Дерин в момента се звери на Аслъ...

Пределно й беше ясно кого предпочита Али, не е малка, на нейната възраст жените стават майки и въртят семейства. Освен това е и достатъчно интелигентна, за да го осъзнае. Всъщност на нея й беше ясно, че Али не я обича, казваше го и на майка си, но по-добре й беше да се самозалъгва. А майка й, вместо да се звери на Дерин, да потърси вината в себе си малко, дано може да си прости за това, което стори на дъщеря си.
видях, че си на балкона..така и не ти благодарих за поста и за това, че писа в темата.

знам, че ще се повторя, казала съм, че няма да коментирам това, защото знам, че някои от момичетата, пишещи тук, ще им стане неприятно от моя коментар, но наистина, ама наистина Лейля е много слаба в играта си.. Гласа й нищо не ми говори..Никаква емоция не ми предава, а особено като почне да крещи, ме дразни много.. За лицето й няма да говоря.. А е толкова красива и сладка на снимките за рекламата на Вийт, че и на самата реклама.

Пределно й беше ясно кого предпочита Али, не е малка, на нейната възраст жените стават майки и въртят семейства. Освен това е и достатъчно интелигентна, за да го осъзнае. Всъщност на нея й беше ясно, че Али не я обича, казваше го и на майка си, но по-добре й беше да се самозалъгва. А майка й, вместо да се звери на Дерин, да потърси вината в себе си малко, дано може да си прости за това, което стори на дъщеря си. 

Благодарение на теб научавам и разбирам какво се случва
Пределно й беше ясно кого иска Али, не е малка и е достатъчно интелигентна, да го осъзнае. На нея й беше ясно, че Али не я обича, казваше го и на майка си, но по-добре й беше да се самозалъгва. А майка й, вместо да се звери на Дерин, да потърси вината в себе си, дано може да си прости за това, което стори на дъщеря си. 
Не ми я оправдавайте с влюбила се...........
добре дошла. 
на мен пък ми стана много мъчно за Аслъ.. Не всички могат да бъдат силни пред любовта, не всички могат да загърбят несподелената любов.. Надеждата винаги умира последна.. Опитвам се да се поставя на мястото на Аслъ, аз никога не бих постъпила като нея, но я разбирам.. Понякога сърцето не слуша разума.

права си донякъде, ама тя полудя напълно.
Трябваше да се овладее.
Никой не й виновен, че се състезава с Дерин.
Али не е трофей.
Би ми било жал, ако не беше сама се поставила в ролята на жертва. Не оправдавам Дерин за думите й, но в яда си човек казва много неща. Ама тя пък се показа по-силна от Аслъ. Прие, че сама ще гледа детето си и тръгна напред. Ако Али не беше я потърсил, тя нямаше да отиде при него да му се моли. Ето, сега и работа иска да си намери.
И какво, ако Аслъ остане омъжена за Али?
Не трябваше да я размахва тази молба пред Дерин, а да я подаде в съда и да излезе с достойнство, доколкото е възможно, от ситуацията. 

нали ти казвам. Този наш Али един хахо стана, мани, мани

и на всички останали за компанията

Препоръчани теми