ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 19 [235]

• 60 174
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Да поздравя и аз Лили  Hug Heart Eyes и всички Кудкудячета  Hug Heart Eyes с нещо много любимо

Благодаря на всички за всичко  bouquet bouquet bouquet

Гледам на фрага Арас се подстригал - крайно време беше  Laughing Laughing Laughing

# 706
Понеделник ееее  Party Party Party

Привет, сладури  Hug Hug Hug

И аз като Лиленцето  Heart Eyes  май все по трудно успявам да се намърдам по любимите си места.  Tired  Благодарско ви голямо за оставените следи,  bouquet без вас ще съм хептен изостанала.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ти мноУ добро - нека му е за здраве  Wink

hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

те май тези двете ще има обща фотосесия  Peace
  Thinking Thinking Thinking а бе аз сякаш мернах някъде тяхна обща снимка с тези същите чаршафи дето са омотани, ама сега не  я намирам.

Вивчо  Heart Eyes Hug тенкю за поздрава  bouquet

# 707
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug

По понеделнишки да си пожелаем хубава и спорна седмица  Hug

Гале  Hug Heart Eyes
Стели  Hug Heart Eyes

# 708
Честит понеделник    Hug Hug Hug

Пак скита някъде по нощите  hahaha hahaha пише, че са от сета, ама ...  Joy Joy

Crossing Arms hahaha

Вивчо,  Hug  на опашле е Арас  Heart Eyes Peace Grinning

# 709
Добро утро  food010

Crazy Crazy Crazy Party Party

Личи си, че са братя  Laughing Laughing Laughing

Вивчо, за поздрава  Hug Hug

# 710
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug Party

Как хубаво сте украсили и озвучили темата  bouquet bouquet bouquet

Страхотни са! Crazy Party Дали Мерт ще разбере за Джошкун в тази серия? Thinking Rolling Eyes

# 711
Добро утро! Hug Party

Страхотни са! Crazy Party Дали Мерт ще разбере за Джошкун в тази серия? Thinking Rolling Eyes
Страхотни са наистина  Peace Харесвам ги и двамата. Те ме държат да гледам сериала  Grinning и с нетърпение чакам момента, когато ще научат, че са братя. След перипетиите, през които минаха, ударите, които си разменят, но и помощта, която все си оказват - интересно ще е. А и сигурно ще е забавно, когато всеки разбере, че през цялото време му се е искало да счупи главата на брата, когото така отчаяно търси  Laughing Laughing Laughing Laughing След първоначалния шок, вероятно много ще се зарадват един на друг  Peace Crazy Crazy

# 712
  • Sofia, Bulgaria
      Добър ден на всички! Hug Hug Hug Hug

Пончика що се е е наклонил толкоз надясно бе,за да не се допре до Джансула ли Crazy Grinning Grinning Grinning

Скрит текст:
Добро утро! Hug Party

Рени,според мен няма да е скоро Naughty

# 713
  • Яко в Матрицата...
Искре Hug, на мен ми е интересно дали ще разбере Мерт, че Джошкун е жив, а не че Сарп му е брат. Това сигурно ще стане най-рано в предпоследната серия hahaha

# 714
  • Sofia, Bulgaria
Искре Hug, на мен ми е интересно дали ще разбере Мерт, че Джошкун е жив, а не че Сарп му е брат. Това сигурно ще стане най-рано в предпоследната серия hahaha

Явно още не съм се събудила Naughty Joy Joy Joy
За Джошкун не знам,нямам предположения newsm78

# 715
# 716
 Crazy Crazy Heart Eyes

"Фет во жьо"  Laughing Laughing   "залагайте"  Wink

# 717
  • София
Добро утро! Hug Party

Страхотни са наистина  Peace Харесвам ги и двамата. Те ме държат да гледам сериала  Grinning и с нетърпение чакам момента, когато ще научат, че са братя. След перипетиите, през които минаха, ударите, които си разменят, но и помощта, която все си оказват - интересно ще е. А и сигурно ще е забавно, когато всеки разбере, че през цялото време му се е искало да счупи главата на брата, когото така отчаяно търси  Laughing Laughing Laughing Laughing След първоначалния шок, вероятно много ще се зарадват един на друг  Peace Crazy Crazy

Вени  Hug Heart Eyes описала си и моите мисли  Peace

В предишния епизод за малко да си помисля, че Мерт видя Джошкун в къщата, пък той хукна да гони Сарп  ooooh!

А до Пончика кой седи  newsm78

Лу  Hug Heart Eyes залагаме, залагаме  Joy Joy

# 718
Мерабаааа  Party Party Party Laughing

Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и Лейльоша си разходи ашкъма  Crossing Arms Crossing Arms   колко още  Crossing Arms Crossing Arms  Laughing

Бойче, Hug Heart Eyes видЕ ли нашето боксьорче? Раздава го ала Роки Балбоа.. Синът ми вика само дето забравили да го пуснат да гони кокошките hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

# 719
  • Яко в Матрицата...
По-добре да не го е разхождала ooooh! Rolling Eyes  hahaha Ич не ми харесва, ама може да е красив по душа Peace

Общи условия

Активация на акаунт