ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 19 [235]

• 60 174
  • 729
  •   1
Отговори
# 690

Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: нд, 19 фев 2017, 20:23 от Ани (Aniska)

# 691

Иве Hugкакво му е хубавото на дена Stopцял ден не спря да вали сняг Confused Sick

при мен сняг йОк  Party Party Party Party

онзи мустакат обожател  Rolling Eyes  явно не работи вече за Дуду  hahaha hahaha hahaha hahaha
или не е бил на смяна  hahaha hahaha hahaha

# 692
  • Яко в Матрицата...
Я малко баланс да сложим smile3503

# 693
# 694
# 695

Доста сполучливо се е получило  hahaha hahaha http://kurumani.com/wp-content/uploads/2016/11/2129t.jpg

Я малко баланс да сложим smile3503

баланс викаш  hahaha hahaha те май тези двете ще има обща фотосесия  Peace мярнах нещо онзи ден в Т newsm78 newsm78

# 696
# 697
  • Яко в Матрицата...

Joy Joy Joy

# 698

hahaha hahaha hahaha

Обаче колко е сериозен и НЕ знае как въздейства погледа му.  hahaha hahaha

# 699
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

Обаче колко е сериозен и НЕ знае как въздейства погледа му.  hahaha hahaha

Хал хабер си няма милият hahaha hahaha hahaha

# 700

яяя, този го преследвам в Инст  Crazy  Party

то пък един баланс  Sick   hahaha hahaha

# 701
  • Яко в Матрицата...

яяя, този го преследвам в Инст  Crazy  Party

то пък един баланс  Sick   hahaha hahaha

E, можеше и по-зле да е Joy Joy Joy

# 702
Пак скита някъде по нощите  hahaha hahaha пише, че са от сета, ама ...  Joy Joy

лека нощ  Hug

# 703
Привет, прекрасни! Hug Hug Hug

Благодаря на страхотния Кудкудячен тийм за поредната доза Ичерде bouquet bouquet bouquet

Не ми тежат толкова преводите, колкото това, че не ми остава време да се разписвам в тази тема, че вече и за Керемчовата не смогвам.. Трупат се информация,снимки, но аз блея някъде и  не успявам да ги споделям..

Искам да кажа, че Чачко на наградите беше ослепителен, неповторим, красив,  висок, абе същински Аполон.. И нали аз съм бавнозагряваща, мислех, че човека пие вода, пък то уиски било бе Laughing Laughing Laughing
Да допълня за наградите.. Все някой ще се намери да каже, че този или онзи не заслужава тази или онази награда, че има нещо гнило в Дания.. А за купуването на награди пък ми става смешно..  Thinking Thinking Thinking

Ох, още колко неща имах да ви казвам, ама забравих, я.. ooooh! ooooh! ooooh!

А да..
Ани, Hug Heart Eyes миличка, какво имаше в спойлера за мен, че не ми се отвори.. Да не би да е пияния Али Смит Party Party Party
Ах, джадъ, бе..  Hug Heart Eyes Толкова се радвам, че ти е весело.. Дано никога усмивката не слиза от лицето ти, миличка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ренка, Hug Heart Eyes баланса си го бива, ти не гледай джадъ Naughty Naughty Naughty
Бойче, Hug Heart Eyes видЕ ли нашето боксьорче? Раздава го ала Роки Балбоа.. Синът ми вика само дето забравили да го пуснат да гони кокошките hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Лу, Hug Heart Eyes Искре, Hug Heart Eyes Косенце, Hug Heart Eyes Галка, Hug Heart Eyes Вени Hug Heart Eyes

Тука Чачко ми харесва много Peace Peace Peace 

не знам дали има някоя до него или не, но момчето ни изглежда много щастливо и спокойно..

Ох, очите му, устните му, рижавата му брада, късата му коса..  newsm03 newsm03 newsm03

Прегръщам ви всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Лека и спокойна нощ ви желая!

# 704
  • Sofia, Bulgaria
Привет, прекрасни! Hug Hug Hug

Благодаря на страхотния Кудкудячен тийм за поредната доза Ичерде bouquet bouquet bouquet

Не ми тежат толкова преводите, колкото това, че не ми остава време да се разписвам в тази тема, че вече и за Керемчовата не смогвам.. Трупат се информация,снимки, но аз блея някъде и  не успявам да ги споделям..

Искам да кажа, че Чачко на наградите беше ослепителен, неповторим, красив,  висок, абе същински Аполон.. И нали аз съм бавнозагряваща, мислех, че човека пие вода, пък то уиски било бе Laughing Laughing Laughing
Да допълня за наградите.. Все някой ще се намери да каже, че този или онзи не заслужава тази или онази награда, че има нещо гнило в Дания.. А за купуването на награди пък ми става смешно..  Thinking Thinking Thinking

Ох, още колко неща имах да ви казвам, ама забравих, я.. ooooh! ooooh! ooooh!

А да..
Ани, Hug Heart Eyes миличка, какво имаше в спойлера за мен, че не ми се отвори.. Да не би да е пияния Али Смит Party Party Party
Ах, джадъ, бе..  Hug Heart Eyes Толкова се радвам, че ти е весело.. Дано никога усмивката не слиза от лицето ти, миличка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ренка, Hug Heart Eyes баланса си го бива, ти не гледай джадъ Naughty Naughty Naughty
Бойче, Hug Heart Eyes видЕ ли нашето боксьорче? Раздава го ала Роки Балбоа.. Синът ми вика само дето забравили да го пуснат да гони кокошките hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Лу, Hug Heart Eyes Искре, Hug Heart Eyes Косенце, Hug Heart Eyes Галка, Hug Heart Eyes Вени Hug Heart Eyes

Тука Чачко ми харесва много Peace Peace Peace 

не знам дали има някоя до него или не, но момчето ни изглежда много щастливо и спокойно..

Ох, очите му, устните му, рижавата му брада, късата му коса..  newsm03 newsm03 newsm03

Прегръщам ви всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Лека и спокойна нощ ви желая!

Лили Heart Eyes Hug  Heart Eyes Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт