Остров Тасос /Тема 9/

• 121 612
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
Има хотелска част. Има и свободен апартамент за нашите дати и съм в чуденка между него и Константинос бийч. Кой плаж е по-хубав. Едното е в Скала потамиас на Голдън бийч. Другото в Лименария. В Грийн сий мога да запазя 5 нощувки и да комбинирам с 2 в Керамоти, докато в другото мога цялата почивка да е там. И съм в голяма чуденка.
П.п. Грйн сий е малко по-ефтино Smile

Плажът пред Green Sea e чудесен. За другия - не знам.
Абсолютно вярно, плажът е прекрасен, с фин пясък и красиво изумрудено море, широка плажна ивица....фатазия!

# 136
  • на една крачка от Дунав Мост
Здравейте,прочетох няколко теми за Тасос ,но за този хотел  Mediterranean Hotelне намерих отзиви
хубав ли е ,има добри оферти за полупансион

# 137
Здравейте,прочетох няколко теми за Тасос ,но за този хотел  Mediterranean Hotelне намерих отзиви
хубав ли е ,има добри оферти за полупансион
Не е лош, ако е същия за който се сещам на Скала Рахони, на брега на морето е, нов, говорихме с хора спали там имаха осигурена закуска!

# 138
Има хотелска част. Има и свободен апартамент за нашите дати и съм в чуденка между него и Константинос бийч. Кой плаж е по-хубав. Едното е в Скала потамиас на Голдън бийч. Другото в Лименария. В Грийн сий мога да запазя 5 нощувки и да комбинирам с 2 в Керамоти, докато в другото мога цялата почивка да е там. И съм в голяма чуденка.
П.п. Грйн сий е малко по-ефтино Smile

Лични впечатления от  Константинос - миналата година търсихме настаняване на място, началото на месец септември, Константинос бе едно от местата, които огледахме - отвън е много добре, има голям затворен двор, място за почивка, игра на децата, но вътре стаите бяха тъмни, мрачни, малки, малки бани, малко пространство. На мен не ми хареса. Собственикът ни поиска 45 Евро на нощ. Хотелът е в две части, едната е по-нова, има и басейн. Хотелът е точно на плажа, който не е пясъчен като Golden Beach. Иначе Лименария е прекрасна, любимо място на Тасос.
Ако сте с малки деца препоръчвам настаняване на Golden Beach, хубав пясъчен плаж, плитко и топло море.

# 139
  • на една крачка от Дунав Мост
В букинга избрах  Mediterranean Hotel -полупансион,но няма никакви отзиви дали е хубав,плажа как е ..

# 140
  • Варна
Разбрах за пазара в Прино  в понеделник . А в Лименас , Хрисопули , Керамоти , Кавала , Неа Перамос/ Неа Ираклица или Скала Потамия или другаде наоколо няма ли pazari?

# 141
В букинга избрах  Mediterranean Hotel -полупансион,но няма никакви отзиви дали е хубав,плажа как е ..
Мили, писах ти за хотела....не е лош, харесва ми отвън, но вътре не съм влизала!

# 142
Здравейте!
Искам да ви попитам, ако сме в Керамоти и отидем до Тасос без кола какво може да се види? Или пък има ли хубав плаж близо до пристанището, където спира ферибота?

# 143
Около пристанището май няма нищо интересно. Тасос си заслужава с кола.

# 144
Здравейте!
Искам да ви попитам, ако сме в Керамоти и отидем до Тасос без кола какво може да се види? Или пък има ли хубав плаж близо до пристанището, където спира ферибота?
Близкият до пристанището плаж е много  хубав.Има търговска улица,има и древен амфитеатър, до който се изкачваш десетина минути. Изкачването се възнаграждава с чудна гледка към морето.Поне за мен това е добър повод да посетя Тасос дори и без кола.За един ден програмата си е пълна.А ,  и та верните край морето си ги бива.Абе,супер си е.     

# 145
Благодаря за отговорите!  bouquet

# 146
Здравейте,
мнения за Hotel Ellas на Голдън Бийч
http://www.hotel-ellas.gr/en/

Аз още не мога да реша къде Simple Smile

другият вариант е http://www.rooms-thassos.eu/villa-fylaktos.html и това в Лименариа

и трети вариант си остава Константинос, само защото е на самият плаж

Съвет?

# 147
  • София
Хотел Ellas е съседен на този , в който ние отсядахме 2 години. За самия хотел не мога да кажа нищо (освен че от снимките ми се вижда реновиран) - само за местоположението му. А то е чудесно. Съвсем близо е до най-хубавата част на плажа - до плажния бар. Самият хотел има ресторант - само веднъж вечеряхме в него, не ни очарова - но това беше преди няколко години. Може би на същите собственици е и един малък магазин за хранителни стоки, в който се влиза откъм улицата - зареден е с основните храни. Наблизо има много таверни.

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 17:35 от Vivi

# 148
Vivi, вие кога сте отсядали? В букинга отзивите му не са много добри.

# 149
  • София
Ние отсядахме в съседния - Кладис Клуб Холидейс. Нямам впечатления от самия хотел Ellas - написала съм го.

Общи условия

Активация на акаунт