"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 31

• 59 352
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Лили,  Hug  за Лейля  smile3505 , но и гримьорите и са за бой...   hahaha hahaha

Peace Peace
Видях днес тези снимки на Керем за Вог'2014, много ми харесаха, не ги бях мяркала, ето още една от мен  Grinning Sunglasses

Аслъ ще я полекуват и ще я приготвят за Бора... ще са на една вълна...  ooooh! ooooh!  hahaha hahaha 

Дерин защо скъса молбата за развод?  newsm78 и защо се държи така, сякаш любовта на Али и е гарантирана!?  Shocked  newsm78 

Сериалът ми е интересен, искам да знам какво ще се случи и това ми стига засега...  Joy Joy

Беше ми малко разпокъсана тази серия.  Sad 

И за двете момичета ми е жал на мен в този сериал.  Praynig
Докато се уталожи тази кал, нито една от двете няма да е щастлива,  ooooh!
даже не виждам как изобщо би било възможно да се забрави такава драма...
да се живее без чувство за вина, без горчивина след подобни събития...
и на Али му се ... разказа играта  hahaha hahaha  горкия  Hug

Благодаря ви за компанията. Лека нощ  Hug Hug

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 00:00 от Анонимен

# 691
Лили, bouquet
Има ли по голяма гадост от това,че направиха невинните чувства на Аслъ мания?
Хората за да спрат да искат Аслъ и Али да подчертая... Tired
Аз съм човек който обожава Йешим Ташкъран и Емир К,че Аслъ като полъх ми иде бе пред тях!  Naughty
Лейля почва да се събужда  Mr. Green от зимен сън аз не съм съгласна с вас за играта и тук таме се докарва вече има проблясъци.Керем във всяко мнение е просто безупречен ако барнеш пак ще продължи да чупи наред такъв актьор е той.Само очи и глас ми стигат...на мене,че не ми е сефте да го гледам все пак.Несринката я разбирам объркана е и не и се сърдя,че не прие.Деринката пак ще се саможертва ах джанъм бременна си мисли ако не за себе си за детето си.За какво я скъса молбата? Гаранция сега и Али като и предложи тя ще го огорчи.Аслъ и Бора не искам супер са си с Белгито ааа  Naughty Mr. Green
Рауф Анне ми е най-сладък такъв тонтиш ми е. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes направо ме радва този човек удоволствие ми е да го гледам. Peace Heart Eyes
Тоя Сеит  Sickще избяга от панделата и ще си довърши работата сигурна съм. ooooh!
Йиит бил дамат бей така ще му викал брех да ти  #2gunfire #2gunfire #2gunfire у кървясалия поглед нещастен умрел. Sick ooooh! Майката на Аслъ вини всеки наред ама главната виновница е тя  ooooh!
Нилпери просто уваций аз друго и не съм очаквала и от нея не ми е сефте да я гледам,но така изигра всичко.Който си може си го може!  Peace Heart Eyes
Само не разбрах защо хаштага беше бебеим хах като нищо не стана около бебека  ooooh!
Айде нейсе каквото такова... Hug Hug Hug

# 692

А като се замисля, че за някои тя била най-добрата партньорка на Чачко, направо ми иде да отида да се обеся Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Съжалявам, че го казвам, но наистина  това го чувствам в момента..

Със сигурност не са прави!  Peace ooooh!
Аз го казах и на една приятелка за мен какво е Лейля защото ме питаше тя си е фенка на Чаатай та ме питаше как така не мога да ги харесам с Керем като са били толкова сладки.Та аз толкова им се радвах в началото тука всички са ми свидетели как пишех,че са ми сладки дори и играта не ми пречеше. Peace,но тогава  и нещата бяха други може би.Със сигурност не мразя Лейля,че реши да влезне БШАГ сигурна съм,че има и такива фенки из Т ,но напротив добре,че влезна ролята беше за нея ама се оказа под нейните възможности мен за това ме е яд най-много.Нито я има двойката от 1 епизод нито нищо.За мен си остана една Силиконела колкото и обидно да звучи барби без чувства.Всеки викахте за Ясемин имаше някои момичетата тук които не я харесваха как играе и така нататък ами Лейля само супата да и пие на Ясемин поне в моите очи. Peace ooooh!
Колкото до силната партньорка на Чаатай в моите очи си е друга то няма какво и да казвам.  Peace А за филма него твоето момче го направи да се говори за него.Просто беше слял с образа на макс аз такова нещо не очаквах от него грам не съм ревала нито тюхкала на филма,но все исках да излезне жив от някъде Баръш Айяз ама все...Лейля и там не беше кой знае каква актриса и това което казах на моята приятелка беше грубо обидно,но това е моята истина аз така я виждам,но тя не ми се обиди... "Вие Чаатайките направихте Лейля" Заради вас и излезна име на актриса смисъл тя,че играла в други сериали е играла 3 години игра в КД ама там изглежда възможностите и стигаха за тази роля все пак не беше главна.Делибал казах.Киралък Ашк спрях да го гледам на 14 серия просто не беше нито моя сериал нито моята двойка нека ги харесват и да им се радват. Peace Татлъто го изгледах цялото заради един сладур Фуркан Андъч Heart Eyes който си ценя още от Булките причиних си сериал ала не мой тип,но го изгледах и ми бяха сладки всъщност най-много с него ми хареса защото имаше сцени които наистина и се получаваше.....изглежда не драмите,а точно за такъв тип сериали става,но и от това скачане в сериали определено трябва да почине след БШАГ. Praynig
Аз се чудя как не забелязаха,че Нилпери не е за 9-тата дупка на кавала в този сериал?  Tired Колко ключови роли има? Как може да я сложат да играе приятелка на главната?  Shocked Rolling Eyes Тя може би ако тя беше Дерин нещата щяха да са други ако седна да задълбавам охоо много вода ще изтече защото стомната се счупи вече.Всички бяха за 13 епизода и финал май аз не съм вече ще гледам каквото ми предложат защото той е там Керем е там точно заради него започнах ки защо да спирам при негово наличие? Въпреки персонажа хич да не е по вкуса ми.Аз какво да направя,че Керем е там? Безсилна съм просто все си казвам окей няма да гледам отдалечавам се от монитора докато баба се втренчила забила съм поглед в Севдата и не искам да се обръщам чувам,че той говори и хоп ето пак съм на линия това е братче ще го изгледам този сериал дори и да не е по вкуса ми дори всичките ми очаквания да са на пух и прах ще го изгледам само заради него.Няма друга причина просто не може да има! Ни двойката ме грее от сега нататък ни лудостите ще преглътна всичко както казва баба горчивия хап и ще продължа да гледам защото така прави един истински фен не се и оплаква.Приема си всичко с кусурите му това може да е най-слабия проект на Керем за някои за други той може да не е красив или хубав за трети може да е друго,но за мен той ми е идол по всякакъв начин и всеки път като те чета Лили как говориш и пишеш за Керем съм сигурна,че и ти не си го обикнала това момче по малко от мен.Както и всички тук които се събрахме точно заради него.

# 693
Сега да напускам гифчета си от последните два епизода,че нямах възможност и заминавам да спя. Peace Mr. Green

Това ще го сложа открито нарочно,че да се види колко много се обичат бъдещето все някога сем.Смитх  Heart Eyes

Скрит текст:

И от по предния епизод... Peace
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 02:46 от x BlackRose x

# 694
Добро утро Hug Hug Hug Hug

Диди, Hug Heart Eyes благодаря ти за гифчетата и за коментарите bouquet bouquet bouquet После ще взема отношение по тях, че сега нямам време.. Не знам дали си обичам Керем, колкото теб, но себе си смятам за негова фенка, която преди всичко го уважава Peace Peace

ЛуHug Heart Eyes и на мен ми е жал за двете момичета. Аз точно затова казвам, че Аслъ трябва да се оправи, после да я влюбят в Бора..И той да се влюби в нея.. Защото  Дерин и Али ще се почувстват отговорни за състоянието й. Виновни. Особено Али, ако Дерин не му каже за това, че Аслъ й е признала, че нищо не е станало между тях. Дано да му каже! И дано да не го изостави пак  Praynig Praynig Praynig

Разпределението за  минутките.. Понеже всяка от вас поема допълнителни минутки, сега ще ви дам по 15 за превод.. Peace Peace

Лу - от 1 до 15 минута
Ася - от 15 до 30 минутка
Таня - от 30 до 45 минутка
Диди - от 45 до 60 минутка
Снежето - от 60 до 75 минута
Ани - от 75 до 90 минутка
Ренка - от 90 до 105 минутка..

Спорна работа ви желая по превода Hug Hug

Епизода Peace Peace

Хубав ден ви желая!

# 695
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Лили, Hug bouquet

Цитат
Снежето - от 60 до 75 минута

Диди,  Hug като те чета как се мъчиш да гледаш сериала, направо си като една света мъченица Керемова.  Joy Joy Joy Мерси за гифчетата! bouquet

Снейки, Лу, Веселинова,  Hug Hug Hug

Хубав ден! Hug bouquet

# 696
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug

Чета ви редовно, за да съм в час със случващото се Wink Но като една видна фенка на Ча hahaha, не мога да не взема отношение по въпроса с партньорката. Може би Дерин не е ролята на Лейля, може би нямаше време да се подготви, може би амплоато й е друго, може би... Но... Тандемът й с Чачо си беше много добър. За този филм, за тази роля си беше екстра и аз много ги харесах като двойка. Освен това, за мен не е коректно да се сравняват филм и сериал Peace Усилията, работата, условията, ако щете изискванията към работещите са съвсем различни.

Аз също трудно изгледах Въпрос на чест именно заради Ясемин. Тя също се извисяваше над Керем, тя също в много от сцените издишаше, тя също беше безизразна, а за начинът й на говорене няма да отварям дума... Красива е като ледената кралица, но толкова. За мен Peace

Рейтингът:
TOTAL
17   BU SEHIR ARKANDAN GELECEK   ATV   20:42   00:17   3,32%

Хайде, хубав ден! Laughing Hug

# 697
Ах, Рени,  Hug какъв е този рейтинг  ooooh! не е нашия  Naughty Grinning  Laughing Laughing
ПП Сега погледнах рейтингите с движението им, ами той се бил вдигнал  Grinning , супер  Peace Peace

Вярно, че напоследък започна някакво пролетно пробуждане у Лейля. Нека е така!  Peace

Лили  Hug И аз се надявам да я излекуват Аслъ,  Peace но ако решат да я оставят така, в маниакалността си кой знае какво могат да направят с Бора, а и с Йиит,  Sad ако се съюзят отхвърлените, малееее  ooooh! , те тогава ще гледаме ужасии  Grinning Grinning  ама какви ужасии, навремето бащата и майката на Дерин нали също се обединиха, за да изплуват, газейки по главите на най- близките си...  Close  Възмездието ще дойде върху Дерин и Али, обаче...  Cry Cry  и да, стигнахме до схемата на ДК... подобно, де  Peace  Grinning Grinning Интересно ми е накъде ще забият образите на Йиит и Аслъ...  Crazy  Продължаваме  Peace Peace Sunglasses Sunglasses

Диди  Hug Леле, какви постове, дъх не си поемаш, направо!  Peace Grinning Grinning  Благодаря за гифчетата  bouquet

Снежи  Hug
Веселинова  Hug, Снейки  Hug, Бойче  Hug

Добро утро и хубав ден  Hug Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 10:18 от Анонимен

# 698
Добро утро момичета!  Hug Hug Hug
Рейтингът паднал, ама  дано да привлечем нови фенове на драмата и екшъна, който сега ни обещават.
Дерин ако скъса молбата за развод на Аслъ, мисля че ще го направи защото Аслъ я подава в това състояние. Предполагам, че ще изчака да се излекува и да го направи, когато Аслъ е убедена, че така трябва. И Али, и Дерин няма да се чувстват щастливи при така стеклите се обстоятелства, напротив вината за състоянието на Аслъ ще е още по голяма.
Хайде пак да се изкажа за играта на актьорите. Досега съм гледала единствено "Сеит" в сериал и там пак беше гадно копеле. Керем и Нилпери играят много добре, използват много мимики, та емоциите на героите им се улавят много лесно/ но пък много млади ще се сбръчкат - гарантирам  Wink/.  Лейля има по обрана физиономия, но пък аз у нея виждам характерни мимични знаци, в които разчитам съответните емоции. Може би не всеки има усет, да ги улови. Но пък аз трудно разчитам физиономиите на "Шахин" например, в повечето случай ми е необходим превод, за да го разбера.

Скрит текст:
Аз може би харесвам Лейля и заради това, че аз също съм много бедна откъм страна на мимики и е трудно на другите да разберат настроението ми, дори не могат да разберат кога се шегувам, кога съм сериозна, освен ако аз не реша да им подскажа кое от двете е. С една дума -темерут съм  и затова приемам и другите темерути като мен.
Хубав ден! 

# 699
Здравейте!
Относно играта на актьорите и мимиките им, искам да кажа ,че не е задължително да играе един актьор като Нилпери , за да почувствам героя му. Та то картоиграчите на покер са с безизразни лица, но надали някой си мисли, че в душата им не бушува буря при големите залози.
Образа на Аслъ предизвиква в мен само отвращение и никакво съжаление. Не харесвам хора, които предизвикват по този начин внимание към себе си. Не знам кой точно беше написал, че тя имаше много по голям шанс, ако беше останала негов приятел. Рано или късно Али, щеше да оцени , какво има до себе си. Защото Аслъ беше безценно злато в първите серии. Сега е грозна картинка и ако прави всичко това, за да нарани хората около себе, които видиш ли , не са угодили на "голямата" и любов, бих казала само ЯЗЪК.

# 700
# 701
Добро утро, мили момичета Hug Hug Hug

Катрин, Hug Heart Eyes Снейки, Hug Heart Eyes Снеже, Hug Heart Eyes Ренка, Hug Heart Eyes Лу Hug Heart Eyes

Благодаря ви за всичко споделено и коментирано bouquet bouquet

Рейтинга ни няма да се покачи, защото Мирис на дете  започва да набира сили , а и мисля, че оттук насетне нищо няма да го вдигне.. Те изпуснаха този шанс.
За мен най-удачно щеше да бъде финал на 13 епизод, но пък Ранини писа, че въпрекия ниския рейтинг, се очаквало Градът да изкара сезона, защото бил продаден в чужбина..
Ще поживеем и ще видим.

Ренка, права си, че не е удачно да се сравняват дизи и филм.. Просто  се сетих за едни грозни подмятания, пуснати преди време  както тук във форума, така и в туитър, та затова.. Извинявам се..

И една красива Лейльош да ви сложа Peace Peace

Скрит текст:
Това било Лейля.. Останах изненада и то много силно.. Явно й е пипано не само в устата.. ooooh! ooooh! ooooh!

Дерин и Али бяха много сладки в тази сцена.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това пък много красиво.. Явно на излизане от дома на Текин са се хванали така.

Лу, Hug Heart Eyes ето го и бекстейджа за сп. Вог.

А тези пък от друга фотосесия.. Peace Peace

СнейкиHug Heart Eyes на Керем вече челото му започна наистина да се набръчква.. Ама пък на мен и така си ми е чаровен..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден ви желая! Hug Hug

# 702
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Рени, Лу, Катрин, Снейки, Лили,  Hug Hug Hug Hug  Hug bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Мен пък Лейля и в "Делибал" не ми хареса, ама спирам вече по темата - по-добра няма да я направя.  Mr. Green Peace

Малко гадняри днес. Laughing Grinning

Хубав ден! Hug bouquet

# 703
Здравейте Hug Hug Hug Hug

Снежи  Hug Hug благодаря за кафето  Coffee

Но още по- мерси за снимките от сета  Crazy на мъжката част  Flutter

Много са готини всички. "Сеит" и той е мъжкар, готиняга...  Crazy

А като гледам Али Йоренч в реала винаги си представям разказа на Едже за първата и среща с бъдещия и мъж и баща на Али. Висок, рус, загорял на водни ски, ... и отблясъка на зеленото лятно море в очите му,  Crazy Crazy мале, мале  Flutter .... приказка... е, и преставам да му се сърдя на Йиит, моментално...  Joy Joy  какво да правя, романтичка до посиняване съм си  hahaha hahaha

А,  hahaha hahaha hahaha hahaha  Снежи, сега видях чак, как си ги анонсирала- "малко гадняри"  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo аз пък се разтопих  Sunglasses Sunglasses  Пусто мартенско слънце  ooooh! Party Party

Цитат
на Керем вече челото му започна наистина да се набръчква.

Ох, бе Лили,  Hug Hug Heart Eyes ще ме умориш  Grinning Grinning  Joy Joy

На онази снимка каква малка и изглежда ръката на Лейля в дланта на Керем.  Grinning Flutter
Като се сетя за една друга длан, излиза, че Керем има големи ръце  Crazy
Ммхм  Grinning  Crazy Crazy

Хубав ден  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Wink Wink  я един поглед в бъдещето  Grinning

Невероятна "Аслъ" в този епизод! Браво!  Praynig Peace Peace
Много се радвам, че се запознах с Нилпери!  Hug Crazy

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 12:17 от Анонимен

# 704
Добро утро! Hug Hug

Снеже, Hug Heart Eyes Лу Hug Heart Eyes

Новички с Керем Hug Hug Hug

И тези писаха, че са нови, но аз съм ги виждала.. В първата пак беше ходил да купува книги Керем, а втората много ясно си спомням коментара на момичето, пуснало снимката: Разплаках се от вълнение, лицето ми е подпухнало и прилича на картоф, а той ме прегръща и казва: Колко си красива!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Рекламата на Лейля за Виийт Peace Peace Peace

https://vk.com/busehirarkadangelece.official?z=video216651302_45 … ede0b7a58d129d333

Хубав и усмихнат ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт