За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 383 973
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 1 230
Джени, съгласна съм с теб. И аз така мисля, понякога е по-добре да не знаеш.

Лейди, успех и прегръдки!

# 1 231
Лейди, успех от сърце ти пожелавам! Звучиш ми като силна жена, вярвам, че ще го смачкаш!
Аз мисля напоследък колко много промених живота си, сякаш се раждам отначало... Трудно е, хубаво е, понякога се отчайвам, както сега, малко преди рождения си ден, но вярвам в хубавите неща, които ми предстоят! Обичам децата си, приятеля си, имам разкошни приятели!
Късметлийка съм, общо взето. Няма да се давам на мрачни мисли. Животът е хубав.

# 1 232
Лейди, няма начин да не се справиш!

# 1 233
  • София /Абсурдистан
А, ще се оправя. Този рак не е случил на човек Simple Smile Благодаря за подкрепата момичета!

# 1 234
Мисля си как често приемаме много неща в живота си за даденост. И как е нужно понякога да си даваме равносметка кое е важно за нас, да гледаме в мащабен план и в бъдещето. Семейството ни, децата ни - ако са живи и здрави да сме благодарни. Всичко друго се превъзмогва и оправя. Вместо да мрънкаме - да променим това, което ни пречи. Дразня се от хора, които се оплакват от неща, които са управлями - преглътнете и продължете напред.

Лейди - пожелавам ти да победиш тази болест и да продължиш да си  живееш живота.  Hug

# 1 235
Здраве ви желая, на всички!
Другото се наглася.

Моето майско наспиване ... се отложи. 😎
Уж за октомври. Но до тогава трябва да го уредя, че ще изпуша. Сега мисля за бала на сина, как ще търсим квартира, дали ще се сработи с новата среда. Имам да пиша много. Ще си опреснявам и английския пак.
Моите профилактики са си юни. Редовно ходя. Но трябва да ида и на зъбар. А това е голямата ми мъка.
И... пак търся вариант да си намера 3 дни за спане. 😁

# 1 236
  • София /Абсурдистан
Тенкс! Никога не съм и помисляла, че ще ми се случи. Ама на, случи се и преобърна живота ми.Та дълго време ще си имам за какво да си мисля...

# 1 237
# 1 238
   Лейди, ние всички в тази тема сме с тебе. Вие сте силна жена и ще се преборите с рака. Прегръдки.

# 1 239
Мисля си как често приемаме много неща в живота си за даденост. И как е нужно понякога да си даваме равносметка кое е важно за нас, да гледаме в мащабен план и в бъдещето. Семейството ни, децата ни - ако са живи и здрави да сме благодарни. Всичко друго се превъзмогва и оправя. Вместо да мрънкаме - да променим това, което ни пречи. Дразня се от хора, които се оплакват от неща, които са управлями - преглътнете и продължете напред.

Лейди - пожелавам ти да победиш тази болест и да продължиш да си  живееш живота. 
+1
Hug

Judy, лятото на почивка(където и да е) няма ли да можеш да се наспиш?
Иначе май месец си е натоварен за хората с ученици. Както и септември. Ама май месец го обичам, а септември - никак.

# 1 240
Тенкс! Никога не съм и помисляла, че ще ми се случи. Ама на, случи се и преобърна живота ми.Та дълго време ще си имам за какво да си мисля...

Всички мислим, че гадостите се случват на "другите" хора. Миналата година бяхме заринати с болести и смърт (не рак) и осъзнах, че тези неща достигат до всеки, най-вече на добрите хора, които най-малко заслужават и когато не очакваш. Ще се бориш и ще победиш.

# 1 241
Лейди,успех ти желая!

# 1 242
Judy, лятото на почивка(където и да е) няма ли да можеш да се наспиш?
Иначе май месец си е натоварен за хората с ученици. Както и септември. Ама май месец го обичам, а септември - никак.

Аз обичам и двата месеца. Обичам всички месеци, без периода януари - март.
Просто тази година ми е много натоварено и лятото с кандидат-студента, с квартирата и настаняването му. Имаме резервация за почивка, но и колебания, дали ще я осъществим, с оглед горното.

# 1 243
  • Mediterraneo
За 40 години живот ми се наложи 2 пъти генерално да преосмислям и променям живота си, след претърпени тежки загуби. Отдавна спрях да приемам всичко за даденост и съм просто благодарна, че имам семейство, здрави са и сме заедно. Повярвайте, само и единствено това е важно! Като загубиш дома си и повече от вещите си и се озовеш в чужда страна с по 1 куфар на човек, разбираш, че даже куфарите не са ти необходими, ако не си сам в ситуацията. Ей за такива неща си мисля напоследък.

# 1 244
...
Просто тази година ми е много натоварено и лятото с кандидат-студента, с квартирата и настаняването му. Имаме резервация за почивка, но и колебания, дали ще я осъществим, с оглед горното.

Той кандидат-студента сам ще се оправи. Вие какво го мислите? Wink Сега сериозно: все пак на неговата глава е повечето: ученето, изпита, промяната в начина на живот. В такива случаи си спомням какво ми каза един мой бивш учител: "На детето му е нужна само обич." А аз си се карам и ... и още много други неща. Wink

Общи условия

Активация на акаунт