"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 361
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin

аз гледам тук  Peace

Али с кой акъл каза на Аслъ за Белгин и Бора?

# 676
Д:За какво искаше да говориш с мен?
А:Исках да ти дам това, което искаш от мен. Молба за развод.
Д:защо сега?
А:защото вече нямам никаква надежда.
Д:А майка ти?
А:Тя страда достатъчно. Не виждаш ли, дори и дъщеря й си загуби ума.
Д:Не знам какво да ти кажа.
А:давам ти, което аз исках най-много.
Д:Не исках да става така.
А:Точно така искаше да стане. Ти спечели състезанието,. Ти играеш танца си на щастие върху моята мъка.
Д:Аслъ, какво състезание? Та  аз исках ти да ми бъдеш свидетел на бракосъчетанието.
А:Остави, я.. Дори когато за миг ме погледне, ти умираш от яд.
Д:Аслъ, аз съм твоята приятелка, най-добрата ти приятелка..Тази, с която бягаше от часовете, тази, заради която се жертваше.
А:Знаеш ли аз какво си спомням? Колко незавършена ме караше да се чувствам..   Когато те гледа той се питам защо мен не ме гледа така.
Д:Аслъ, та вие направихте нещо повече от гледането.
А:не, ние не сме спали заедно.Аз ви излъгах.
Д:Аслъ, защо направи такова нещо?
А:защото ти не го заслужаваш..той не виждаше нищо освен теб.  Ти не му вярваше. Дерин, той дори да беше ми изневерил, аз пак нямаше да се откажа от него.
Д:Аслъ, ти в какво се превърна така? Осъзнай се, това не е любов, това е нещо друго.
А:Ще се самоубия! ще се самоубия..ти няма да се усмихваш, Аслъ, няма да се усмихваш на онова бракосъчетание. ще се самобуия!

Боже, абе тази Аслъ пак ме разплака..

А:Дерин, какво ще кажеш, утре пак да избягаме ли от училище?

А:Моля ви, оставете ме! моля ви! Майко, помогни ми! Дерин, помогни ми!

Как можа тази Аслъ така безнадеждно да се влюби в Али, бе.

Дано да се оправи и да си намери някоя друга любов.
Али е виновен в  моите очи.

Всеки път отиваше при нея,  позволи й да се грижи за него, все едно му е жена.. Търсеше винаги подкрепата й..Да, за него като приятелка, но Аслъ се влюби в него, защото той беше различен от всички други, които е познавала досега.
нали каза на йиит, че видяла какъв искрен, достоен, смел мъж е, такъв, каквито не са мъжете около тях.

Стана ми много тъжно за Аслъ.. И Нилпери така хубаво изигра всички това, че просто нямам думи.

# 677
Момичета, за съжаление изпуснах по-голямата част от серията... Наложи се да сготвя нещо  Grinning Grinning Grinning Аслъ ли изнасяха с количката? Какво й стана?  newsm78

# 678
И Нилпери така хубаво изигра всички това, че просто нямам думи.

Peace Peace

Аз гледам някакси с 20- 30 мин назад.  Joy Joy Дерин в момента се звери на Аслъ...   Grinning Grinning

Добре, де, като видяха, че сълзите обезцветяват фон дьо тена на Лейля, що не ги изтриха, де...

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 22:56 от Анонимен

# 679
Мен не ми е жал изобщо за Аслъ - прекали с всичко, а отдавна трябваше да спре. Peace Пределно й беше ясно кого предпочита Али, не е малка, на нейната възраст жените стават майки и въртят семейства. Освен това е и достатъчно интелигентна, за да го осъзнае. Всъщност на нея й беше ясно, че Али не я обича, казваше го и на майка си, но по-добре й беше да се самозалъгва. А майка й, вместо да се звери на Дерин, да потърси вината в себе си малко, дано може да си прости за това, което стори на дъщеря си. ooooh!

# 680
klari, Hug Heart Eyes видях, че си на балкона..така и не ти благодарих за поста и за това, че писа в темата.
Също така да ти кажа добре дошла Hug Hug Hug

Лейля в онова репортажче за дизи тв каза, че в следващите епизоди зрителите ги очаква много любов..
Надявам се, че състоянието на Аслъ няма да попречи на  дерин и Али да изживеят пълноценно любовта си.
също така щяла да започне борбата им срещу родителите им, но това не ог разбрах много newsm78 newsm78 newsm78

Веселинова, изнасяха Аслъ, полудя момичето.. И как се молеше само да я спасят..
Лу, Hug Heart Eyes знам, че ще се повторя, казала съм, че няма да коментирам това, защото знам, че някои от момичетата, пишещи тук, ще им стане неприятно от моя коментар, но наистина, ама наистина Лейля е много слаба в играта си.. Гласа й нищо не ми говори..Никаква емоция не ми предава, а особено като почне да крещи, ме дразни много.. За лицето й няма да говоря.. А е толкова красива и сладка на снимките за рекламата на Вийт, че и на самата реклама.
Всеки епизод гледам с надеждата, че ще се оправят нещата при нея, но всеки път оставам разочарована.. Много жалко!
А като се замисля, че за някои тя била най-добрата партньорка на Чачко, направо ми иде да отида да се обеся Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Съжалявам, че го казвам, но наистина  това го чувствам в момента..

# 681
Мен не ми е жал изобщо за Аслъ - прекали с всичко, а отдавна трябваше да спре. Peace Пределно й беше ясно кого предпочита Али, не е малка, на нейната възраст жените стават майки и въртят семейства. Освен това е и достатъчно интелигентна, за да го осъзнае. Всъщност на нея й беше ясно, че Али не я обича, казваше го и на майка си, но по-добре й беше да се самозалъгва. А майка й, вместо да се звери на Дерин, да потърси вината в себе си малко, дано може да си прости за това, което стори на дъщеря си. ooooh!
Напълно съм съгласна Peace
Лили аз ти благодаря за преводите и на трите сериала Hug Благодарение на теб научавам и разбирам какво се случва Hug

# 682
Мен не ми е жал изобщо за Аслъ - прекали с всичко, а отдавна трябваше да спре. Peace Пределно й беше ясно кого иска Али, не е малка и е достатъчно интелигентна, да го осъзнае. На нея й беше ясно, че Али не я обича, казваше го и на майка си, но по-добре й беше да се самозалъгва. А майка й, вместо да се звери на Дерин, да потърси вината в себе си, дано може да си прости за това, което стори на дъщеря си. ooooh!
Изобщо не трябваше да почвааа.......... Naughty Не ми я оправдавайте с влюбила се........... Stop
Иначе Нилпери играе страхотно........... Peace

# 683
КлариHug добре дошла. bouquet

Иначе Нилпери играе страхотно........... Peace

За това спор няма - страхотна е. Peace

# 684
Лили, съгласна съм с теб за играта на Лейля, макар че много си я харесвам. Както и преди съм казвала в Сладко отмъщение беше супер Simple Smile

# 685

Снеже, Hug Heart Eyes на мен пък ми стана много мъчно за Аслъ.. Не всички могат да бъдат силни пред любовта, не всички могат да  загърбят несподелената любов..  Надеждата винаги умира последна..  Опитвам се да се поставя на мястото на Аслъ, аз никога не бих постъпила като нея, но я разбирам.. Понякога сърцето не слуша разума.
За мен майката е най-виновна.. Как можа да причини това на дъщеря си?  Да я накара да повярва, че може да спечели любовта на Али.. Ненразно Аслъ й каза: Майко, моля те, не прави това, че ще почна да се надявам..
И особено като я нарече предния епизод по-грозна от Дерин.
Дерин пък: Али стои по-добре върху мен. Или пък: Ами радвай се, Аслъ, правя ти добро. Защото иначе Али дори не би те погледнал.

И резултатът:  и двете приятелки любовта ги загрози.

Но сега Дерин защо ще къса молбата за развод?  newsm78 newsm78

# 686
Лили,  Hug права си донякъде, ама тя полудя напълно.  ooooh! Трябваше да се овладее.  Peace Никой не й виновен, че се състезава с Дерин.  ooooh! Али не е трофей.  Peace Би ми било жал, ако не беше сама се поставила в ролята на жертва. Не оправдавам Дерин за думите й, но в яда си човек казва много неща. Ама тя пък се показа по-силна от Аслъ. Прие, че сама ще гледа детето си и тръгна напред. Ако Али не беше я потърсил, тя нямаше да отиде при него да му се моли. Ето, сега и работа иска да си намери.  Peace И какво, ако Аслъ остане омъжена за Али? newsm78 Не трябваше да я размахва тази молба пред Дерин, а да я подаде в съда и да излезе с достойнство, доколкото е възможно, от ситуацията. Peace

Лека нощ с новата двойка в сериала с майка Рауф. Hug Mr. Green

# 687
Лили, благодаря за превода!  Hug  bouquet
Момичета, на вас за коментарите.  bouquet  bouquet  bouquet
На мен ми е жал за Аслъ. Заради една любов и амбиция на всяка цена да има Али се докара до това състояние. И майка й е достатъчно виновна.
Май напразно се зарадвах, че сме се отървали от Сеит. Като знам колко некадърен е Йиит, очаквам още в следващия епизод Сеит да ни лази по нервите. ooooh!
А Белгин нагази в мътна вода и не знам как ще се измъкне от нея.
Бора все още не ми е ясен. Embarassed

# 688
http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin

аз гледам тук  Peace

Али с кой акъл каза на Аслъ за Белгин и Бора?

Абе, Лу, Hug Heart Eyes нали ти казвам. Този наш Али един хахо стана, мани, мани ooooh! ooooh! ooooh!

Дерин е казала на Аслъ по време на разговора: Ти не би могла да бъдеш толкова жалка! Това твоето не е любов..

Сега го прочетох в туитър, аз явно не съм го чула..

Момичета, благодаря ви за компанията и за това, че траете моята слабост към Керем. Питам се как позволих толкова много това момче да ми влезе под кожата, да ми се превърне  в такава слабост..
Но какво да правя, обичам си го бе. И как да не го обичам.. Преди време, едно от момичетата, което беше отишло на сета, сподели, че когато пристигнали там, тъкмо екипът обядвал, Керем ги поканил да се присъединят и те към обяда.. И после след приключването му, тръгнал да  разтребва масите и да прибира хартиените чаши и чинии, че после отишъл да ги хвърли в коша..
Ей, за това си го обичам аз преди всичко.. Затова, че е толкова земен, толкова мил и сърдечен.. Затова, че е толкова добър актьор..

Я, да ви оставя това, че е много хубаво ooooh! ooooh!

Желая ви лека и спокойна нощ! Hug Hug
Разпределението на минутките утре Peace Peace Peace

# 689
Лили благодаря за превода Simple Smile и на всички останали за компанията Simple Smile
Не знам какво да кажа за Аслъ.... В началото ми харесваше като образ, но с тази драма около влюбването й в Али симпатиите ми към нея изчезнаха. За да покажеш любовта си към някого не е необходимо да се самоубиваш и да предизвикваш съжаление в него. Ако беше продължила с образа на добрата приятелка, според мен щеше да има много по-голям шанс с Али Simple Smile
За серията ще коментирам след като я изгледам с превода, че днес имах доста пропуски Simple Smile
 Целувам ви и ви пожелавам лека нощ  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт