За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 385 172
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 24 135
  • France
Той ще те напада, ти ще го жалиш какво ще му причиниш? Забранено или не, длъжен си да се защитиш, пък, ако ще и глоби да плащаш после.
Въпросът въобще не е дали някой жали нападателите, а че дадено средство може да бъде използвано И за нападение. Затова са и ограниченията.
Най-добрата защита си остава профилактиката. Да се внимава къде и кога се ходи. И най-вече какви хора допускаме в близкия си кръг. Защото огромният процент от нападения и изнасилвания се извършват от познати на жертвата.

# 24 136
За първи път получих amber alert (за издирвано 13г. дете) на телефона си, в Инстаграм сега.
Не знаех че имаме амбър в България, в соц. мрежи, мисля колко добре е, че технологиите ни го позволяват вече

# 24 137
Точно в случаите, в които изнасилванията ги извършват близки до жертвите, как се предполага да внимаваш, освен да си параноичен към всеки, вкючително семейството и роднините ти? Да не вярваш на никого и да подозираш всеки? По тази логика, аз да се съмнявам в собствения ми баща, вуйчо ми, чичо ми и всичките ми роднини и познати мъже? Няма как да знаеш кой таи в себе си извратени и перверзни мисли. Може да си познавал цял живот някого и да те поругае в един момент, а друг, когото познаваш отскоро, да е най-готиният и добър човек, който си срещал. Няма никакви гаранции, колкото и да внимаваш, и освен, ако не водиш самотен и изолиран живот, рискове дебнат отвсякъде. А и психопатите и извратеняците често се държат любезно и по нищо не им личи какви са. Те умеят да се преструват, докато не свалиш гарда и разкрият истинската си същност.

# 24 138
За първи път получих amber alert (за издирвано 13г. дете) на телефона си, в Инстаграм сега.
Не знаех че имаме амбър в България, в соц. мрежи, мисля колко добре е, че технологиите ни го позволяват вече

Последвала съм един Денислав Алексиев качва информация за пазаруване в Одрин и онзи ден се пусна на живо и съобщи за изгубена мисля, че 81 годишна жена, само знаела, че е с шарен автобус, но нито можела да каже с коя фирма пътува, нито нищо. Прибрали я в полицията, слава Богу е имала лична карта, стана ясно, че е от Гоце Делчев, и той призова всички в близост да помогнат. За отрицателно време се намериха близките й и фирмата с която пътува са си я прибрали. Та искам да кажа, че има смисъл от социалните мрежи. Специално на Денислав групата си свърши работата, не само с цените на прахове, които актуализира имам чувството всеки ден, ми ето - помогнал е на една изгубена жена, което хич не е малко. Той каза във втори пост, че полицаите са го потърсили за съдействие, за да стане по-бързо.

# 24 139
  • Бургас
За задачките които ме чакат да ги свърша, а не ми се занимава изобщо....

# 24 140
за това, как само избутвам последните дни
а имам да свърша толкова много неща,най-вече  подготовка за гостите по Коледа
даже не съм пазарувала- толкова ми е никакво
искам да е минала Коледа, и да съм отпуска вече

# 24 141
  • Mediterraneo
И аз искам да е Коледа вече, даже не точно Коледа, ами следващия понеделник. Децата си идват и съм много щастлива, нямам търпение да ги посрещна. Много задачи имам да отметна до празниците, но, както винаги, ще се оправя.

# 24 142
  • France
Мисля си колко хубаво са украсили елхата децата. Само сложих някои по-тежки топки навътре.
Имам вече големи момчета.

# 24 143
  • Fairbanks, Alaska
И аз искам да е Коледа вече, даже не точно Коледа, ами следващия понеделник. Децата си идват и съм много щастлива, нямам търпение да ги посрещна. Много задачи имам да отметна до празниците, но, както винаги, ще се оправя.
Аз пък искам времето да спре поне за един ден. И ноември, и декември се изнизаха със скоростта на светлината. Кога беше 01.12, кога стана 18.12....

# 24 144
тя, цялата година се изниза под носа ми, ти ...един декември Rolling Eyes

# 24 145
Мисля си колко хубаво са украсили елхата децата. Само сложих някои по-тежки топки навътре.
И аз си помислих същото за моите . Малкото дете самО украси цялата елхучка за тяхната стая. Много се постара, а не само да надхвърли топките и айде.

# 24 146
  • Пловдив
И аз си помислих същото за моите . Малкото дете самО украси цялата елхучка за тяхната стая. Много се постара, а не само да надхвърли топките и айде.
Дами, малки са ви децата Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile Истински пораснал тийн(момче) изобщо не се впечатлява от елха и ако го накараш намятва надве-натри играчки и светлинки и отива с приятелите си някъде Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 24 147
  • Fairbanks, Alaska
тя, цялата година се изниза под носа ми, ти ...един декември Rolling Eyes
За мен другите месеци се изнизват по-бавно, само декември направо препуска. Но тази година и ноември беше така.

# 24 148
  • Mediterraneo
На моята тийнка даже не й прави впечатление, че нямаме елха. Втора година даже не я вадя.

# 24 149
На моята тийнка даже не й прави впечатление, че нямаме елха. Втора година даже не я вадя.
И аз така!

Общи условия

Активация на акаунт