Остров Тасос /Тема 9/

• 122 106
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Бихте ли ми казали кой точнобе правилния път за Скала Потамиа.
По горе някой спомена че има 2 пътя .
Вие гугъл нямате ли.що за въпрос.на острова има един обиколен път и много важно ако сбъркате с метри.Не се излагайте.
Точно гугъл мап дава 2 пътя .И по спокойно с тона ако обичате ! Задала съм въпрос към тези които 
 Искат да отговорят,останалите да подминават..Rage
И какво като дава два пътя.разстоянията са метри.Да не сте в манхатън
Как да знам колко е като не съм стъпвала там?

# 541
Стъпи и виж колко тъпи са въпросите когато става въпрос за мижави километри.приятен път

# 542
  • София
Най-накрая успях да намеря свободно хотелче за нашите дати другата седмица. Никак не ми се искаше да сме в блъсканица, но като имаме възможност само този период.. така ще бъде!
Сега се включвам с молба за още два съвета. Blush

1. Мраморния плаж - това е плажа, който най-много ме грабна от снимките, но пък всичко, което чета за стигането до него е доста лошо. Как точно се стига до него - по пътя за Makryammos или?   И реално ли е толкова лош пътя ,че си потрошаваш колата? Има ли къде да се спре? Моля, давайте мнения, за да знаем дали да отидем.

2. От София сме - по-добрия вариант е да хванем пътя през Пловдив - Кърджали - Макеза, за да стигнем до Керамоти, нали така, а не да стигнем до Кавала и от там до Керамоти?

Благодаря!  Hug

Какъв Кърджали? София - Гоце Делчев - Илинден - магистралата над Кавала - Керамоти.

# 543
Най-накрая успях да намеря свободно хотелче за нашите дати другата седмица. Никак не ми се искаше да сме в блъсканица, но като имаме възможност само този период.. така ще бъде!
Сега се включвам с молба за още два съвета. Blush

1. Мраморния плаж - това е плажа, който най-много ме грабна от снимките, но пък всичко, което чета за стигането до него е доста лошо. Как точно се стига до него - по пътя за Makryammos или?   И реално ли е толкова лош пътя ,че си потрошаваш колата? Има ли къде да се спре? Моля, давайте мнения, за да знаем дали да отидем.

2. От София сме - по-добрия вариант е да хванем пътя през Пловдив - Кърджали - Макеза, за да стигнем до Керамоти, нали така, а не да стигнем до Кавала и от там до Керамоти?

Благодаря!  Hug

Какъв Кърджали? София - Гоце Делчев - Илинден - магистралата над Кавала - Керамоти.
Шашкам се.асеновград - Кърджали е отврат.какви ги мислите бе хора?

# 544
Стъпи и виж колко тъпи са въпросите когато става въпрос за мижави километри.приятен път
Отговорите ти са хиляди пъти по тъпи от въпросите ми!

# 545
Благодаря за съветите Ви!  bouquet

# 546
Имам нужда от помощ, писах и по - рано, че на Тасос не съм ходила. Реших да търся хотел на Лименас, но сега се чудя дали е добър избор. Става въпрос за 6 нощувки и избирам Лименас, заради разходките вечер, тъй като е по-голям. Искам разнообразие, повече магазини и таверни, да не ми омръзне и да го обиколя за ден, два. Ако има друго местенце, в което има повече оживление и по -хубави хотели на първа линия, ще се радвам да ми споделите.

# 547
Отговорите ти са хиляди пъти по тъпи от въпросите ми!
Добре

# 548
Кажете къде можем да хапнем хубава рибка в Скала Потамия? Simple Smile

# 549
  • София

На повече от 6-7 места прочетох, че най-бързо се стига през Макеза, въпреки че са 50тина км повече, поради което и въпроса ми.  Ще минем от където препоръчвате, благодаря! Simple Smile

Надявам се някой да сподели и за Мраморния плаж. Sunglasses

# 550
  • pomorie
За Мраморния плаж сме писали доста,върни се назад в темата.Аз лично съм ходила по най- най- лошия път.....кола не срошихме и не видях строшени по пътя Sunglasses Сега ще минем по другият край Макриамос.

А и за дрънкащите се по- горе.....развалихте темата бе хора!По- добре си изтрийте коментарите,че от последната страница ми лъха на детската градина!

# 551

На повече от 6-7 места прочетох, че най-бързо се стига през Макеза, въпреки че са 50тина км повече, поради което и въпроса ми.  Ще минем от където препоръчвате, благодаря! Simple Smile

Надявам се някой да сподели и за Мраморния плаж. Sunglasses
Еми то плажа е описван 100 пъти.Много прах,ама много.и малко красота.

# 552
Google maps дава грешен път до Голдън Бийч. Ние и още 10 коли св бяхме набили на един черен път (малкия път) , едвам обърнахме да се върнем на главния. По добре да се оглеждате за табели и да не разчитате на ГПС в случая.

За воюа Алмира някое мнение може ли.

# 553
  • Burgas, Bulgaria
Ние обиколихме целият остров. Пиша от мраморния плаж - красота уникална и цигания голяма .Няма никакво място .
Оси - МНОГО !!!
Малката стомаха и не издържа днес ,но слязохме до  гьола и ... От там и прилоша.

# 554
По добре камъните на гьола отколкото прахта и мръсотията на мраморния.гледаш и бягаш.Като и двете най-добре да ги видите с лодки

Общи условия

Активация на акаунт