"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 371
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
И аз съм с вас  Peace Hug Hug

Промениха ми се плановете   Grinning Grinning

Приятно гледане  Peace Peace

# 646
Добър вечер и от мен  Hug Hug Hug Току що се прибирам и сядам пред компютъра да гледам Simple Smile
Приятно гледане  Hug Hug Hug

# 647
Вай, голяма жега от първите секунди още!  Peace Shocked

# 648
ох........ Crazy Crazy Crazy Crazy Шампиона ми той........ box

# 649

Ама Йиит и той се вдаде... много  Peace
...

Ама ще си изяде боя от Али  Joy Joy

# 650

Ама Йиит и той се вдаде... много  Peace
Ся и Али ако ги пусне.......... box и рейтинга при мен ще е около20%............ hahaha

# 651

Ама Йиит и той се вдаде... много  Peace
Ся и Али ако ги пусне.......... box и рейтинга при мен ще е около20%............ hahaha

Joy Joy  точно си го просеше Йиитчо, box добре, че Нерин абла бди  hahaha

За Дерин, че е добре, разбрахме, а бебчето как е?  newsm78 newsm78 Cry

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 20:16 от Анонимен

# 652
Ах....... Sick Аслъ и  аннеси........ Mr. Green #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И то е ок........... Peace аз така разбрах............. Party

# 653

А супер

Текин вече не се връзва много на щерка си и нейните "Тръгвам си",  претръпна  hahaha hahaha

Grinning Grinning Grinning Grinning Hug Crazy

# 654
Али се обади на баща си да отиде при Дерин, защото била сама

Ох, гласът на Керем.. Така хубаво го използва..
Дерин много уплашена..

Суперменът Йиит се появи изневиделица..

Й:Дерин, не умирай, моля те, отвори си очите!
С:Почакай да видим, г-н зет, дотук беше.

Шахин каза на Али, че Йиит е спасил Дерин и той я завел в болница..

А:Къде е Дерин?
Й:По-скоро ти къде си?
А:Попитах те къде е дерин?
Й:Вътре е.
Ж:Не можете да влезете!
А:Трябва да вляза! Дерин добре ли е?
А:Кажи ми какво стана?
Й:Теб какво те интересува?
А:Как какво ме интересува?
Й:Ако не бях там, Дерин и бебето ми щяха да умрат. Ти къде беше?
Н:Аслъ се опита да се самоубие и Али дойде да  яспаси.
Й:И защо се опита да се самоубие? Заради теб.. Тези две момичета тази нощ едва не умряха заради теб.
А:Какво говориш ти, я? Млъкавй!
Н:И според мен млъквай! Дори в това положение се опитваш да търсиш изгода от тази работа.
А:Ти ми кажи как беше там?
Й:Минавах случайно.
А:Недей да ме лъжеш.
Й:Дерин не иска повече да те вижда.

Обаче Дерин повика Али.

А:Дерин! Добре ли си, бебчето им? Добре ли си, единствена моя? добре си, нали? Дерин, ако ви се беше случило неща на двамата, не знам какво щях да правя. Извини ме, извини ме, моля те, прости ми за това, че те оставих сама..
Д:Аслъ добре ли е?
А:Промиват й стомаха. ЩЕ БЪДЕ ДОБРЕ.
Д:Би ли излязъл?
А:Дерин!
Д:Искам да остана сама.
А:Добре..

Йиит обясни как е отишъл при Дерин.. Отишъл да види Аслъ, видял Али да тича  и после чул викове.. Разпознал гласа на Дерин.

Али се чуди откъде може да  енаучил Сеит, никой, ама абсолютно никой не е знаел мястото им, освен тях.

Майката на Аслъ пък обвинява Али. Защо не я обикнал, защо й причинил това..

Всички подред обвиниха Али.. Йиит, Дерин отпращайки го му даде да разбере, че го смята за виновен, сега пък майката на Аслъ.. Остава Текин.

