ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 19 [235]

• 60 426
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Лили  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes много хубаво си го написала.  Hug аз по време на онлайна си изливам чувствата, след това нямам  желание.  Joy Joy Но наистина си ме кефи сериала. И Чачо най-много. Точно от такъв тип роля имаше нужда, за да не му лепнат етикета на вечния лИбовник или търчащ след някоя лъжла или кифла красавец.  Peace Показа, че се справя с всякакви роли. 
Дано само Клунито не се полакоми и да прави 2-ри сезон.  Naughty Naughty 39 серии са предостатъчни. След това може да снима едно филмче и после да си почине в ЛА  Joy Joy

# 391
  • Яко в Матрицата...
Лили Hug Heart Eyes, не знам Джелял баба добре ли се справя със сатъра, ама може ли тази сцена да ми е първата от превода? ooooh! ooooh! hahaha hahaha Мен ме изкефи как се гледаха двамата през агнето. Сарпчи хич не се му се дава Naughty Laughing

Тааа, да си кажа пък аз какво видях до 36 минута Joy Ми може ли Юсуф да пита сина си: "Защо не ми каза, че си полицай?" Rolling Eyes И аз нещо не им повярвах на сценката с парите, като Джелял... Изобщо положението е мрън hahaha

Thinking Thinking Thinking

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 20:57 от Reni - BG

# 392
Скрит текст:
Лили Hug Heart Eyes, не знам Джелял баба добре ли се справя със сатъра, ама може ли тази сцена да ми е първата от превода? ooooh! ooooh! hahaha hahaha Мен ме изкефи как се гледаха двамата през агнето. Сарпчи хич не се му се дава Naughty Laughing

Тааа, да си кажа пък аз какво видях до 36 минута Joy Ми може ли Юсуф да пита сина си: "Защо не ми каза, че си полицай?" Rolling Eyes И аз нещо не им повярвах на сценката с парите, като Джелял... Изобщо положението е мрън hahaha

Thinking Thinking Thinking

newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy

# 393
  • София
Моята част беше с гоненето на Мерт от вечерята и после като разбра, че кръвта от салфетката съвпада с неговата. Много трогателен момент. Най-вече, когато малчо със салфетките каза, че ако намери семейството си, само ще ги обича  Cry Cry Cry

# 394
Моята част беше с гоненето на Мерт от вечерята и после като разбра, че кръвта от салфетката съвпада с неговата. Много трогателен момент. Най-вече, когато малчо със салфетките каза, че ако намери семейството си, само ще ги обича  Cry Cry Cry

е то това беше целта на тази сцена. След гадостите, които прави .. да ни разучвства и да го съжалим. И Мелек е имала трудно детство, но не е злобна.  Crossing Arms Crossing Arms

Според мен Мерт завижда на Сарп за майка му, за Ейлем, за Мелек .. и ревнува дЕдо от него.  hahaha hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: вт, 14 фев 2017, 22:40 от Ани (Aniska)

# 395
  • София
Не съм гледала последните две серии, но някак не мога да се сърдя на Мерт  Heart Eyes Дали защото Арас го пресъздава по този начин, но имам симпатия към този герой.

И не знам дали завижда на Сарп за семейството му, но определено се чувства добре с тях.
А Джелял е страшен манипулатор. Крайно време е Мерт да го свали от пиедестала.

Джошкун също е манипулатор, но неговото е за да оцелее, а при Джелял е, за да забогатее.

# 396
55 милиона  туитванания  newsm68  повече от 9 часа - маниашко  Peace. И братята и феновете  сме номер 1  Heart Eyes

За празника ....най-готиния коментар прочетох от Иво Сиромахов  hahaha hahaha :
Скрит текст:
"Днешните статуси във фейсбук показват, че в България се смята за по-престижно да си алкохолик, отколкото да си влюбен."

Хубава вечер  Hug

# 397

Според мен Мерт завижда на Сарп за майка му, за Ейлем, за Мелек .. и ревнува дЕдо от него.  hahaha hahaha hahaha hahaha

Завижда, и още как? Сарп, има всичко, за което е мечтал! И му отнема всичко, което е мисли, че има!!!
Мисля, че втори сезон няма да има Naughty не защото, някой няма да се полакоми!! А защото, Чаатай няма да приеме да участва в него Crossing Arms Crossing Arms

Здавейте по късна... newsm78 newsm78...ранна.. доба???
 ooooh! ooooh! ooooh! един съвет; Не смесвайте празниците Wine Glass Drunk 1dating luvbed

# 398
Добро утро  food010

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 09:13 от Venetat

# 399
Здравейте, страхотни Кудкудячки! Hug Hug Hug
БЛАГОДАРЯ за всичко, което правите за темата   bouquet bouquet bouquet
и АНИ, мила, smile3501 newsm51 наистина се прекланям пред твоята последователна всеотдайност! Невероятна си! Hug
А иначе наистина филмчето е супер, с преводите си в понеделник, Ани, ни направи съпричастни към поредните приключения на братята и случващото се в объркания им живот! Crazy
Двамата братя са страхотен тандем! Heart Eyes

Лили  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes много хубаво си го написала.  Hug аз по време на онлайна си изливам чувствата, след това нямам  желание.  Joy Joy Но наистина си ме кефи сериала. И Чачо най-много. Точно от такъв тип роля имаше нужда, за да не му лепнат етикета на вечния лИбовник или търчащ след някоя лъжла или кифла красавец.  Peace Показа, че се справя с всякакви роли. 
Дано само Клунито не се полакоми и да прави 2-ри сезон. : 39 серии са предостатъчни. След това може да снима едно филмче и после да си почине в ЛА  Joy Joy

Напълно съм съгласна с казаното в поста ти, но това в червеното...,
 ooooh! то всеки си има отклонения, но моите явно са  повече... ooooh!
 Сигурно ми липсва сапуненото, но аз още от първия епизод непрекъснато си представям какво биха правили братята, ако се намерят. newsm78 Според мен толкова много рани от миналото носят в душите си, че интересни образи биха станали за втори сезон. newsm43
Представям си непрекъснато как биха се развили образите им в различни посоки и на четиримата:
всеотдайния и благороден Сарп... Heart Eyes, обаче как се излиза от такова нещо и се продължава напред Stop
егоиста Умут, който трябва да се научи да живее с другите и да приеме разочарованията, че е живял   в картонени светове, Thinking
Мелек, Ейлем - дълъг и трънлив би бил пътят им, когато се наложи да приемат някои болезнени истини... smile3506

Дано не съм прекалила с размислите си рано сутринта, но наистина това би ми било интересно  newsm78 Peace
Успешна и спокойна седмица на всички! love001

# 400
  • София

Е, така ли се стои в камера на -25 градуса  #Crazy  Шапката ниско над очите, за да пази синусите, якето закопчано догоре и качулката използвана по предназначение  Laughing Laughing Laughing Да му дам малко професионални съвети  Laughing Laughing Laughing

Ха, добро ви утро сега  Hug Hug Hug

# 401
  • Яко в Матрицата...
Добър ден! Party Party

Страсти и размисли... Ми и аз не мога да му се ядосам на Мерт Rolling Eyes

Братята са един път, дори и да има някакви сценарийни недоразумения, тази двойка компенсира всичко Laughing
Наистина Чачо имаше нужда от една такава роля.

Хахаха, Виви Hug Heart Eyes, на самоубийство го кара човекът... hahaha

# 402
  • Sofia, Bulgaria
         Добър ден на всички! Hug Hug Hug Hug

Е, така ли се стои в камера на -25 градуса  #Crazy  Шапката ниско над очите, за да пази синусите, якето закопчано догоре и качулката използвана по предназначение  Laughing Laughing Laughing Да му дам малко професионални съвети  Laughing Laughing Laughing

Ха, добро ви утро сега  Hug Hug Hug

Вени  Hug Joy Joy Joy Joy

# 403
  • Яко в Матрицата...

# 404
То хубаво братя, братя,  Crossing Arms ама нА, на наЩу му се цепнала устната, като няма кой... или поне мустачките да му оближе...  Blush   Flutter Flutter

Здрасти Hug Hug Hug

Crazy Crazy Heart Eyes

Скрит текст:
тоя отпадналия от снимката ми е много мазен, бе, Stop и напоследък все се слага...  Naughty Този е онзи от месарския магазин, нали, Иве?

следващата рулетка, явно, няма да е руска  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт