Остров Тасос /Тема 9/

• 121 601
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
Аз питах кога Simple Smile миналата година или преди години?

# 151
  • София
2013г. и 2012г.

# 152
Здравейте, в събота пътуваме за остров Тасос /инцидентно се отвори възможност, първо посещение ще бъде за нас/. Така и не открих коментари за вилата в която ще сме настанени Вила Наташа. Ще се радвам, ако някой сподели впечатления. Тъй като ще сме с децата искам да попитам има ли в градчето Скала Рахони пекарни от които да купуваме закуски?

# 153
Здравейте!
Трябват ми два едноспални апартамента за 26-30 юни, 4 нощувки.
Много ми се искаше в Керамоти, но не намерих нищо свободно. Преориентираме се към Тасос, иска ми се Голдън бийч. Моля да ми препоръчате места за настаняване в близост.  bouquet Две семейства, двама възрастни с по едно дете. Искаме нещо близо до плажа, чисто и с подходящо място за хранене наблизо.

# 154
  • pomorie
Писах два- три пъти на Rainbow Apartments, но не отговарят.Може ли да ми препоръчате друго място подходящо за двама възрастни и две деца,да има двор и кухненски бокс.Да е в същия район.

# 155
  • Варна
Здравейте!
Трябват ми два едноспални апартамента за 26-30 юни, 4 нощувки.
Много ми се искаше в Керамоти, но не намерих нищо свободно. Преориентираме се към Тасос, иска ми се Голдън бийч. Моля да ми препоръчате места за настаняване в близост.  bouquet Две семейства, двама възрастни с по едно дете. Искаме нещо близо до плажа, чисто и с подходящо място за хранене наблизо.
Здравей, ние запазихме тук - Issalos Studios, но само по отзиви в букинг, нямаме лични впечатления. Собственикът е много комуникативен, засега нещата вървят добре, вече нямаме търпение

# 156
Здравейте,
моля някой да сподели впечатления или да даде насоки за следните, че с търсачката не открих почти никакви отзиви за тях, още повече по-скорошни:

http://www.alegriastudios.gr/   и   http://www.amaryllis-studios.gr/

До тях се сведе избора, тъй като ни устройват като свободни места за нашите дати и цена.
Да кажа, че ще сме двама възрастни с 3 деца (12, 11 и 4) - т.е. плажа да ни е наблизо, и нета да е добър като приоритети, за да се угоди и на дребната и на тийновете.

# 157
  • Варна
довечера ще спим  в Керамоти и  утре имаме 6 нощувки в Лименас.В понеделник сме на пазар в Прино ,в четвъртък в Хрисопули , през останалите дсни ще обикаляме по различни плажове.Мога да погледна нещо ако му трябва на някой

# 158
Давам линк към една търсачка за квартири. Може да се търсят квартири по целия свят. Надявам се да бъде полезна за пътуващите. Simple Smile
https://www.airbnb.co.uk/s/Thasos--Greece/homes?allow_override%5 … mp;s_tag=S5p9K138

# 159
  • Варна
В Керамоти сме Simple Smile Температура на въздуха 32

# 160
В Керамоти сме Simple Smile Температура на въздуха 32
ООООх, ако знаеш как ти завиждамммм, любимия ми остров!

# 161
И аз много ти завиждам Wink така искам да съм на морето ❤❤

# 162
И аз много ти завиждам Wink така искам да съм на морето ❤❤

Аз съм на морето, но аз искам на Тасос! Simple Smile

# 163
Значи завиждам и на двете ви  Flutter

# 164
Значи завиждам и на двете ви  Flutter

Аз просто живея на морето....!

Общи условия

Активация на акаунт