Против акне/пъпки по лицето 6

• 106 275
  • 779
  •   1
Отговори
# 360
Аз ползвам фдт, не всеки ден и не на всяка цена. Ако кожата е много зле задължително слагам, но ако не - предпочитам да не слагам гримове. Ползвам некомедогенен продукт, но колкото и да се твърди, че е такъв, си имам едно на ум. Всеки път, когато слагам фдт, си представям как си запушвам порите сама. Crazy Crazy
Защо ти е дискомфортно, да не би фдт да ти идва тежък? Каква марка ползваш? Аз съм на Ла Рош, но обмислям следващия да е Лореал.
Коректор не съм ползвала до сега, може ли препоръка за някакъв? Случвало ми се е да сложа фдт само на проблемни петънца/пъпчици, но аз ползвам светъл цвят и нямам проблем да нанасям само на определени зони, т.е. без да става грозно, че не е на цялото лице.

# 361
Аз ползвам фдт, не всеки ден и не на всяка цена. Ако кожата е много зле задължително слагам, но ако не - предпочитам да не слагам гримове. Ползвам некомедогенен продукт, но колкото и да се твърди, че е такъв, си имам едно на ум. Всеки път, когато слагам фдт, си представям как си запушвам порите сама. Crazy Crazy
Защо ти е дискомфортно, да не би фдт да ти идва тежък? Каква марка ползваш? Аз съм на Ла Рош, но обмислям следващия да е Лореал.
Коректор не съм ползвала до сега, може ли препоръка за някакъв? Случвало ми се е да сложа фдт само на проблемни петънца/пъпчици, но аз ползвам светъл цвят и нямам проблем да нанасям само на определени зони, т.е. без да става грозно, че не е на цялото лице.
Предишния ми ФДТ беше на Ла Рош и се обринах от него. Сега съм с Лореал и съм доволна. Покривен е, матира добре и не ми дразни кожата. По-скоро чувствам дискомфорт, защото дори през грима виждам пъпките, които последния месец станаха толкова много. Коректорът ми е най-обикновен, на Golden Rose.

# 362
  Аз се старая да не слагам фон дьо тен през последните 6 месеца. Не  мисля , че оказва благоприятен ефект, но поне чувствам , че кожата ми диша без него. И аз ползвам Лореал
 този  , когато излизам вечер или при специални поводи , защото е матиращ и много покривен

Скрит текст:

а този е по-лек и го предпочитам за през деня

Скрит текст:

Продължавам с масленото измиване - правя го вечер и кожата ми светва от чистота. Надявам се да стигна и до траен резултат, но предполагам ще е нужно време.
 Моя позната е козметик и ми препоръча да опитам да пия чай от коприва - твърди, че ще се отрази благоприятно на кожата ми. Ще опитам и мисля да си взема и бирена мая .
 БП още не съм си взела, но ще го пробвам в най-скоро време.

# 363
  • София
Ох, този охлювения на Мизон вече го чета във втора тема.

Не е тежък, даже напротив - много е лек и на мен не ми е достатъчен като основна грижа, но и аз съм по-дъртичка от теб Wink. Този вторият серум, на който съм дала линк е много лек - той е като гел и бързичко попива.   

В дългосрочен план ефектът, какво да ти кажа - хидратирана е кожата (май писах и в темата за азиатска козметика, та ме брой за един глас Simple Smile ) и е хубава като цяло. На мен белезите трудно ми минават и вече 6 месец стои едно червено петно от пъпка на бузата, която имах, така че не мога да кажа дали работи в насока възстановяване.
Ползвам доста продукти и се старая да се грижа добре за кожата си отвътре, така че надали е само този продукт ефектът. Пъпките, които понякога се опитват да избият са бактериални и с бензоил пероксида овладях атаката. Като кажа на някого, че имам проблемна кожа - голямо чудене пада кое точно й е проблемното, но аз си знам грижите, които полагам за нея.

Скоро планирам да си купя трета опаковка от точно крем на Мизон.

# 364
Аз слагам коректор на Clinique със салицилова киселина върху пъпките само. Неприятно ми е да съм омазана цялата и да се пазя цял ден, та дори и зъбите си да не мога да измия. Не е за мене тая работа  Crossing Arms

# 365
Аз слагам коректор на Clinique със салицилова киселина върху пъпките само. Неприятно ми е да съм омазана цялата и да се пазя цял ден, та дори и зъбите си да не мога да измия. Не е за мене тая работа  Crossing Arms
Какъв е този коректор? Доволна ли си? Каква му е цената? Преди време ползвах тяхна пудра и много ми харесваше.

# 366
http://m.clinique.com/product/1596/6045/makeup/concealers/acne-s … learing-concealer

Ето този е. Доволна съм защото покрива добре, но не е нищо особено. Заради салициловата киселина го взех, уж да помага, но не знам дали изобщо прави нещо на този фронт. Аз исках да си купя един друг коректор но никъде не го намерих и накрая взех този. Със светла кожа съм и си взех втория нюанс. Както казах, нищо особено... Доста бързо изсъхва, но това е положението  Laughing

# 367
Здравейте, наскоро лекувах стафилококова инфекция на носа с приемане на 6 месеца Роакутан. Цялото ми лице се изчисти от пъпки, но зачервеното от инфекцията остана. Бихте ли ми препоръчали нещо, с което бих могъл да премахна зачервеното. Благодаря предварително! Peace

# 368
Здравейте,питах в една аптека за въпросните масла,които препоръчахте,фармацевтката ми каза,че не знае за масла,които не са етерични
..Хм,в крайна сметка си взех шипково масло,на опаковката пише 100% натурален продукт,дано съм уцелила!:)Като цяло имаше адски много видове масла и на различни фирми,на едните изрично пише на опаковката "етерични масла" на другите не,така че мисля,че съм на прав път все пак  с това шипковото  Laughing

# 369
Ами да вземе да понаучи малко  hahaha
Ето тук малко базови познания Simple Smile
http://www.kukuriak.com/essentialoils/
С две думи, уцелила си Simple Smile

# 370
Дам,явно  Simple Smile и само да вметна,че като прочетох листовката на маслото,пише че шипковото заличава белези,изглажда бръчки,а това от гроздови семки го дават за акне и мн други неща освен тези де  Peace

# 371
А бе не вярвай много какво пише Simple Smile. Аз бръчки заличени от шипково масло не съм виждала, ама знае ли човек. Поне кожата се чувства добре от него. Аз съм доволна.

# 372
Момичета, аз се отказвам вече. Спирам да се мажа с всички скъпи кремове и измиващи, които си накупих. Промяна няма, даже лицето толкова ме сърби. Ще си купя 1 обикновена розова вода и само с нея ще почиствам кожата.

# 373
Smiley, какъв ти е режимът в момента? Та ти преди 10тина дена започна да пишеш в темата.
Това сърбене ми звучи или на пресушена и раздразнена чувствителна кожа, или на друг тип пъпки - не акне от запушени пори.

# 374
Крем с БП предписват и правят и в Токуда

Общи условия

Активация на акаунт