ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 19 [235]

• 60 181
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia, Bulgaria
Този/тази, който/която пише озетите... Ма вярно защо изобщо си прави труда да ги пуска? Rolling Eyes ooooh! Tired

Откриването на парите, които Яшар взема от полицията, след влизането на Сарп в затвора и оневиняването на Сарп веднага след това, създават някои подозрения в ума на Джелял. Иска да се увери, че не се е продал на полицията. Много опасно изпитание очаква Сарп.
Джелал споменава на Мерт за големите си планове за бъдещето. Мерт не знае, че когато постигне целта си, Джелял ще пожертва семейството му и ако се наложи, него също.
Стъпка по стъпка Ейлем продължава да следва Мерт. Всяка следваща улика, която намира, става причина още повече да го подозира.

Рени Hug благодаря Hug Hug
И аз общо взето не разбрах какво да очакваме newsm78

# 571
# 572
# 573
Знае той, знае, какво /кого/ да иска Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 574

Crazy Crazy Crazy Crazy

пак се нахилен  hahaha hahaha hahaha   

# 575

Crazy Crazy Crazy Crazy

пак се нахилен  hahaha hahaha hahaha   
Heart Eyes Heart Eyes

Ами, купил си е нови гащи, кЪк!  hahaha  Хубави  Flutter Flutter

# 576
# 577
  • София
Успях да погледна малко от предишния епизод. Този Рижавия голям фен - аз, вика, ги омайвам, а ти ги плашиш. Този нито успях да го омая, нито ти да го изплашиш  hahaha hahaha hahaha hahaha

Голема работа е този Рижав  Peace И с тези карирани панталони  hahaha hahaha hahaha hahaha

И сега Давут щял да се прави на стръв  Laughing Laughing Laughing Перчат се, перчат се, пък накрая пак заедно със Сарпче  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 578
Видео от GQ - Чачи

https://youtu.be/uqNUn-Vtnpc

Crazy Crazy Heart Eyes

Вивчо,  Hug  Рижака стайл  Laughing Laughing  Не си крие тактиките,  Grinning всичко си споделя и акъл дава  Joy Joy

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 18:23 от Анонимен

# 579
  • Sofia, Bulgaria
Успях да погледна малко от предишния епизод. Този Рижавия голям фен - аз, вика, ги омайвам, а ти ги плашиш. Този нито успях да го омая, нито ти да го изплашиш  hahaha hahaha hahaha hahaha

Голема работа е този Рижав  Peace И с тези карирани панталони  hahaha hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
И сега Давут щял да се прави на стръв  Laughing Laughing Laughing Перчат се, перчат се, пък накрая пак заедно със Сарпче  Laughing Laughing Laughing Laughing

Вив,това беше най-великата реплика на Рижко Crazy Joy Joy
Ама в тоз епизод всички бяха на високо ниво Grinning Peace
ако ги цитираме,ще трябва да е почти цялата серия Laughing Laughing Laughing

Лу  Heart Eyes Hug

# 580
# 581
# 582

Много е сладък бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и от малък позира  hahaha hahaha

Днес влетях набързо и нямах време да пиша много и да кажа здрасти, затова поздрав  Hug Hug Hug Heart Eyes

Ренкаааааа  Hug Hug Hug и чичека за превода на озета  Party Party

# 583
Днес влетях набързо и нямах време да пиша много и да кажа здрасти, затова поздрав  Hug Hug Hug Heart Eyes

ми като влизаш да си успокояваш гузната съвест   rotfImbo rotfImbo
сега отмий срама с Пърпъл  Party Party Party Party

# 584
ми така е  Rolling Eyes Rolling Eyes срамувам се, ама ...  hahaha hahaha

парчето е страхотно бе  Party Party през април ще има цял нов албум  Party Party

Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт