За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 385 120
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 3 840
Аз имам 9-килограмова пералня и я пускам към 3 пъти седмично, което ми се струва много.

Мисля си нещо и не мога да го измисля. Какво м## му правим с мъжа ми в избирателните списъци, като не живеем 6 години в България, два пъти сме писали адресите си в чужбина като вадихме лични документи, на всичкото отгоре покрай теча на НАП си видяхме файловете, от които няколко бяха за обмен на данни с финансови институции на други държави? Демек, много добре знаят, че не сме там, но сме в списъците за секцията, в която преди гласувахме.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 21:59 от Анонимен

# 3 841
Може да не понасям дрехи по столове в дома ми, но тези в домовете на другите не ми правят впечатление, научила съм се да не ги забелязвам и да им обръщам внимание. Като отида на гости, го правя, за да прекараме хубаво време заедно, не да събирам мат'риал за одумване и клюки. Не бих разприятелила някого заради не- идеално почистения керамичен плот, но ако усетя, че е провокатор на кофти хигиена в отношенията ни- би било сериозен фактор да го направя.

# 3 842
аз,пък не разбрах що диреше Факултета сред моите перални,явно не съм в час с „братята“-едно време не се перяха  Rolling Eyes

темата се раздвижва,само когато някоя душица мила ,мине да ни развее високия си морал или критерии
инъче всеки си мисли злободневните неща, и не му се пише толкова Rolling Eyes

Check Please, а от ЗК отписа ли се?

# 3 843
Отписана съм, но избирателните списъци нямат връзка със ЗК, а с ГРАО.

# 3 844
Мисля си, че тая година за първи път смяната на времето ми се отрази... събудих се в 5 и няма заспиване.                                                    Четейки последните страници, се чудя и на противоречието :"... ценя себе си и времето си, обаче - нямам време за нищо /за себе си! ".

# 3 845
А аз си чудя дали се чете какво се пише, или ей така всеки си тълкува както му дойде. Именно защото ценя времето си,предпочитам вместо да чистя да имам 1  час  вечер за четене. Сега разбра ли го?
Времето с дете е кът-има много неща за вършене. И да нямям време почти за нищо,но се старая оттук оттам да си крада. Пък и затова е семейството-делене на огтоворности и задължения.
Хич няма да влизам в обяснителен режим, който разбрал разбрал.
Темата не е за това. Да наистина е много лесно да се говори. Съгласна съм,че не е ок да е мръсно и да ти е пълна мивката с чинии,но понякога се случва,голяма работа. Никога като влизам в къщите на приятелки не съм се сетила да огледам колко ли е изчистено,говорим си и си гледаме децата. Обикновено се предупреждаваме,че много не сме чистила😆 а играчките са навсякъде и те така...

# 3 846
Чудя се за себе си, не очаквам всяка нямаща време да се обърне, да дава отчет защо. Simple Smile

# 3 847
  • София
Госпожи, не се отчитайте като снахи пред свекърва или като новодомка пред комшийки-клюкарки! Ако на някого не му харесва нечия подредба, да не контактува с домакините, а да си гледа работата! Вижте колко лесно влизаме в клишетата, че първата и основна задача на жената е вкъщи да е като в аптека, иначе не струва пукната пара под женското критично око на познати, приятели, комшии или просто случайни хора! Любимата гавра над една жена от страна на други жени и на културните нагласи като цяло е да се обвинява на тема домакинстване. Всеки стрейнджър се чувства в правото си да осъжда на тази тема.

# 3 848
Аз пъ напоследък непрестанно си мислч, че не разбирам как като започне отпускаат съм един човек и като започна работата съм друг човек. В непрестанен бърна аут ли се намирам в ежедневието ?

# 3 849
Мисля си дали съм готова за една голяма крачка в живота ми...

Тинити, моето мнение е че, щом го мислиш значи не си.Ако си готова нямаше да го мислиш ,щеше да го направиш.
Дано съм ти била полезна.

# 3 850
Bela,и аз бях така.
Мислех,че е заради натоварването. Мислех,че е заради съпътстващи случки в личния живот.Мислех,че е от хормони,възраст...Мислех и за смисъла и удовлетворението...ами последното се оказа!

# 3 851
То и моето ще да е последното , но не мога да се справя . С това раздвоено местопритежание, гражданство и разпръснато семейство. С толкова много любими места, начинания и спомени. С всичките изисквания за калории и движение и по-заседнали хобита като приложни изкуства и четене на книги … Просто не мога да намеря време за всичко и … тичам като малкия мук.

# 3 852
Е,ти си в далеч по- сложна ситуация. Аз чак такива терзания нямам. Достатъчно ми беше да се откажа от неудовлетворяващата работа,засега. Инъче максималист не съм била никога,особено в личния живот. И тегля м@ йните много бързо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 853
Кошмарни ми са последните две седмици, черни направо. Мисля си как за ден животът ти се преобръща на 180 градуса. Мисля си за утре. Имам едно огромно притеснение и се надявам всичко да се развие в моя полза.

# 3 854
Кошмарни ми са последните две седмици, черни направо. Мисля си как за ден животът ти се преобръща на 180 градуса. Мисля си за утре. Имам едно огромно притеснение и се надявам всичко да се развие в моя полза.
Пожелавам ти да се развие по най-добрия начин!

Общи условия

Активация на акаунт