Бора се обади на Белгин, за да разбере явно какво е станало.
Б:Дерин едва не е умряла.
БНали Али беше при нея.
Б:Понеже жена му тръгнала да се самоубива, господинът отишъл нея да спасява.

Е:Всичко мина, дъще, всичко мина.

Направо ми се гади от тези две майки.. Абе какви са.......... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Майката на Аслъ каза, че Дерин е отнела мъжа на дъщеря й, сега пък  била виновна за случилото се.. Обаче забрави да спомене себе си..Директно каза на Аслъ, че била по-грозна от Дерин #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Майка рауф каза, че е споменал на бора за мястото на Али и дерин.
А:Бора е от нас, не би направил такова нещо.
Р:Но мен нещо в това момче ме тревожи..

А:Дерин, извинявам се, че те оставих, но ако не бях отишъл при Аслъ и й се беше случило, ти нямаше да ми простиш.
Б:Хайде, да тръгваме, дъще.
А:Тя ще дойде с мен.

Майката на Аслъ се обади, че Аслъ искала да види Али.

А:Добре ли си? Много ни уплаши, Аслъ.
А:Наистина ли се уплаши заради мен?
А:Уплаших се ,разбира се, защо го направи?
А:но първия път не се беше уплашил .. Онзи мъж ни нападна  идвете, но ти се притесняваше само за Дерин. Тогава раз0брах, че съм те загубила завинаги, и разбрах, че не мога да живея без теб.
А:Аслъ, човек би ли се отказал да живее поради каквото и да е причина?
А:Заради теб всичко би си зцаслужавало, Али. майка ми каза, че ти си оставил Дерин и си хукнал да спасяваш мен.
А:В този момент нямах време да мисля, като ти чух гласа,
А:Али, ти си оставил Дерин и си хукнал към мен..Към мен..

Ах, Аслъ, ах! Какво си причиняваш ти, бе момиче.

Текин  и сие продължават с мръсните си номера.. Браво! Знаейки, че застрашава живота на дъщеря си, не предаде сеит на полицията и сега вече ще обвинява Али, че не успял да я защити.

Майката на Аслъ ще я води вкъщи.

А:Аз никъде няма да ходя, майко.
М:Аслъ, няма да те оставя тук.
А:това е моята къща, никъде няма да ходя.
М:Тогава и аз няма да си тръгна, няма да те оставя сама.
А:няма да съм сама..Али ще дойде при мен, на него не му дава сърце да ме остави.

Йиит пък иска да говори с Аслъ..
Абе дори гласът на Аслъ се промени бе..
Говори наистина като луда.

Али бил избрал нея, тя е сигурна, че ще дойде при нея..

Али дойде при дерин, но не го пускат, обаче текин иска да говори с него.

Т:Какво искаш?
А:Дойдох да взема дерин.
Т:Ти шегуваш ли се?
А:Ще взема Дерин и ще я отведа вкъщи.
Т: Кка не те е срам? Ти не успя да защитиеш дъщеря ми, не успя да защитиш майката на детето си. Заради теб едва не загубих дъщеря си.
А:Заради теб стана всичко.. Ти си виновен за всичко..Не ни позволи да кажем на полицията за това.
Т:Ти какво говориш бе?
Д:Прав е.. Ти си виновен за всичко това. Онзи мъж заради теб направи това. Нали беше се отказал? Но ти си се опитал да ог убиеш. защо го направи?
Т:Защото той е мръсник и заслужава да умре.
Д:Да тръгваме..
Т:Този мъж ли ще се грижи за теб и детето ти?
А:ОИстави аз да мисля за това.
Т:Този мъж все още е женен, все още не може да оправя собствения си живот. Някой друг ден ще ти омръзне да се занимаваш с него, тогава когато се въренш тук да искаш помощ, няма ли да се срамуваш от това, което ми каза?
А:аз никога няма да позволя тя да бъде принудена на това.
Т:Ще видим..Сега можете дъ връвите.
Б:Дъщеря ми си отива. Направи нещо.
Т:Няма нужда, така или иначе някой  идруг ден тя ще се върне тук сама, заради доброто на детето си.

