Estee Lauder-3

• 80 688
  • 590
  •   1
Отговори
# 90
В БЗ и Дъглас има сетове по 20 лева с 5 мл АНР околоочен и ДУ коректор малък. Всъщност, 3 сета по 5 мл. си става един нормален размер, който е 100на лева. С намалението трите сета са 42 лева, а пълният размер-70лева. Който го мисли да го пробва, сега е момента.

# 91
  • Бургас/Пз
В БЗ и Дъглас има сетове по 20 лева с 5 мл АНР околоочен и ДУ коректор малък. Всъщност, 3 сета по 5 мл. си става един нормален размер, който е 100на лева. С намалението трите сета са 42 лева, а пълният размер-70лева. Който го мисли да го пробва, сега е момента.
Възползвах се - и двата продукта много ми харесаха - особено околоочния Simple Smile
Успя ли да нидиш цената на Дей уеър 50 спф

# 92
Възползвах се - и двата продукта много ми харесаха - особено околоочния Simple Smile
Успя ли да нидиш цената на Дей уеър 50 спф
беше свършил в БЗ, в Дъглас забравих да погледна

# 93
  • Бургас
Утре ще се възползвам и аз май. Mr. Green

# 94
Направо ви завиждам, в нашия град няма бюти зоун, няма дъглас,а аз ще пътувам до София другата седмица, когато ще са приключили. Разчитам в сайта да направят някое намаление.

# 95
  • Пловдив
 Може ли линк за този сет?

# 96
Може ли линк за този сет?

това е снимка на сета. Не знам да се продават онайн някъде.

# 97
  • Пловдив
   Много благодаря!!!

# 98
  • София
Аз също си взех този сет - с околоочното кремче- още преди месец някъде и съм страшно доволна от коректора! Hug
Ама и цвета ми пасна и текстурата и направо ми отвори очите в пряк и преносен смисъл. Joy
Става и като база за сенки. Нищо друго не ми трябва!
Количество- на вид малко -ще ми стигне сигурно за 1 година! Simple Smile Flutter

# 99
Момичета, сетовете с околоочен и коректор къде сте ги виждали?  bouquet В бутика на естии в Мол София нямаше този комплект, нито в Бюти Зоун  Sad
Взех си идеалист  Heart Eyes

# 100
Момичета, сетовете с околоочен и коректор къде сте ги виждали?  bouquet В бутика на естии в Мол София нямаше този комплект, нито в Бюти Зоун  Sad
В БЗ Варна ги има, може би и в Дъглас. В бутиците ги няма

# 101
В БЗ Варна ги има, може би и в Дъглас. В бутиците ги няма
Благодаря. Утре ще пробвам в друг мол, който ми е удобен. Къде са позиционирани? На щендера на Ести или някъде около касите?  bouquet Днес много бързах, проверих на щендера, там нямаше, попитах една служителка, която вдигна рамене и почна да гледа в чекмеджетата ... Безуспешно уви

# 102
  • София
mechetaishan , в Дъглас The Mall също са свършили.Просто днес по обяд пазарувах и като си говорех с консултантката и тя ми сподели, че е продала всички минита на кремове.Аз лично не съм фен на АНР, писала съм и друг път, не съм го търсила.
Аз бих искала да попитам има ли някой пробвал тези еднократните "магически" маски на ЕЛ, които са от 57 лв едната?

# 103
mechetaishan , в Дъглас The Mall също са свършили.Просто днес по обяд пазарувах и като си говорех с консултантката и тя ми сподели, че е продала всички минита на кремове.Аз лично не съм фен на АНР, писала съм и друг път, не съм го търсила.
Аз бих искала да попитам има ли някой пробвал тези еднократните "магически" маски на ЕЛ, които са от 57 лв едната?
да, аз съм ги пробвала. Нищо магическо не видях, да, приятни са, освежават и толкова. Имам и 2 околоо`чи, тях не съм ги пробвала още. Ше споделя като ги пробвам

# 104
  • София
да, аз съм ги пробвала. Нищо магическо не видях, да, приятни са, освежават и толкова. Имам и 2 околоо`чи, тях не съм ги пробвала още. Ше споделя като ги пробвам

Благодаря, monda! bouquet Ще очаквам отзивите за околоочните.

Общи условия

Активация на акаунт