За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 385 238
  • 25 039
  •   2
Отговори
# 3 690
  • София
Преди години се правеха форумски срещи и беше много приятно, макар да беше трудно хората да се срещнат из навалицата. С удоволствие бих участвала в една форумна.

# 3 691
Искам да отида в Италия и да науча езика им. Heart
Като моя втора родина, а и италианска гражданка, мога да ти кажа само, че е доста разнообразна страна и като цяло, имаме доста идеализирана представа, най-вече от филмите Simple Smile

# 3 692
Нали разбираш, че това са две различни желания Simple Smile. Второто можеш и тук да го реализираш, а за ходенето какъв е проблема. Има евтини билети на Wizz от април до септември.

# 3 693
Днес от сутринта ми е много тъжно и мъчно. Сестра ми заминава за Англия...никога не сме се разделяли за повече от две седмици. Сама в чужда държава.... Докато дойде тази дата няколко пъти се будя през нощта и плача на глас. Все едно в космоса отива и все едно Англия не е на един полет. Обаче ми е тежко Sad

# 3 694
  • София
Лорели, горе главата, Англия не е на края на света Simple Smile Имам роднини и приятели, които заминаха отдавна - поддържаме връзка, виждаме се когато са тук. Преди месец замина и най-голямата ми племенница, завърши тук АК и ще следва там. А и със сестрата ти няма да живеете вечно залепени една за друга, нормално е всеки да си има живот, понякога по-далече.

Мис, успех с италианския, много е мелодичен. И аз уча език в момента, за работата ми трябва,  ама компютърен.

# 3 695
Нали разбираш, че това са две различни желания Simple Smile. Второто можеш и тук да го реализираш, а за ходенето какъв е проблема. Има евтини билети на Wizz от април до септември.
Времето и парите са проблема. 😔

# 3 696
Аз си мисля непрекъснато за жилището, което трябва да купуваме,за да имаме собствен дом.Има ли смисъл да се нахендрим с 20-30 год кредит за 55 кв имот. Гледаме, струваме,чудим се...толкова трудно се намира жилище в София,че няма накъде...
Толкова време,толкова нерви ще ни коства.
Не знам старо ли ново ли...
От друга страна трябва да действаме сега и искам нещо наше си макар и малко. По-голямо няма шанс,а и къщи си имаме,извън София.
Времето си минава и не знам,много ми е трудно да взема решение. А и бързо става всичко-докато ти се чудиш,друг вече ти го е взел под носа.Отделно такива разправии....не мога да спя от тия мисли,направо съм се видяла в чудо.

# 3 697
Аз си мисля непрекъснато за жилището, което трябва да купуваме,за да имаме собствен дом.Има ли смисъл да се нахендрим с 20-30 год кредит за 55 кв имот. Гледаме, струваме,чудим се...толкова трудно се намира жилище в София,че няма накъде...
Толкова време,толкова нерви ще ни коства.
Не знам старо ли ново ли...
От друга страна трябва да действаме сега и искам нещо наше си макар и малко. По-голямо няма шанс,а и къщи си имаме,извън София.
Времето си минава и не знам,много ми е трудно да взема решение. А и бързо става всичко-докато ти се чудиш,друг вече ти го е взел под носа.Отделно такива разправии....не мога да спя от тия мисли,направо съм се видяла в чудо.

Същото положение у дома. От както сме в София търсим да купим. Ново или старо не можем да се разберем . От Март месец търсим и вече няколко ги купиха под носа ни. Идеите моят приятел ги мени всяка седмица

# 3 698
:аз мисля,че жилището,когато е свое,трябва да се усети със сетивата
не може рационално,или може би може,но не и в моят случай Rolling Eyes
аз.когато видях мястото ,...и се почувствах добре
който го е усетил,ще ме разбере

аз си мисля за тривиални неща-вечерята каква ще е, кой ще прибере масата след това ...Smile

# 3 699
  • София
Когато купувахме жилище преди близо 9 години, още с влизането го почувствах мое. Едно особено усещане, че съм у дома си, което не може да се сбърка с нищо друго. Бяхме обикаляли по огледи с месеци, навсякъде оставах безразлична - докато не открих него. Отговаряше перфектно на район, квадратура, етаж, наличие на собствен вътрешен двор и още една камара изисквания, но усещането за дом дойде преди някои от тези фактори да бъдат осъзнати.

Ние вечеряхме, детето се готви да си ляга, а аз ще поуча.

Мисля си за новия парфюм, който си поръчах днес: Subversif на Brecourt. Нямам търпение да дойде и да го пробвам Heart

# 3 700
С това жилище имам дежавю. Даже и участвах в темата.

# 3 701
Мисля си, че всъщност до голяма степен обичам мултикултурализма. Само че да е виртуален. Какво имам предвид? Екип, дето е разпръснат между Пакистан през Украйна и Лондон; от Естония до някъде в Африка, произвежда конкурентен продукт и се възползва от благата на западните икономики. Всички си стоим в държавите, не се бутаме на едно място и се засичаме само виртуално.

# 3 702
И аз съм така с мултикултурализма, но всякакъв, не само виртуален,  стига да се запазва определена здравословна дистанция, съответно респект към другия. Точно това е тема, с която се сблъсквам цял живот. И мисля за нея не напоследък, а винаги.

# 3 703
  • Countryside
Мултикултуризъм добре, ама има специфики на хората. Едно е да накараш индийци да работят, съвсем друго украинци или англичани. Японци и китайци пък съвсем сложна работа. И разбирането за работата и как да се свърши са корено различни. И накрая Франкенщайн. А има и часова разлика, която не е за пренебрегване в някои случаи, особено ако е повече от 8ч. Та, много хубаво, не е на хубаво.

# 3 704
... Едно е да накараш индийци да работят, съвсем друго украинци или англичани. Японци и китайци пък съвсем сложна работа. ...
Интересно е , че всякакви големи фирми правят големи офиси в Индия ...

Общи условия

Активация на акаунт