# 655

А супер

Текин вече не се връзва много на щерка си и нейните "Тръгвам си",  претръпна  hahaha hahaha

Grinning Grinning Grinning Grinning Hug Crazy

За тоз пък .......... Sick аз слагам........... box на драго сърце...... Mr. Green #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 656
За тоз пък .......... Sick аз слагам........... box на драго сърце...... Mr. Green #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
hahaha hahaha  Ти гледай жена му какви... тиранти ще му тури... твойте боксови ръкавици, ще ги мечтае Текин...

Айдеее, всичките живнаха и с Али искат...  ooooh! hahaha

# 657
Прекъсна ми, май изпуснах някои неща..

Бора пак тръгна нанякъде.

М:Аслъ! къде си?

Р: Дъще, какво правиш тук?
А:Къде е Али?
Д:Аслъ.
А:И ти ли си тук? Али каза, че можем да направим нещо заедно. Знаеш ли, той много се забавлява с мен..Когато е разстроен идва винаги при мен.
Д:Аслъ, ела да отидем вкъщи.
А:Но Али ще дойде сега.
М:Ти не я пипай.
Д:Но аз исках да я отведа вкъщи.
М:Не искаме помощта ти..
Р:Недей да се разстройваш, дъще, не е по твоя вина.

Бора каза на белгин, че казал за мястото на дерин, защото сеит го бил заплашил, че ще убие белгин.

хайде Бора, Белгин, сеит, стана тя една ooooh! ooooh! ooooh!

Ама аз казах, че Али е виновен за състоянието на Аслъ.. Как можа да й причини това, бе? Всеки път отиваше при нея, за да го утешава тя..  Той я накара да мисли, че той има нужда от нея.. И сега заради състоянието й, пак нищо няма да може да й каже..

# 658
Бойче, Hug Heart Eyes ние шампиона Али ще го видим през крив макарон бе.. Сега с Аслъ ще се занимава, после с Дерин, защото сценаристите дадоха заявка, че тя пак ще вземе онова червеното  куфарче пак ще се връща в дома на бабата..Нали Текин каза, че сама ще се върне заради доброто на детето си.. Този път сигурно причината ще е доброто на бебчето ми.

Но Дерин много ме зарадва, че се противопстави на баща си.. Тя осъзнава, че баща й не е цвете за мирисане, но нали преди време беше казала, че човек намира причини да обича родителите си. Права е.

ЛуHug Heart Eyes Али видял ли Бора и Белгин? newsm78 newsm78 newsm78

Ама в тези Обидени цветя голяма драма бе.. Как крещи само момичето: майкоооооо.

Миналата седмица половината от мъжката част от зрителите се отказаха от сериала, защото изгубиха надежди да видят боксови мачове.

А тази вечер пък се отказа останалата половина..
Коментар от туитър, някакъв мъж е писал: Браво бе! Заради едни разглезени пикли, бок еттиниз( значи в л..на нещо) сериала.. Отказвам се вече да го гледам..

а и новият сериал Мирис на дете ни мина миналата седмица, ранини писа, че се очаква тази седмица рейтинга му да се повиши още повече, това означава, че нашия ще се понижава..
На мен вече ми е все едно де.. Peace Peace Peace Peace

това дерин кога го каза аджеба: Все още й даваш надежди, караш я да мисли, че ще я покровителстваш..

# 659
В момента ми е жал за тройката от триъгълника - Али се опитва да бъде добър и отговорен за всички и накрая той е виновен. ooooh!  Дерин разбра, че баща й е виновен за това, което преживя, и то защо е могъл да го предотврати, ама той първо мисли за себе си и далаверите си, след това за нея. Аслъ полудява ли, хич не му работи главата на това момиче. Майките и двете са отврат, ама Йиит им държи първото място при мен.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт