за Лейля
, но и гримьорите и са за бой...

и защо се държи така, сякаш любовта на Али и е гарантирана!?

горкия 

направо ме радва този човек удоволствие ми е да го гледам.

ще избяга от панделата и ще си довърши работата сигурна съм. 
у кървясалия поглед нещастен умрел.
Майката на Аслъ вини всеки наред ама главната виновница е тя 

,но тогава и нещата бяха други може би.Със сигурност не мразя Лейля,че реши да влезне БШАГ сигурна съм,че има и такива фенки из Т ,но напротив добре,че влезна ролята беше за нея ама се оказа под нейните възможности мен за това ме е яд най-много.Нито я има двойката от 1 епизод нито нищо.За мен си остана една Силиконела колкото и обидно да звучи барби без чувства.Всеки викахте за Ясемин имаше някои момичетата тук които не я харесваха как играе и така нататък ами Лейля само супата да и пие на Ясемин поне в моите очи.

А за филма него твоето момче го направи да се говори за него.Просто беше слял с образа на макс аз такова нещо не очаквах от него грам не съм ревала нито тюхкала на филма,но все исках да излезне жив от някъде Баръш Айяз ама все...Лейля и там не беше кой знае каква актриса и това което казах на моята приятелка беше грубо обидно,но това е моята истина аз така я виждам,но тя не ми се обиди... "Вие Чаатайките направихте Лейля" Заради вас и излезна име на актриса смисъл тя,че играла в други сериали е играла 3 години игра в КД ама там изглежда възможностите и стигаха за тази роля все пак не беше главна.Делибал казах.Киралък Ашк спрях да го гледам на 14 серия просто не беше нито моя сериал нито моята двойка нека ги харесват и да им се радват.
Татлъто го изгледах цялото заради един сладур Фуркан Андъч
който си ценя още от Булките причиних си сериал ала не мой тип,но го изгледах и ми бяха сладки всъщност най-много с него ми хареса защото имаше сцени които наистина и се получаваше.....изглежда не драмите,а точно за такъв тип сериали става,но и от това скачане в сериали определено трябва да почине след БШАГ. 
Колко ключови роли има? Как може да я сложат да играе приятелка на главната?

благодаря ти за гифчетата и за коментарите
После ще взема отношение по тях, че сега нямам време.. Не знам дали си обичам Керем, колкото теб, но себе си смятам за негова фенка, която преди всичко го уважава

и на мен ми е жал за двете момичета. Аз точно затова казвам, че Аслъ трябва да се оправи, после да я влюбят в Бора..И той да се влюби в нея.. Защото Дерин и Али ще се почувстват отговорни за състоянието й. Виновни. Особено Али, ако Дерин не му каже за това, че Аслъ й е признала, че нищо не е станало между тях. Дано да му каже! И дано да не го изостави пак

Но като една видна фенка на Ча
, не мога да не взема отношение по въпроса с партньорката. Може би Дерин не е ролята на Лейля, може би нямаше време да се подготви, може би амплоато й е друго, може би... Но... Тандемът й с Чачо си беше много добър. За този филм, за тази роля си беше екстра и аз много ги харесах като двойка. Освен това, за мен не е коректно да се сравняват филм и сериал
Усилията, работата, условията, ако щете изискванията към работещите са съвсем различни.

какъв е този рейтинг
не е нашия
, супер

И аз се надявам да я излекуват Аслъ,
но ако решат да я оставят така, в маниакалността си кой знае какво могат да направят с Бора, а и с Йиит,
ако се съюзят отхвърлените, малееее
, те тогава ще гледаме ужасии
ама какви ужасии, навремето бащата и майката на Дерин нали също се обединиха, за да изплуват, газейки по главите на най- близките си...
Възмездието ще дойде върху Дерин и Али, обаче...
и да, стигнахме до схемата на ДК... подобно, де
Интересно ми е накъде ще забият образите на Йиит и Аслъ...
Продължаваме

Леле, какви постове, дъх не си поемаш, направо!
Благодаря за гифчетата 

, Снейки
, Бойче 

/. Лейля има по обрана физиономия, но пък аз у нея виждам характерни мимични знаци, в които разчитам съответните емоции. Може би не всеки има усет, да ги улови. Но пък аз трудно разчитам физиономиите на "Шахин" например, в повечето случай ми е необходим превод, за да го разбера.

Снейки,
Снеже,
Ренка,
Лу

ето го и бекстейджа за сп. Вог.

на Керем вече челото му започна наистина да се набръчква.. Ама пък на мен и така си ми е чаровен..

благодаря за кафето 
на мъжката част 
мале, мале
.... приказка... е, и преставам да му се сърдя на Йиит, моментално...
какво да правя, романтичка до посиняване съм си
Снежи, сега видях чак, как си ги анонсирала- "малко гадняри"
аз пък се разтопих
Пусто мартенско слънце
ще ме умориш

я един поглед в бъдещето 

Лу

Препоръчани теми