сценаристките изцепления не ми се коментират, но си абсолютно права за тях.. Клише след клише, глупаво изградени образи, противоречиви, непоследователни.
аз също мисля, че Керем успява да ни предава чувствата на Али..

мисля, че аз попадам в тази група. Явно се вживявам много и не успявам да възприема нещата такива, каквито са. По отношение на актьорите, които не харесвам..
и Снежето
знаят по време на Въпрос на чест колко съм го плюла и съм стреляла по героя на Керем- Йиит Кълъч.. Толкова ме ядосваше на моменти. Както сега ме ядосва и Али.. Как не можа да се вземе в ръце, да се усети как го водят за носа двете много ,,добри приятелки,, бащата на любимата жена, майката на Аслъ, та си мисля, че по отношение на актьорите, които харесваме, нещо не попадам в тази група..
съгласна съм и с теб..И двата женски образа не ми харесват, дори на моменти не мога да ги търпя

много си права за сцената с разговора между Аслъ и Али.. И двамата такава страхотна игра ни представиха, че усетих колко искрена е Аслъ в онова, което казва.. А пък Керем наистина с играта си ме накара да усетя как мъчно и тъжно му стана на Али, като разбра колко много се е влюбила Аслъ в него, та дори усетих и някаква вина.. А онова на Дерин репликата: За всичко ли говорихте?- моите усещания също са като твоите..Демек говорихте ли и за това, че повече няма да се виждате.. Тъкмо си помислих, Дерин и тя страда заради Аслъ, но като чух тези думи, за пореден път разбрах, че съм се излъгала.

благодаря ти за видеото,
но, да знаеш, дължиш ми
един екран за лаптоп,
че има две дупки прогорени...
Казваш, екран, какво толкова,
ти за сърцето ми питаш ли?

там, то бебенце, жена, тъст, бесило, мафиози, избор, принуда, дълг, чест...

Според новия фрагман, явно в целия епизод, ще поотъпчем познатите пътеки. Е, добре!
Аз нямам против, последния епизод си го изгледах без превъртане, съвсеееем малко тук- там, но диалозите Аслъ- Али, Али- Дерин, Дерин-Аслъ... със запетайките!

а Али питаш ли го?

подкрепям всичко написано за Керем.
Мерси за снимките! 
коя сценаристка? На Мелек това е първият й самостоятелен сериал, преди беше екип с Едже.
Но и сега пак не е сама всъщност.
Мисля, че във всеки (турски) сериал има клишета, не са се събрали пък само тук.

Аз най-вероятно ще се включа късно. 

ако не сте забелязали........
и по-добре за тях де...........
Много са ме ядосали и двечките

че забрайх..............9 или 10 беше........

Сори...ако сте...............

, не мога да го трая този.
, нали Едже е всъщност сценарист на историята, на основните моменти, а сега другите 2 всъщност пишат диалозите и вмъкват пълнежите. И понеже видях някои неща са в ДК и в този сериал, та затова говоря за писане под индиго. Например пожарите, главните героини пътуват напред - назад, сега и отвличане на затворник ще има, и други дреболии забелязвам.

благодаря за споделеното

Снейки,
Габи,
Катрин,
Бойче

Явно хората му са надушили Сеит, че друго логично обяснение не виждам.. Или пък Дерин да се е спасила по някакъв начин и да се е обадила на Йиит..
и добре правиш, че не коментираш момичетата