"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 402
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Аслъ в мен предизвиква отвращение и никакво съжаление. Ако всички, чиято любов е била несподелена решат да се самоубият, то населението на земята ще се стопи. Освен това, тя не опитва да се самоубие, тя се опитва да си върне Али с най подлите и долни номера. Ако искаше да се самоубие, нямаше да му звъни. Освен това при раздялата им, как само си изтъкваше грижите с които е обградила Али. По дяволите аз не си спомням той да е искал това от нея. Тя беше плътно до него, защото го искаше за себе си и не той е виновен за това. Не вярвам нито в нейната любов, нито на тази на Дерин, нито на Али. Да ме извиняват много и тримата. Али когато тренираше 20 дни и повече странеше от Дерин, ако я обичаше нямаше да може да се отлепи от нея. Същото е и с Дерин, гордостта и е по важна от всичко. В момента който не е на нейната и фръц, взима си куфарчето. Аслъ пък , ако обичаше Али, нямаше да играе така мръсно и да го обсебва. Обсебването не е любов. За мен и тримата са :сърби ме, боли ме

# 601
  • Sofia, Bulgaria
 Една статия в Хюриет за Керем и Серена по повод новият ѝ сериал  Flutter Grinning

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40398885?p=1

Който може да я преведе или каже за какво точно иде реч в нея Grinning

# 602
Здравейте! Аз съм от пасивния зрител всичко чета гледам но не коментирам.Искам да благодаря на екипа който превежда сериала за да можем  да го гледаме. Много ми харесва Керем  като актьор изгледала съм почти всички негови филми и сериали. Въпрос на чест е до 13 епизод с превод на български. Имали преведени останалите епизоди и от къде мога да ги гледам или да ги сваля? Ще съм много благодарна ако някой знае и ми помогне!

# 603
Здравейте! Аз съм от пасивния зрител всичко чета гледам но не коментирам.Искам да благодаря на екипа който превежда сериала за да можем  да го гледаме. Много ми харесва Керем  като актьор изгледала съм почти всички негови филми и сериали. Въпрос на чест е до 13 епизод с превод на български. Имали преведени останалите епизоди и от къде мога да ги гледам или да ги сваля? Ще съм много благодарна ако някой знае и ми помогне!

Здравей Hug
Останалите ги има на руски Simple Smile Дано да разбираш езика,защото следват много силни серии!!! Невероятен е целият актьорски състав на Въпрос на чест! Керем прави наистина уникална роля!!!
ето ти един линк за сериите във видеоклип.Страниците от 4-та и следващите.Приятно гледане Heart Eyes
http://www.videoclip.bg/search?search_query=%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D … sort=0&page=4

Момичета Hug Hug Hug

# 604
  • Sofia, Bulgaria
   Една хубава снимка на Керем Wink Grinning Grinning Grinning

# 605
Привет!  Hug Hug Hug
katrina123 ,  почти на 100 % съм съгласна с написаното от теб. Само дето си мисля, че Дерин обича Али, но тъй като се съмнява в неговите чувства, а и гордостта й е в повече, се налага да се спасява/ фръцва. Но аз предпочитам гордия човек пред унижаващия се, дето проси любов.
Тук има части от някакъв репортаж за телевизията.
https://vk.com/busehirarkadangelece.official?z=video216651302_45 … 1ed895df5b27fe005
https://vk.com/busehirarkadangelece.official?z=video216651302_45 … eef5cab21ff43cf25

Снимки от сета

# 606
Съгласна съм по принцип за гордостта ,но при нея даже гордостта и фръцването не са чак толкова голям проблем, а най вече непостоянството в решенията и

# 607
Привет, мили момичета Hug Hug

Светле  Hug Heart Eyes Снеже, Hug Heart Eyes Лу, Hug Heart Eyes Габи, Hug Heart Eyes Диди, Hug Heart Eyes Снейки, Hug Heart Eyes Катрин, Hug Heart Eyes
Веселинова
, Hug Heart Eyes Мери, Hug Heart EyesИскре Hug Heart Eyes

Благодаря ви  за всичко споделено и коментирано в темата bouquet bouquet bouquet

Синан, Hug Heart Eyes благодаря ти, че винаги си на пост за фрагманите bouquet bouquet bouquet

Снейки, Hug Heart Eyes дизи тв са били на сета на Градът.. Говорили са с Гюркан, Керем и Лейля.. Нищо съществено не казват. Керем както винаги ухилен до уши, се шегува и казва, че всички на сета се забавлявали..  Че с Лейля се сработили добре. Лейля пък каза, че се радвали затова, че ги харесвали много като екранна двойка..Много важна била химията и синхрона между двамата ГГ..  И Гюркан повтаряше само кейифли, кейифли..

