За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 384 957
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 4 275
  • France
Мерси, Слива. А, дано!
Когато бях бременна с минимонстър, бяхме се зарекли с баща му, че няма да ставаме като онези родителите, които само вкъщи си стоят. Имахме планове да посетим скандинавските държави. Какво толкова - аз ще кърмя, ще ни трябват само една торба ританки и една торба памперси и готово. Ха-ха-ха! Само, че ни се роди едно велосирапторче и ни разказа играта. Първата година почти не сме спали. Но вече порасна, стана на 3. И пак ще почнем да кроим планове. Толкова обичам да пътувам.

# 4 276
  • София
Изгледах How poor people survive in the USA | DW Documentary в ютюб и ми настръхна косата. Европа ми се струва рай, ей това си мисля.

# 4 277
Щастлива съм. Обичам празниците.

# 4 278
Щастлива съм. Обичам празниците.
Тъкмо обратното бих казала за себе си 😁
Е...не чак да съм нещастна, по-скоро се насилвам да съм щастлива и да не се сещам за някои неща. Нещо като полууспешно самопрограмиране.
Кога животът стана толкова сложен.....?
(зазвучах малко като Кари Брадшоу)

# 4 279
днес си помислих как едно време много обичах да майсторя хубави декорацийки, украса или сувенирчета, за да създам усещане за уют, топлина, радост. Подарявах на близки, колеги, съседи и познати. Лека полека това мое хоби се занимари и напоследък изобщо не съм се занимавала с майсторене. И ето, че започвам отново да мисля и действам активно  в тази посока. Simple Smile

# 4 280
От тоя хубав живот хората станахме кофти. А и остаряваме, неминуемо се превръщам в майка ми и малко се плаша. Мъжът ми да му мосли, че за момента си го задържам. Подари ми вино, голяяяям шоколад и ароматни розови рози Simple Smile Ами обичам празниците, отивам да отварям виното и ви разхвърлям малко виртуален шоколадец, че е по-вкусно като е споделено 🤗

# 4 281
  • Lost in a fairytale ...
Хващам се напоследък, че мисля прекалено много за работата си. Винаги съм била един вид работохолик, винаги съм пренасяла служебните проблеми вкъщи и рядко успявам да не мисля за това. Миналата година си смених работата кардинално - съвсем ново поприще, в друго населено място ... Тази година съм на по-висока позиция, но искам още. Преди време стана въпрос при разговор с началника, че може да ме повиши, но аз се дръпнах и казах, че не съм готова, според мен. Истината е, че аз съм си най-големия и безпощаден критик. Никога не съм направила нещо, за което да си кажа "браво". Винаги зная, че мога повече.
Та така, дръпнах се, сега сигурно няма да получа повишението, но тайничко се надявам, все пак. Преди малко изтеглих късмет от новата игра в сайта и ми се падна "мечтаната работа". Все такива късмети ми се падат на мене.
Те така, исках само да си кажа. Simple Smile

# 4 282
Мисля си как се прецаках. Няма да отида на служебният банкет, и ме принуждават да си пусна ден от отпуската. Тъпо, но нищо не мога да направя. Само се вбесих. Много.

# 4 283
И аз така... все за това пусто минало си мисля. Само най-лошите неща, които ми са се случвали все ми се въртят в главата...защо са станали, защо това, защо онова.
Най-много ме боли и до днес от предателствата на други хора! Не мога да ги преглътна и това е !

Все едно аз съм го писала. Същото и аз мисля. Какво толкова лошо съм направила на някого, че такава съдба да имам и постоянно помията да се излива върху мене?! Честно казано вече ми омръзна и ми стана всичко безразлично. Точно днес си мислих, че вече не ме интересува нищо и как да се измъкна от това положение. Като болна се чувствам. Нямам сили вече да правя нищо. Бях толкова любознателна и амбициозна. Четох книги, образовах се и всяко нещо, което не знаех, винаги исках да го науча и разбера. Също да допълня, че като си поставя цел, се опитвах да я постигна. Много удари получих от най-близките си и от хора, които ги смятах за много близки. Постоянно родителите ми търсят все за нещо да се заядат с мен. Омръзна ми от всичко.

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 19:23 от Jennifer_w

# 4 284
Напоследък изпитвам силна непоносимост към лошотията и простотията на хората. Scream Твърде много сериали гледат някои хора.

# 4 285
Благодаря за пожеланията за моето Ники Simple Smile
Мисля си как бавно излизам от двумесечен депресантски период. Мисля си за ваканция, топло мляко с какао. Дори на фирменото парти не ми се ходи, защото ми е писнало от шум и лудници.

# 4 286
Най-вече мисля за идващите празници.Най-вероятно ще съм сама тогава,което отчасти ме потиска,но все идва момент,когато оставаш сам.

# 4 287
  • софия
Мисля си как човек не оценява какво има докато не го загуби. И как една неприятна случка сега ме накара да стигна до доста полезни решения за бъдещето ми.

# 4 288
Мисля какви подаръци ще купя за децата на близките ми. И ми е много приятно!

# 4 289
Мисля си колко е хубаво да си преоткривам талантите постоянно. Забавно е. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт