"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 380
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Синан  bouquet
Тая сценаристка клише след клише, а сериалите си ги пише под индиго.  ooooh!
Така както върви сериала, не бих се учудила накрая Али да остане женен за Аслъ, а Дерин да изчезне от триъгълника.

А страхливия Йит откъде ли намери килъри, той поне не се занимаваше с убийства

Аз в последния епизод не видях нито един влюбен поглед на Али - приемам, че може да е бил изплашен заради опасността за Дерин и не му е било до любов, но пък редеше едни красиви любовни думи, а въртеше очи наляво и надясно и почти не я поглеждаше.
Но на тази снимка ми се струва, че я гледа влюбено.

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 20:25 от Snake777

# 631
Как играят всички не знам, но аз за първи път не харесвам нито един женски образ в сериал.
Колкото до Аслъ и Дерин , бих казала Господ да ме пази от такива приятелки

# 632
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

Благодаря ви за всичко споделено и коментирано в темата bouquet bouquet bouquet bouquet

Снеже, Hug Heart Eyes благодаря за превода на резюмето, миличка  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
СинанHug Heart Eyesблагодаря за фрагмана с превод bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Нова от Бужин, пусната вчера..

Снимките от новия епизод..

Извинявам се, ако някои от снимките се повтарят. Praynig Praynig Praynig

# 633
Снейки, Hug Heart Eyes сценаристките изцепления не ми се коментират, но си абсолютно права  за тях.. Клише след клише, глупаво изградени образи, противоречиви, непоследователни.
Но не искам Али да е с Аслъ, защото той е влюбен в Дерин и ще си имат бебенце. Редно е двамата да се съберат, независимо аз какво мисля.

За Аслъ и Дерин нямам какво да добавя, но и двете ме дразнят ужасно много, но най-много ме дразни Али.. С тези ръце в джобовете се разхожда насам-натам като хахо.. Превърна се в пумпалче в ръцете на тези две недорасли  момичета.. И за състоянието на Аслъ мисля, че е виновен той..  Канка, канка, ама ето че от момиче канка не се става..

Снейки, Hug Heart Eyes аз също мисля, че Керем успява да ни предава чувствата на Али..
В тази сцена аз видях мъж, който иска да бъде с жената, в която е влюбен, да се грижи за нея и детето им. Видях мъж, който има мечти да бъде баща, но също така и страхове, свързани с това. Само гласът му се променя поне няколко пъти в този разговор.. А в началото на разговора наистина върти насам.натам очи, защото се чувства виновен заради ,, забежката,, с Аслъ, затова не може да погледне Дерин в очите.. Поне така аз ги усетих нещата..

https://www.youtube.com/watch?v=51BJhHwixwY

Пък в тази сцена видях един грижовен и закачлив влюбен мъж, който се е затъжил за любимата си и не пропуска възможност да я целуне..

https://www.youtube.com/watch?v=TYdhQFrQmxQ

Пак казвам, че аз не мога да бъда обективна по отношение на Керем.. Така че моето мнение ако не ви харесва, просто ще го подминете Peace Peace
А само да ви попитам.. Лейля успява ли да предаде чувствата на Дерин? Виждате ли влюбената жена в нея?
Защото аз не виждам.
Именно заради това се чувствам виновна, но просто такива ми са усещанията и възприятията, свързани с нея. За онова в спойлера, което написала Снейки, Hug Heart Eyes мисля, че аз попадам в тази група. Явно се вживявам много и не успявам да  възприема нещата такива, каквито са. По отношение на актьорите, които не харесвам..
Обаче за любимеца ми не мога да кажа същото.. В никакъв случай не съм се опитвала да оправдавам героите, които е пресъздал Керем.. Диди Hug Heart Eyes и Снежето  Hug Heart Eyes знаят по време на Въпрос на чест колко съм го плюла и съм стреляла по героя на Керем- Йиит Кълъч.. Толкова ме ядосваше на моменти. Както сега ме ядосва и Али.. Как не можа да се вземе в ръце, да се усети как го водят за носа двете много ,,добри приятелки,, бащата на любимата жена, майката на Аслъ, та си мисля, че по отношение на актьорите, които харесваме, нещо не попадам в тази група..