Цялото предаване..
Обаче видях, че снимат сцена, в която Али и Аслъ са в кабинета на Шахин, Аслъ се смее. И в това време  идва Дерин с торби в ръка.. Явно и тя решила най-накрая да готви за Али, няма да му готви сал само Аслъ я.. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

https://vk.com/kerem_lovers?z=video216651302_456239392%2F21ed895df5b27fe005

Нова с фенка.. Пак на излизане от спортния салон ooooh! ooooh! ooooh! Слушалките винаги са там.. Без музика не може момчето ни.. Peace Peace

Искре, Hug Heart Eyes благодаря за красивия Керем..  bouquet bouquet bouquet
А в линка, който си постнала, става въпрос за това какво е казала Серенай за Керем, как той приел горещите сцени от фрагмана на Фи.. Уж Керем и Серенай се били скарали заради тези сцени.. серенай е казала: В никакъв случай не слагаме ограничения в работата на другия. Ние с Керем не се бъркаме в работите един на друг..

хайде и от мен един красив Керем Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

yaanchini Hug Hug  за съжаление Въпрос на чест не беше преведен до края..Но когато съм свободна, аз твърдо съм решила да го преведа.. От началото до края.. Един от малкото сериали, които заслужава всяка реплика от него да се преведе.. Габи Hug Heart Eyes и Диди  Hug Heart Eyes ми обещаха да помогнат със субките, така че е въпрос на време да се заемем с това..

ЕленаHug Heart Eyes нямаш представа как се зарадвах като видях ника ти в темата..Липсваш ми.. Sad Sad Също така ми липсват и музикалните ти поздрави Peace Peace

Йиит Кълъч за теб Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Само как съм се затъжила за Йиит Кълъч Cry Cry Cry

И поздравче от мен за теб, миличка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 608
Много мислих дали да взема отношение по дискусията за Аслъ и Дерин..  Но все пак реших да го направя.

За мен Дерин е разглезена своенравна егоистка.. Винаги й  угаждали, винаги получавала това, което искала, че даже и което не е искала..  Но, разбира се, желанието й да има нещо било дотогава, докато го получи и след това край.. Вярвам, че обича Али, обаче смята, че има право да му се меси в живота, да се разпорежда с него, да му казва какво да прави и какво да не прави..  Колко пъти го излъга, колко пъти го оставяше. никога в истинския смисъл не е била до него.. Не го е подкрепяла. Като изключим онова тръгване от него уж заради негово добро и заради Шахин..  Но и тази жертва на Дерин остана някак да виси във въздуха.
И е много противоречива какво в решинията си, така и в приказките си..
Първия път напусна дома си, защото искаше да осъществи мечтите си, втория път го напусна, защото разбра, че баща й е убиец в истинския смисъл на думата и реши, че повече не може да живее под един покрив с него.. Но какво стана? Каза на Али, че тя заради него оставила семейството си зад гърба си..
Каза на баща си: Де да не беше мой баща..Но с бащини пари в петзвезден хотел стои.
Каза на Йиит, че не го иска  до себе си, но всяка вечер пие млякото, което той й изпраща.
Каза на Али, че грешката, която са направили с Аслъ е за двама, че никога няма да може да му прости, няма да може да забрави станалото, но много бързо тръгна след него, дори забрави, че грешката е за двама и я приписа на Аслъ само.
Ядосваше се на Аслъ, че се научила да готви заради Али, но тя най-спокойно си седи на масата и чака Аслъ да приготви оризовата каша за Али..

Кажете ми горда жена би ли могла така бързо да загърби изневерята, все пак Дерин мисли, че Али й е изневерил..
А при приятелството им с Аслъ, ще посоча случая с роклята. Знае, че най-добрата й  приятелка мечтае за тази рокля, три месеца не е яла, за да може да влезе в нея, обаче незнайно защо решава първо тя да я  пробва.. И, разбира се, роклята на нея  й стои по-добре, и когато Аслъ настоява тя да я купи, купува я, но никога повече не я облича.
И беше много жестока към Аслъ, когато й каза, че Али също като роклята, ще стои по-добре върху нея..
Винаги Аслъ е била тази, която е правела компромиси, която се е отказвала от толкова неща.. Винаги тя е била тази, която е лекувала раните й, която я е утешавала, която й казвала, че всичко това ще мине..
Всички тези неща ги разбрахме, когато Дерин се тюхкаше, че  езагубила най-добрата си приятелка..

Когато започна да усеща чувствата на Аслъ към Али започна да става агресивна..Първо я обвини в това, че Аслъ казала на Али за парите от пръстена на Йиит, после пък й крещеше, че знае защо тя не иска да се развежда..
Винаги крещи на някого, винаги дава заповеди.

Не защитавам Аслъ, аз съм й много ядосана.. Но я разбирам.. Тя без да иска се влюби в Али и в своята безпомощност се остави майка й да я ,,наставлява,, как да спаси любовта си.. Направи много грозни неща, но винаги беше до Али, винаги го подкрепяше..Та тя фактически беше повече до него от Дерин.
Аз смятам, че Али е виновен за това нейно състояние..Той винаги, когато имаше нужда от подкрепа или рамо на което да плаче отиваше при Аслъ.. Би трябвало да усети какви са чувствата й, но на него така му отърваше..
А този епизод направо ми идеше да му фрасна един.. Как позволи на Дерин така да го манипулира.. И сега пак питам..Една горда жена би ли използвала детето си, за да задържи мъжа до себе си.. И ненепразно тя имаше съмнения, че именно заради това дете, той е с нея.. Ясно й е, че Али не иска да изхвърли от живота си Аслъ, защото той я обича като приятелка. Защото е наясно колко му е помагала тя.. А и видяхме как на Али му стана мъчно за Аслъ, като разбра колко много се е влюбила тя в него.
Не мисля, че това със самоубийството е някакъв номер.. Просто всички изоставиха Аслъ, всички й обърнаха гръб, все едно тя е прокажена..Дори собствената й  майка  й намекна, че тя е по- грозна от Дерин и сега когато в своята бременност дерин погрознее, на нея й се удава възможност да използва своята женственост, за да си върне Али..
На Аслъ й стана ясно, че тя винаги е била сама.. Особено ми стана жал за нея, когато след нападението на Сеит, Дерин каза на Али: Много се изплаших..И после с половин уста му каза, че Аслъ я е спасила.. А Али така сякаш по принуда попита Аслъ как е.
А за Несрин нямам думи..  Как можа да остави Аслъ така? Дерин има право на подкрепата й, но Аслъ няма, така ли?  Вярно, че я предупреди да не прави онези неща, но все пак тя е умна жена и би трябвало да знае, че понякога човек не може да диктува на сърцето си.. Да, вярно, че  любовта погрозни Алслъ, но нали все пак всеки човек има право да прошка и разкаяние..
И Аслъ се почувства съвсем сама..Без майка си, без приятелката си, без мъжа, в когото е влюбена.
Обади се на Али, защото искаше за последен път да чуе гласа му, да се сбогува с него..
Обаче Али пак не иска да вдига телефона, защото се страхува, че Дерин ще се ядоса.
Но не пропусна да й каже, че е разглезена.
А и как да не е..Седнала нашата принцеса и иска нещо за пиене до сандвича..

А Али изтича при Аслъ, когато тя й се обади, защото той е наясно, че постъпи несправедливо с нея.. Наясно е, че  не трябваше да постъпва така сурово. Само защото Дерин е поискала така.

Още нещо за Дерин..Попита Аслъ: Ти заради мен можеш ли да се откажеш от Али? А тя заради Аслъ ще може ли да се откаже от Али, питам аз..

Без много да мисли Аслъ застана пред насочения пистолет на Сеит..Също така когато разбра, че .Текин е прострелян, пак изтича веднага при Дерин..Така както е правила през всичките години на приятелството им..Винаги, когато Дерин е имала нужда от нея, е била на разположение.

И затова аз не мога така строго и рязко да съдя Аслъ..

Любовта колкото грозна направи Аслъ, толкова грозна направи и Дерин в моите очи.

Знам, че повечето от вас няма да се съгласят с онова, което изкоментирах, но аз така ги чувствам нещата.

Допълвам поста си..

Забравих да кажа, че този епизод плаках много за Аслъ..Със цялото си сърце почувствах самотата й, нейната безпомощност, мъка..

Мери, Hug Heart Eyes също забравих да спомена и боядисването на стаята от Дерин и вихренето й в кухнята..Ама нищо.Нали все пак си имат прислужница, която да тича след нея и да разтребва..

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 21:45 от LiLiSy

# 609
  • Sofia, Bulgaria
Много мислих дали да взема отношение по дискусията за Аслъ и Дерин..  Но все пак реших да го направя.

За мен Дерин е разглезена своенравна егоистка.. Винаги й  угаждали, винаги получавала това, което искала, че даже и което не е искала..  Но, разбира се, желанието й да има нещо било дотогава, докато го получи и след това край.. Вярвам, че обича Али, обаче смята, че има право да му се меси в живота, да се разпорежда с него, да му казва какво да прави и какво да не прави..  Колко пъти го излъга, колко пъти го оставяше. никога в истинския смисъл не е била до него.. Не го е подкрепяла. Като изключим онова тръгване от него уж заради негово добро и заради Шахин..  Но и тази жертва на Дерин остана някак да виси във въздуха.
И е много противоречива какво в решинията си, така и в приказките си..
Първия път напусна дома си, защото искаше да осъществи мечтите си, втория път го напусна, защото разбра, че баща й е убиец в истинския смисъл на думата и реши, че повече не може да живее под един покрив с него.. Но какво стана? Каза на Али, че тя заради него оставила семейството си зад гърба си..
Каза на баща си: Де да не беше мой баща..Но с бащини пари в петзвезден хотел стои.
Каза на Йиит, че не го иска  до себе си, но всяка вечер пие млякото, което той й изпраща.
Каза на Али, че грешката, която са направили с Аслъ е за двама, че никога няма да може да му прости, няма да може да забрави станалото, но много бързо тръгна след него, дори забрави, че грешката е за двама и я приписа на Аслъ само.
Ядосваше се на Аслъ, че се научила да готви заради Али, но тя най-спокойно си седи на масата и чака Аслъ да приготви оризовата каша за Али..

Кажете ми горда жена би ли могла така бързо да загърби изневерята, все пак Дерин мисли, че Али й е изневерил..
А при приятелството им с Аслъ, ще посоча случая с роклята. Знае, че най-добрата й  приятелка мечтае за тази рокля, три месеца не е яла, за да може да влезе в нея, обаче незнайно защо решава първо тя да я  пробва.. И, разбира се, роклята на нея  й стои по-добре, и когато Аслъ настоява тя да я купи, купува я, но никога повече не я облича.
И беше много жестока към Аслъ, когато й каза, че Али също като роклята, ще стои по-добре върху нея..
Винаги Аслъ е била тази, която е правела компромиси, която се е отказвала от толкова неща.. Винаги тя е била тази, която е лекувала раните й, която я е утешавала, която й казвала, че всичко това ще мине..
Всички тези неща ги разбрахме, когато Дерин се тюхкаше, че  езагубила най-добрата си приятелка..

Когато започна да усеща чувствата на Аслъ към Али започна да става агресивна..Първо я обвини в това, че Аслъ казала на Али за парите от пръстена на Йиит, после пък й крещеше, че знае защо тя не иска да се развежда..
Винаги крещи на някого, винаги дава заповеди.

Не защитавам Аслъ, аз съм й много ядосана.. Но я разбирам.. Тя без да иска се влюби в Али и в своята безпомощност се остави майка й да я ,,наставлява,, как да спаси любовта си.. Направи много грозни неща, но винаги беше до Али, винаги го подкрепяше..Та тя фактически беше повече до него от Дерин.
Аз смятам, че Али е виновен за това нейно състояние..Той винаги, когато имаше нужда от подкрепа или рамо на което да плаче отиваше при Аслъ.. Би трябвало да усети какви са чувствата й, но на него така му отърваше..
А този епизод направо ми идеше да му фрасна един.. Как позволи на Дерин така да го манипулира.. И сега пак питам..Една горда жена би ли използвала детето си, за да задържи мъжа до себе си.. И ненепразно тя имаше съмнения, че именно заради това дете, той е с нея.. Ясно й е, че Али не иска да изхвърли от живота си Аслъ, защото той я обича като приятелка. Защото е наясно колко му е помагала тя.. А и видяхме как на Али му стана мъчно за Аслъ, като разбра колко много се е влюбила тя в него.
Не мисля, че това със самоубийството е някакъв номер.. Просто всички изоставиха Аслъ, всички й обърнаха гръб, все едно тя е прокажена..Дори собствената й  майка  й намекна, че тя е по- грозна от Дерин и сега когато в своята бременност дерин погрознее, на нея й се удава възможност да използва своята женственост, за да си върне Али..
На Аслъ й стана ясно, че тя винаги е била сама.. Особено ми стана жал за нея, когато след нападението на Сеит, Дерин каза на Али: Много се изплаших..И после с половин уста му каза, че Аслъ я е спасила.. А Али така сякаш по принуда попита Аслъ как е.
А за Несрин нямам думи..  Как можа да остави Аслъ така? Дерин има право на подкрепата й, но Аслъ няма, така ли?  Вярно, че я предупреди да не прави онези неща, но все пак тя е умна жена и би трябвало да знае, че понякога човек не може да диктува на сърцето си.. Да, вярно, че  любовта погрозни Алслъ, но нали все пак всеки човек има право да прошка и разкаяние..
И Аслъ се почувства съвсем сама..Без майка си, без приятелката си, без мъжа, в когото е влюбена.
Обади се на Али, защото искаше за последен път да чуе гласа му, да се сбогува с него..
Обаче Али пак не иска да вдига телефона, защото се страхува, че Дерин ще се ядоса.
Но не пропусна да й каже, че е разглезена.
А и как да не е..Седнала нашата принцеса и иска нещо за пиене до сандвича..

А Али изтича при Аслъ, когато тя й се обади, защото той е наясно, че постъпи несправедливо с нея.. Наясно е, че  не трябваше да постъпва така сурово. Само защото Дерин е поискала така.

Още нещо за Дерин..Попита Аслъ: Ти заради мен можеш ли да се откажеш от Али? А тя заради Аслъ ще може ли да се откаже от Али, питам аз..

Без много да мисли Аслъ застана пред насочения пистолет на Сеит..Също така когато разбра, че .Текин е прострелян, пак изтича веднага при Дерин..Така както е правила през всичките години на приятелството им..Винаги, когато Дерин е имала нужда от нея, е била на разположение.

И затова аз не мога така строго и рязко да съдя Аслъ..

Любовта колкото грозна направи Аслъ, толкова грозна направи и Дерин в моите очи.

Знам, че повечето от вас няма да се съгласят с онова, което изкоментирах, но аз така ги чувствам нещата.

Лилиии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes точно така мисля и аз Peace Grinning Grinning Grinning

Отивам да изгледам 11 епизод Simple Smile

# 610
 Преведения епизод Peace Peace Peace

Благодаря на момичетата, работили по реализирането му.. bouquet bouquet bouquet bouquet
Извинявам се, че този път няма чичеци, но искам да ви кажа, че ви обичам всички love001 love001 love001 love001 love001

За сваляне.. Peace Peace

http://data-bg.net/index.php?page=torrent-details&id=5ea4a0b … d4dbe2d685fa3aee6

За онлайн гледане.. Peace Peace

http://www.videoclip.bg/watch/677555_tozi-grad-she-doide-sled-te … od-bg-sub-1-chast

Приятно гледане! Hug Hug Hug

За мен в епизода най-силна беше сцената, когато Али отиде да каже на Аслъ, че повече няма да се виждат.. Онова, което каза Аслъ беше много въздействащо за мен.. Мисля, че колажа съответства точно на думите, изречени от нея..

# 611
За Лили Hug Hug Hug
за Керемчи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
и за всички момичета в темата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 612
  • Sofia, Bulgaria

Цитат
За мен в епизода най-силна беше сцената, когато Али отиде да каже на Аслъ, че повече няма да се виждат.. Онова, което каза Аслъ беше много въздействащо за мен.. Мисля, че колажа съответства точно на думите, изречени от нея..

