Estee Lauder-3

• 80 789
  • 590
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Пазаруването с превозвач е много лесно - имате си профил в съответния сайт, правите си поръчка, плащате и просто на мястото на адрес за доставка слагате адреса на превозвача.
Вече има много такива фирми, може да потърсите удобни за Вас. Не знам дали може да споменавам конкретни и затова не го правя. Обикновено курсовете на фирмите тръгват в един ден от седмицата и след около 4-5 дена са в България. Обработват получените пратки и получавате мейл, че и Вашата пратка е дошла. Отивате до офиса на превозвача да си я вземете или плащате допълнителна такса, за да я получите с куриер. Самата доставка от Англия до офиса на превозвача в България е около 2 лева за всеки килограм.

# 346
  • София
Аз ползвам бяла козметика и на Ести Лаудер, и на Филорга, и съм доволна и от двете марки.

Минавам да кажа, че в английския сайт утре предстои нощта на намаленията - започва в 18 часа българско време и на всеки кръгъл час в продължение на 16 часа (т.е. до 10 часа сутринта на 14.12) има различна оферта. Всяка година има една такава нощ през декември и някои от офертите наистина си струват.

# 347
Може ли линк към официалния сайт Simple Smile

# 348
  • София
Ето линк към английския сайт:

https://www.esteelauder.co.uk/

# 349
А когато се пазарува тук от бутиците, знаете ли дали 1 лв е 1 точка? Че имам 775 точки и по-добре да си купя още нещо, за да получа подаръка за 800 точки, вместо да взема подаръка за 400 точки.

# 350
А какви са подаръците и какъв е минимума от точки, който трябва да имаме?

# 351
  • София
Присъединявам се към горното питане.

# 352
Аз имам католага от миналата година, тази година бил с малки промени. 400 точки - глос на Ести, коректор на Клиник или продукт за коса Bumble. 800 точки - крем за околоочи на Ести (3 вида), парфюм DKNY 50 мл (2 вида) или комплект на клиник ъс спирала, демакиант и крем 30 мл. 1400 точки - крем за лице Ести (4 вида), комплект Клиник, парфюм Майкъм Корс 100 мл (2 вида) или продукти Bumble and bumble и т.н.

# 353
Момичета, в сайтовете с обяви продават мини продукти на Есте,  които са 5 мл 7 мл. имате ли идея дали сред тях може да има фалшиви? Обикновенно пишат, че са част от комплекти с малки продукти.

# 354
Здравейте, искам да попитам какво става с бутиците на Есте Лаудер и Клиник?
Наскоро бях в Сердика Център и видях, че бутикът там го няма. Намираше се точно срещу Теленор, ако не се лъжа. А сега на мястото му има някакъв друг магазин.
Минах и покрай другия бутик на бул. Витоша и той не ми хареса особено - витрините му бяха празни, нямаше никакви наредени продукти.
Знаете ли нещо повече?

# 355
В Сердика затвори, другите са перфектни. Те няма да затварят, ако това питаш.

# 356
  • София
Здравейте, искам да попитам какво става с бутиците на Есте Лаудер и Клиник?
Наскоро бях в Сердика Център и видях, че бутикът там го няма. Намираше се точно срещу Теленор, ако не се лъжа. А сега на мястото му има някакъв друг магазин.
Минах и покрай другия бутик на бул. Витоша и той не ми хареса особено - витрините му бяха празни, нямаше никакви наредени продукти.
Знаете ли нещо повече?

Да, в Сердика няма, но май ще има нов магазин с  .... Том Форд бюти. Преди време тъгувах,че си нямаме Том Форд бюти и консултантка ми каза, че се очаква след Нова година. Аз се надявам! Heart

# 357
Ужасна новина за Том форд бюти , ще се разоря.

# 358
Би било страхотно да предлагат грим колекцията на Том Форд в България.
Коледният сет на Ести в червена чанта заслужава ли си? Сенките с добро качество ли са? Х

# 359
Използването на термина "медицинска" козметика е чист маркетингов трик и нищо повече. Има аптечна козметика, медицинска не. За да бъде медицинска трябва да е със задължително предписание от дерматолог, както са АБ. Друг е въпроса, че до всеки дерматолог се е настанил поне един представител на аптечна козметика и действат с бонусна система и хвърчат едни рецепти с SVR (примерно). От посочените от теб съм ползвала продукти само на EL и съм сравнително доволна. Грешката е, че взех прекалено силен (мазен)  хидратиращ за мен крем. Успех на теб!

Аз също съм в търсене на правилната комбинация за моята комбинирана към мазна, склонна към дехидратация и акнеична кожа. Колебая се между EL и Dior и приемам всяка препоръка от вас мацки.

Есте е бутико козметика, но не е медицинска ли? Есте все пак не се продава в аптеките, както филорга.

Общи условия

Активация на акаунт