За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 389 945
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 4 755
  • софия
10001,много е гадно така като вкарва конфликти и другите се повлияват в мнението си за теб. Не виждам как може да я избегнеш, по-скоро трябва да й покажеш, че не може да се държи така с теб и че заслужаваш необходимото уважение. Вита е права,че не си струва късането на нерви,но ако смениш работата сигурно първо ще ти е по-спокойни,но какво ще правиш ако и там се появи подобен човек, все пак такива хора има немалко. Съчувствам ти за ситуацията,и мен ме товари когато трябва да понасям подобни хора. Преди все смятах,че щом аз се държа добре с някой значи и той ще се отнесе така с мен,но след случай, подобен на твоя, започнах да ги поставям на мястото им. Не позволявай някой да отнема спокойствието ти по какъвто и да е начин  Hug

# 4 756
10001,много е гадно така като вкарва конфликти и другите се повлияват в мнението си за теб. Не виждам как може да я избегнеш, по-скоро трябва да й покажеш, че не може да се държи така с теб и че заслужаваш необходимото уважение. Вита е права,че не си струва късането на нерви,но ако смениш работата сигурно първо ще ти е по-спокойни,но какво ще правиш ако и там се появи подобен човек, все пак такива хора има немалко. Съчувствам ти за ситуацията,и мен ме товари когато трябва да понасям подобни хора. Преди все смятах,че щом аз се държа добре с някой значи и той ще се отнесе така с мен,но след случай, подобен на твоя, започнах да ги поставям на мястото им. Не позволявай някой да отнема спокойствието ти по какъвто и да е начин  Hug
Дариела, благодаря.
Ще се опитам пълен игнор.

# 4 757
Мисля си, че по-малко трябва да ми пука за някои неща. Да спра да мисля за хората и да преживявам всичко.

# 4 758
Да споделя, поне да ми олекне.. Мисля за драмите в живота .. синът на шефа ми се обясни в любов, а аз след няколко месеца се омъжвам.. просто съм в шок!

# 4 759
Бенчита, в дилема мисля, че не си, но, че има вероятност да си търсиш друга работа е почти сигурно.
Какво му каза?
Тинити, дишай спокойно, би трябвало вече да си свикнала с драмите покрай теб. Усмихни се!

# 4 760
Бенчита как така изневиделица ти е съобщил?
Признаци за любов преди това даваше ли?

# 4 761
Е сега какво като се е обяснил човека? Искал, казал си е.

# 4 762
И аз не виждам къде е драмата, ако дамата обича годеника си.

Аз си мисля за жестокостите по света, свободна воля ли са... постоянно ми излизат статии за заколеното момиче, което после е било изнасилено. Не ги чета, но от заглавието само...

Последна редакция: нд, 12 яну 2020, 15:09 от Morella Allan Poe

# 4 763
Явно я вълнува. Снощи една друга потребителка пита на шест места защо момчето от зоомагазин а под тях я харесва.

# 4 764
Мисля си от няколко дни колко е трудно да даваш свобода на детето си, да го отделяш здравословно от себе си докато един ден не отлети напълно от родния дом. Колко много може да понесе майчиното сърце!
И си рева. Празно ми е.

# 4 765
Мисля си от няколко дни колко е трудно да даваш свобода на детето си, да го отделяш здравословно от себе си докато един ден не отлети напълно от родния дом. Колко много може да понесе майчиното сърце!
И си рева. Празно ми е.
Натъжих се от поста ти Sad

# 4 766
  • Другата България
И си рева. Празно ми е.
Трудно е наистина, но е точно здравословно най-вече за него. За детето. Защото за една майка е най-важно то да е добре, да е щастливо, да е доволно. И когато това е възможно да се случи далеч от родния дом, то не ѝ остава нищо друго, освен да се примири, да го подкрепи, да скрие сълзите и да е до него в решенията му. И да държи вратата на дома винаги широко отворена, за да може когато реши детето да се прибере, макар и за кратко. Така е устроено майчиното сърце, за да може да понесе наистина повече, отколкото можеш да си представиш. Живот му се казва.Hug

# 4 767
И си рева. Празно ми е.
Натъжих се от поста ти Sad
Simple Smile откакто не живея в родния дом съм много по-близка с майка си, когато тя или аз си ходим на гости прекарваме много по-пълноценно времето си от преди, когато живеехме заедно. Свободата не значи нещо лошо, наистина е здравословно за всички връзки. Не се натъжавайте, момичета Simple Smile

# 4 768
Утре ще си поговорим..  написа ми един огромен роман по вайбър, аз му отговорих, че това не е разговор за там и така.. да и аз мисля, че ще си търся нова работа.. макар, че обожавам тази.. работя там от 7 години.
Ще видим какво ще стане, корема ми е свит на топка.
Рабира се, че нямам колебания, просто съм в ШОК.
Как е възможно 7 години да криеш чувствата си? Как е възможно аз да не усетя, като сме по цял ден заедно?!
Сега даже мисля, че не е редно да идва на сватбата ..
Аз съм много открит човек, така че ще си кажа всичко и да става каквото ще.

# 4 769
Извинявай, но след брака ще ти се появят повече такива признания Simple Smile Пак ли ще напускаш работа?? Мъже, които ще те свалят ще има дори след като имаш деца (шокирана си, знам хихи)

На кого ще си кажеш "всичко"?

Общи условия

Активация на акаунт