Димитър Маринов не го досрамя да се изтипоса с българското знаме, но явно тук имаме далеч по-изтъкнати персонажи от него. Бляк. Без извинение!
Или почне да ми говори с акцент, заминал преди няколко години и ме пита "Как се казваше на български? .... търси думата три минути .... Питам го винаги: "А как беше л*йно на български, помниш ли?"
Помнят всички
Или почне да ми говори с акцент, заминал преди няколко години и ме пита "Как се казваше на български? .... търси думата три минути .... Питам го винаги: "А как беше л*йно на български, помниш ли?"
Помнят всички 

И досега рядко сънувам на български. В 6-ти клас вече мислех, пишех, говорех и сънувах на инглиш. Българският ми беше зле, всяка трета дума ми "бягаше", за писането да не говорим. Бабите и дядовците ми тук в БГ се оплакваха, че не ми разбират писмата. Затова влязох и с приравнителен писмен и устен изпит по английски в Първа английска г-я, а не с изпит по бг и математика. Прескочих подгответо, което караха тези, които бяха влезли по стандартния начин. В класа ми се бяхме събрали доста деца, които бяхме живели навън и бяхме приети така. Всички имахме проблеми с българския, които с годините се оправиха. Аз още правя грешки на бг, особено със запетайките. На английски запетаи се слагат по-рядко и когато пиша на бг, не съм напълно уверена в себе си. Преживява се. Препоръчани теми