Estee Lauder-3

• 80 748
  • 590
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Наскоро ми бяха дали 2 тестерчета на ести иии много ми допаднаха и реших да се поглезя малко и да си купя продукти. Много ми е трудно обаче да преценя кои продукти да си купя от грижата за лицето. Моля ви посъветвайте ме.
Аз съм на 24 с чувствителна кожа, смесена (по носа брадата и челото се омазнява) иии имам вече постоянни фини линии по челото, между веждите и по- леки на усмивката и крайчетата на очите. Държа да отбележа че те си седят постоянно вече иии вечерно време се виждат много повече от сутринта.
Пробвах серума Advance Night repair и него със сигурност ще си купя но не звам какви кремове са подходящи за мен от техните серии.

# 436
  • София
Здравей, аз съм почти на 32 г и за елязвам също фини линий, но за 32 може и да е нормално да се появят.... Та за кремовете... На мен ми пратиха от Казанлък мостра на хидратира крем за нормална кожа и като се намажех като че ли не почиваш ще защото след известно време си измивам лицето и самия крем се отива сякаш.... Може ли да ми пратиш снимка на мострата ти?

# 437
Здравейте, какви са очакваните намаления за Черния петък в бутиците EL? Чудя се куфара от английския сайт ли да го поръчвам или да изчакам тук да видя ще има ли добра отстъпка, за да не си играя с превозвачи и чакане, но в момента цената от 295лв. определено не ми харесва. По спомен преди време комплектите не участваха в намаленията. Сега по-различно ли е? От години вече пазарувам само он-лайн от английските сайтове и съм загубила представа какво се случва тук.
И друго въпросче- членовете на Privilige Club ползват ли някакви стандартни отстъпки в бутиците ( примерно -10% от всяка покупка) или става въпрос само за конкретни оферти и подаръци при натрупани точки?
Благодаря!

# 438
Миналата година куфарът можеше да се купи с 20 или 30% намаление от Сефора. Сега при последното намаление в бутиците имаше 30% намаление на всичко, но на комплекти беше 15%. Така че едва ли ще направят по-голямо намаление на куфара от 15%.
С картата се ползват тези обявени отстъпки за период от време, не може по всяко време да се ползва отстъпка, било то и 10%. И после се обменят точките за продукт. Сега на края на годината ли се обменяха, забравила съм?

# 439
Здравейте, какви са очакваните намаления за Черния петък в бутиците EL? Чудя се куфара от английския сайт ли да го поръчвам или да изчакам тук да видя ще има ли добра отстъпка, за да не си играя с превозвачи и чакане, но в момента цената от 295лв. определено не ми харесва. По спомен преди време комплектите не участваха в намаленията. Сега по-различно ли е? От години вече пазарувам само он-лайн от английските сайтове и съм загубила представа какво се случва тук.
И друго въпросче- членовете на Privilige Club ползват ли някакви стандартни отстъпки в бутиците ( примерно -10% от всяка покупка) или става въпрос само за конкретни оферти и подаръци при натрупани точки?
Благодаря!
Изчакай до другия петък и сравни в сакта в Англия и в България колко ще струва. Аз споделих , беше 68 лири на миналия черен петък, но без нужда да купуваш други продукти. (сега трябва да се купят за 45 лири неща освен това)

# 440
  • София
Viola Tarakanova link=topiОт години вече пазарувам само он-лайн от английските сайтове и съм загубила представа какво се случва тук.
Това означава ли че продуктите на Есте Лаудер, които се продават в България не са оригиналните?

# 441
mihaela88888, нямам съмнение за оригиналността на предлаганите тук продукти, но в сайтовете има много промоции, отстъпки, подаръци плюс често цели линии или лимитирани колекции не се предлагат в БГ. Има обаче  разлика в продуктите и качеството на продуктите за американския и европейския пазар. До скоро ползвах основно Ести  и съм имала възможност да сравня един и същи продукт купуван от американския сайт, от англия и от БГ и си има разлика. Американските се произвеждат основно в САЩ и Канада, за западно-европейския пазар в Белгия, Швейцария и Англия. За Източна Европа не знам, но нищо чудно и да е трета категория като с всичко останало- от дрехи до козметика.

# 442
Според мен също има разлика между нещата, които съм си купувала от Англия ( физически, не онлайн) и тези тук купувани от бутиците им. Мислех си, че си въобразявам, но щом има и други на това мнение, значи е показателно. Имаше разлика дори в едни подаръчета- 7мл серум на Найт Рипеър в Англия ми го подариха с пипета, а тук само с капачка.

# 443
Здравейте ,моля за съвет . Кои продукти бихте ми препоръчали,на 32 години съм, имам тъмни кръгове ,бръчки тип пачи крак ,кожата ми е нормална с омазняване в Т зоната .Имам и много пигментни петна.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 10:53 от bonbonika87

# 444
  • София
Здравейте ,моля за съвет . Кои продукти бихте ми препоръчали,на 32 години съм, имам тъмни кръгове ,бръчки тип пачи крак ,кожата ми е нормална с омазняване в Т зоната .Имам и много пигментни петна.

На ЕЛ продуктите са по-нежни. Ти според написаното се нуждаеш от по-тежка артилерия. Препоръчвам ти да разгледаш продуктите на Филорга.

# 445
  • Бургас
И аз ти препоръчвам Филорга,имат страхотни кремове.

# 446
Bright Crystal, Петя, кой крем не Филорга например има ефект върху фини линии? И серум

# 447
  • София
marigold_,
Скрит текст:
например Time Filler е хубав крем, който се бори с фините линии. За серум нямам препоръка. Аз ползвам Pigment Perfect, но той е с друга цел.

# 448
Петя ,доволна ли си от  pigment perfect?

# 449
  • София
Петя ,доволна ли си от  pigment perfect?

bonbonika87,
Скрит текст:
извън темата за ЕЛ сме... Ползвам на Филорга за избелване следните неща: серума Pigment Perfect, крема Pigment White и нощния крем Sleep & Peel. Почвам ги през октомври и ги ползвам до края на февруари. Доволна съм от ефекта им. Важно е също да се използва слънцезащита, за да се запазва постигнатото.

Общи условия

Активация на акаунт