и персонала говори на български.

# 106
  • На брега на реката
Таверна Елена в Панагия работи отново. Wink

# 107
  • Варна
В началото на юни ще сме седмица в Лименас без храна така че правя анкета за хубави таверни , пекарни , кога е пазара , интересни други обекти.Не че не сме ходили на Тасос , но не и в Лименас.Иначе  копирах всичко назад в темата ама няма да се оплача от нещо ново Simple Smile

# 108
  • Пловдив
Здравейте, копирам въпроса си от темата за Гърция.
"Здравейте, момичета!
Отново ще се допитам до вас  Hug. За трета поредна година ще почиваме в Гърция. След Закинтос и Халкидики дойде ред и на о-в Тасос, Потос.
Търсим плажове с пясък и широка ивица в радиус до 10-15км от Потос. Предполагам, че няма да успеем да намерим безлюдните плажове като на останалите две места, на които сме били, но ми се иска да не сме един връз друг на плажа. Възможно ли е това на Тасос?
Ще се радвам и на всякакви препоръки относно заведения, забележителности и прочие, които си заслужава да посетим.
Благодаря предварително за отговорите ви!"

# 109
Здравейте, копирам въпроса си от темата за Гърция.
"Здравейте, момичета!
Отново ще се допитам до вас  Hug. За трета поредна година ще почиваме в Гърция. След Закинтос и Халкидики дойде ред и на о-в Тасос, Потос.
Търсим плажове с пясък и широка ивица в радиус до 10-15км от Потос. Предполагам, че няма да успеем да намерим безлюдните плажове като на останалите две места, на които сме били, но ми се иска да не сме един връз друг на плажа. Възможно ли е това на Тасос?
Ще се радвам и на всякакви препоръки относно заведения, забележителности и прочие, които си заслужава да посетим.
Благодаря предварително за отговорите ви!"

Прочети първия пост на първа страница - има много информация.

# 110
  • pomorie
Миналата година бяхме на Тасос през септември, страхотно място,тази година мъжо искаше да лови риба и идеята беше да спим в Керамоти , а да обикаляме с колата. Харесах и други островчета,но са далеч...с деца е трудно пътуването.След Тасос обаче Керамоти никак не ме привлича,за това решихме,че ще повторим Тасос и дори мястото за настаняване.Въпросът е- къде става за риболов? Миналата година ловихме риба и октоподи ( които после пускахме) на " пристанището" в Скала Потамия. Но със сигурност има и по- добро място....

# 111
  • София
Аз се чудя между Лименария и Лименас, ще запазя през booking.
Без деца сме, със собствен транспорт и мислим да обиколим плажовете, а вечер най-вероятно ще вечеряме в таверни/ заведения, едва ли ще готвим. Кое бихте препоръчали? Не сме били на Тасос досега и сме двама, не с голяма компания..

# 112
Аз се чудя между Лименария и Лименас, ще запазя през booking.
Без деца сме, със собствен транспорт и мислим да обиколим плажовете, а вечер най-вероятно ще вечеряме в таверни/ заведения, едва ли ще готвим. Кое бихте препоръчали? Не сме били на Тасос досега и сме двама, не с голяма компания..

Илли, щом сте само двамата и обичате да обикаляте с автомобил, което и градче да изберете няма да сбъркате. И двете места си имат своя чар, оживена са, интересни са, пълни са с крайбрежни таверни и шарени магазини. В Лименас улиците са по-широки, по-удобно е за паркиране и по-равнинно. Лименария - влюбих се в нея още първият път, в който я посетихме, но пътищата са тесни, стръмни и е трудно за паркиране. Лично аз бих избрала мястото за настаняване с по-хубавата гледка Придвижването с кола из Тасос не е проблем, има един главен път, който обикаля острова и всяка вечер може да бъдете на различно място (ние обикновено така правим). Миналата година например се настанихме в Скала Мариес, малко рибарско селище, в студио на 5м от морето (гледката е много важна), на 9км от Потос, на 12 от Лименария и 30 от Лименас. Обиколихме острова цели два пъти.
Избери по-удобното за вас място. Желая ви приятна почива и хубаво време.

# 113
  • София
ketka111 и eterky2002, специални благодарности и на двамата за насоките и информацията  bouquet bouquet bouquet

# 114
  • в града на атомното слънце :)
Здравейте пак! След като за хотел няма да стане, разгледах студиата в Потос и си харесах за нашите дати Studios Maria. Отзивите са добри в букинга. Някой има ли все пак друго мнение? И плажът хубав ли е като цяло? Не искам да има камъни, за да може детенце да тича.

# 115
  • София
В крайна сметка запазихме в Скала Потамия, Интра Маре. Отпадна ни резервацията за Лименас.
Няма отзиви за тях, дано няма изненади. Би трябвало да са до плажа.
Поискаха ни депозит от две нощувки за резервацията.
Някой сеща ли се за тези студия и апартаменти, може би са нови?http://www.go-thassos.gr/visiting-thassos/hotels/intra-mare-luxu … ?anchor=node-8331

# 116
В крайна сметка запазихме в Скала Потамия, Интра Маре. Отпадна ни резервацията за Лименас.
Няма отзиви за тях, дано няма изненади. Би трябвало да са до плажа.
Поискаха ни депозит от две нощувки за резервацията.
Някой сеща ли се за тези студия и апартаменти, може би са нови?http://www.go-thassos.gr/visiting-thassos/hotels/intra-mare-luxu … ?anchor=node-8331
От коя дата ще бъдете- питам за да чакам за отзиви Wink
И на мен ми харесаха тези апартаменти и като гледам плажа се вижда.

# 117
  • София
Началото на юли Simple Smile

# 118
Юхууу, дойде време за моя остров приказка, утре тръгваме! Wink
Тази година сме за първи път на новия хотел Гранд Резорт! Виждам има отзиви, че е хубаво! Септември бях на Халкудики, на Кадандра, страшно ми хареса, но ми идва далече! Девойки кажете в района на Алики хубави таверни, винаги сме били от другата страна на острова ? newsm78

# 119
Здравейте.Включвам се да следя темата тъй като вече запазих къщичка в скала потамия за началото на септември.Резервирах в pelago beach.Ще серадвам да чуя отзиви 😁

Общи условия

Активация на акаунт