И за мен е така Лили Peace Всъщност аз не упреквам Али и за това,че хукна да спасява Аслъ Naughty
Това беше най-нормалното нещо,което трябваше да направи.Нямаше как да знае,
че Бора е издал адреса им Peace Confused
Тази серия беше интересна  Grinning Grinning Grinning

Лека нощ!

# 613
Лили, бих се съгласила с теб , но според мен забравяш един много съществен момент. Казваш, че Аслъ е била плътно до Али и го е подкрепяла. Да, така беше , но пред нея нямаше никаква пречка за това, напротив , имаше подкрепата на майка си. През това време, Дерин имаше пълна забрана от семейството си, да се вижда с Али. На Дерин и се забраняваше и и се поставяха условия, пред Аслъ нямаше такъв проблем.
Когато Дерин зачерта семейството си, поради една или друга причина  и можеше да застане до Али, тогава Али се разсърди за парите от пръстена и я държа настрана от себе си повече от 20 дни.
На Али му беше много добре с Аслъ ,така че и даваше фалшиви надежди. За това и смятам, че той се държи така , сякаш иска и двете.
После ми прави впечатление друго, ти съжаляваш , че Аслъ остана абсолютно сама, но нито веднъж не съжали Дерин когато беше абсолютно сама през тези 20 и кусур дни, когато беше отритната от всички и седеше по пейките на Босфора сама. Тогава Аслъ беше в компания със всички, а Дерин беше сама доста време.
Сега в момента Аслъ е от един-два дни сама и направи цирк в пълния смисъл на думата.
Когато един човек остане сам и никой не е около него, трябва да потърси причината в себе си и в своите постъпки.
Дерин постъпи по същия начин като Аслъ , когато остана сама толкова време , отиде да се разправя с Али  и му каза, че той не я искал заради това което бил направил баща и. Тогава тя също не потърси причината в себе си, а някой друг и беше виновен. Те двете непрекъснато се обвиняват една друга, но всъщност постъпките им на моменти са еднакви. Колкото до прославутата рокля, която всички смятате за голям грях, аз останах с впечатление, че Дерин не е знаела , колко е важна тази рокля за Аслъ. Според мен историята с роклята потвърждава две неща :колко дребна е душата на Аслъ и колко лекомислена е Дерин .

# 614
Смятах да не се включвам,защото не съм добра в анализите,но Катрина е права.
Али е виновен,защото има едната и захвърля другата.Уж пазеше Дерин,а тръгна да я беше взел с него както сутринта и да я беше оставил при Несрин,баща си...
Аслъ знаеше,че няма шанс,но си пробва късмета по ужасен начин.Тя беше свидетелка какво семейство има Дерин.Били се отказала от всичко както Дерин.Тя се жертва за да спаси Шахин от затвора,готова е да се откаже от всичко заради Али,но той дали е готов-НЕ(според мен)
За мен не обича истински Дерин,а за Аслъ я приема за утешителна кърпичка.
Майката на Аслъ е ужасна,но Аслъ ако беше истонска приятелка нямаше да предаде Дерин.Да Дерин е леко разглезена,но досега е била принцеса,не е знаела какво семейство има.
Относно роклята една приятелка би направила така.Завистта е лошо нещо.Аслъ завижда на Дерин на всичко.Майката на Дерин го беше казала и е била права.
Всички нападаха Дерин,докато до Аслъ бяха всички само заради това чия дъщеря е.Единствено Несрин беше до нея.
И аз бих излъгала,че детото е от друг,защото се чувствам наранена от любимият и най-вече от най-добрата си приятелка(сестра си).
Обаче вижте че и стана мъчно и се качи при нея,защото не издържа на сълзите и.И според мен преиграваше много. От несподелената любов боли,но като го знаеш,казваш го на другите,но все пак трябва да има интриги все пак е сериал и трябва да се правят епизоди Peace
В началото Йигит беше лошият сега стана Аслъ.
Според мен Аслъ и Йигит биха била хубава двойка.И двамата обичат грешните хора.А аз искам Йигит да е с Дерин,но кой ме пита мен.

Общи условия

Активация на акаунт