Катрин, Hug Heart Eyes съгласна съм и с теб..И двата женски образа не ми харесват, дори на моменти не мога да ги търпя Peace Peace Peace

Лу, Hug Heart Eyes много си права за сцената с разговора между Аслъ и Али.. И двамата такава страхотна игра ни представиха, че усетих колко искрена е Аслъ в онова, което казва.. А пък Керем наистина с играта си ме накара да усетя как  мъчно и тъжно му стана на Али, като разбра колко много се е влюбила Аслъ в него, та дори усетих и някаква вина.. А онова на Дерин репликата: За всичко ли говорихте?- моите усещания също са като твоите..Демек говорихте ли и за това, че повече няма да се виждате.. Тъкмо си помислих, Дерин и тя страда заради Аслъ, но като чух тези думи, за пореден път разбрах, че съм се излъгала.

За Керем какво да кажа, наистина е добър в това, без да казва нищо, да предава чувствата на героя си..
Ще те помоля да отделиш няколко минути и да погледнеш това видео.. Мисля, че ще разбереш за какво иде реч.. Peace Peace

http://www.videoclip.bg/watch/437912_seraf-meselesi-9-epizod-yda … itnik-i-otprati-v

# 634

За Керем какво да кажа, наистина е добър в това, без да казва нищо, да предава чувствата на героя си..

http://www.videoclip.bg/watch/437912_seraf-meselesi-9-epizod-yda … itnik-i-otprati-v

Peace Peace Crazy

Лили  Hug Hug благодаря ти за видеото,  Crazy но, да знаеш, дължиш ми  Joy Joy един екран за лаптоп,  ooooh! че има две дупки прогорени...  Peace Peace Crazy  Казваш, екран, какво толкова, Peace  Grinning ти за сърцето ми питаш ли?  Hug Hug Heart Eyes   Grinning Grinning
Много драма, Лили,  ooooh! там, то бебенце, жена, тъст, бесило, мафиози, избор, принуда, дълг, чест...  #Crazy #Crazy

Grinning Според новия фрагман, явно в целия епизод, ще поотъпчем познатите пътеки. Е, добре!  Peace Peace  Аз нямам против, последния епизод си го изгледах без превъртане, съвсеееем малко тук- там, но диалозите Аслъ- Али, Али- Дерин, Дерин-Аслъ... със запетайките!   Crazy Grinning Grinning

Как играят всички не знам, но аз за първи път не харесвам нито един женски образ в сериал.
А  Peace  Joy  а Али питаш ли го?  hahaha hahaha

Целувки на всички  Hug Hug Heart Eyes

Благодаря за всичко  Hug Hug Heart Eyes

# 635
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Лили,  Hug подкрепям всичко написано за Керем. Hug Мерси за снимките! bouquet

Снейки,  Hug коя сценаристка? На Мелек това е първият й самостоятелен сериал, преди беше екип с Едже.  Peace Но и сега пак не е сама всъщност. Peace Мисля, че във всеки (турски) сериал има клишета, не са се събрали пък само тук. Wink Mr. Green Ама примери няма да давам, да не стават патаклами. Laughing

Лу, Катрина, bouquet bouquet

Приятно гледане довечера.  Hug Аз най-вероятно ще се включа късно. Hug

Хубав ден! Hug bouquet

# 636
Здравейте!  Hug
Благодаря за снимките и мненията! bouquet

Идвам, за да ви пожелая приятно гледане довечера, от сега, защото по-късно няма да мога. Тази вечер няма да имам възможност да гледам епизода онлайн, тъй като ще съм извън града. Peace

Heart Eyes

# 637
Здравейте  Hug Hug Hug

Хубава вечер и приятно гледане  Peace

И аз няма да сваря за онлайна  Sad

# 638
Габи, Лу,  Hug bouquet

Хаштагът тази вечер #бебето миHug

Йиит явно ще е спасителят.  Shocked ooooh!

Вероятно ще има ретроспекции в някой епизод.  Wink

Интервю с Керем и Лейля...  Wink

https://www.youtube.com/watch?v=Pai0VhcuPJk

# 639

Вероятно ще има ретроспекции в някой епизод.  Wink

Grinning Grinning

Снежи  bouquet

от сета

# 640
Благодаря на всички за всичко.......... Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug
Азе пък възнамерявам да гледам............ Party Party Party  

За девойките на Али не съм се изказвала....... Blush ако не сте забелязали........ Joy Joy Joy Joy и по-добре за тях де........... Sick  Много са ме ядосали и двечките  Naughty Crossing Arms hahaha

Имам още половин епизод да наваксвам............ Blush  че забрайх..............9 или 10 беше........ ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy
Тва е........... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

П.п дано не сте видяли как обърках фотките............. hahaha hahaha hahaha hahaha Сори...ако сте............... Blush

# 641
Лу, Бойче, bouquet bouquet

Още нещичко и изчезвам - Лейля е станала рекламно лице на "Veet". Wink

Вместо Адриана Лима!

Както знаем, актрисата Лейля Лидия Туутлу стана лице на компания "Veet". До този момент лице на тази компания беше Адриана Лима, но нейното място зае турската актриса, която ни е позната от проектите "Карадайъ", "Див мед" и "Този град ще дойде след теб".

Скрит текст:
Цитат
Как мы знаем, актриса Лейла Лидия Тугутлы стала лицом компании "Veet". До этого лицом этой компании была Адриана Лима, но её место заняла Турецкая актриса, которую мы знаем по проектам: "Карадайи", "Дикий мёд" и "Этот город пойдёт за тобой".

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri bouquet

Още веднъж - приятно гледане! Hug

# 642
Момичета, благодаря за снимките и коментарите.  bouquet  bouquet  bouquet
Точно Йиит ли се яви спасителя  ooooh!, не мога да го трая този.
Цитат
Снейки,  Hug коя сценаристка? На Мелек това е първият й самостоятелен сериал, преди беше екип с Едже.  Peace Но и сега пак не е сама всъщност. Peace Мисля, че във всеки (турски) сериал има клишета, не са се събрали пък само тук.
Снежи  Hug, нали Едже е всъщност сценарист на историята, на основните моменти, а сега другите 2 всъщност пишат диалозите и вмъкват пълнежите. И понеже видях някои неща са в ДК и в този сериал, та затова говоря за писане под индиго. Например пожарите, главните героини пътуват напред - назад, сега и отвличане на затворник ще има, и други дреболии забелязвам.

Приятно гледане.  Hug Hug Hug

# 643
Закъснях ли......... Rolling Eyes Blush  Май не...... Party  Реклами преди болюма ....галиба.... Joy Joy Joy Joy Приятно гледане на всички....... Hug Hug Hug

# 644
 Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

Снеже, Hug Heart Eyes благодаря за споделеното bouquet bouquet bouquet
Много хубава Лейля си ни донесла Peace Peace Peace Peace Peace

Лу, Hug Hug Heart EyesСнейки, Hug Heart Eyes Габи, Hug Heart Eyes  Катрин, Hug Heart Eyes Бойче Hug Heart Eyes

Уплаших се, че и тази вечер няма да сваря за онлайн превода, но успях Party Party Party Party Party Party Party

Е, този Йиит пък откъде се появи точно в къщата на Дженгиз newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Явно хората му са надушили Сеит, че друго логично обяснение не виждам.. Или пък Дерин да се е спасила по някакъв начин и да се е обадила на Йиит..

Бойче, Hug Heart Eyes и добре правиш, че не коментираш момичетата Peace Peace Peace Peace

Приятно гледане ви желая, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт