За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 385 078
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 3 855
Lorelly успех и стискам палци!
Mamagemelar не съм максималист. Просто има страшно много неща на които не искам да казвам НЕ , а искам да имам време за тях . И тези неща не са на едно място. И изобщо съм ужас.

# 3 856
Lorelly успех и стискам палци!
Mamagemelar не съм максималист. Просто има страшно много неща на които не искам да казвам НЕ , а искам да имам време за тях . И тези неща не са на едно място. И изобщо съм ужас.
Без да те контрирам,само помисли- не е ли същото? - искаш всичко!?
Аз съм си болезнен реалист,граничейки малко с циник,но все пак...

# 3 857
Не е същото. Искам много неща за което мога да направя компромиси с много неща. Т.е. доколкото зависи от мен баланса го правя и не съжалчвам изобщо, но ! времето не зависи от мен. И това няма как да напасна.
Искам много време. И искам времето да стига за всичко .Yum
Максималист не е ли който прави нещо все иска да е идеално. Аз не искам да е идеално.
Сега спирам с искането. Неспасяема кратуна съм.
Кажете нещо ваше. Ще обсъдим.

# 3 858
  • София
Днес за Хелоуин, лакомства и бели Smiling ImpMisc Ghost Любим празник е у дома, дъщеря ми светеше от кеф одеве като тръгна с ММ навън. Докато се прибирах от работа, по Дондуков видях много маскирани хлапета, весели и бърборещи.

# 3 859
  • Mediterraneo
Мисля си как има моменти, в които ми се струпва всичко наведнъж и главата ми се пръска от мисли, не спя по цели нощи да умувам. В такива моменти си представям, че изкачвам един голям баир, после предстои спускане и рано или късно ще свършат наклоните нагоре и надолу и пак ще вървя по гладкия път. Чакам!!!

# 3 860
  • София
Напомня ми на това, което наричам “дупка”. Забелязала съм, че едно зло никога не идва само, струпват се доста наведнъж. После всичко минава, после идва хубавия период, в който всичко се нарежда добре и после пак всичко става нормално. И дупката не закъснява. Кръговрат! Поне в моя живот е така. В най-тежките моменти си повтарям, че няма да е все така, и това ще мине.

# 3 861
Да изям ли всички сладки от кутията или мога да се въздържа.

# 3 862
  • София
Изяж ги.
Аз опатках половин шоколад и сега се чудя дали да светя маслото и на другата половина.

# 3 863
Изяж ги.
Аз опатках половин шоколад и сега се чудя дали да светя маслото и на другата половина.

По новините казаха, че по-добре да опаткаш цял шоколад набързо, отколкото блокче по блокче бавно. Това заради зъбите.
Мисля си как нямам никакви, ама никакви идеи за коледни подаръци за близките ми.

# 3 864
😂😂😂хапнах ги 😋
И аз нямам идеи за Коледа, винаги съм в последният момент.

# 3 865
Аз нещо настинах и не ми се излиза да гледам страшилищата , но пък пратих малкия с леля му и братовчед му в Патиланци. Той обича празника и се радва.
Гледам филма Помпей и си мисля че пак ми се ходи да видя останките.

# 3 866
Мисля как от една седмица се опитвам да прочета последните 30-на страници на една книга и все не стигам до нея. Не понасям тази смяна на часа и да е тъмно от 17 часа още - тъкмо ми се нагласи биологичния часовник и пак наново всичко.Sleeping

# 3 867
Все повече си мисля за празниците, които предстоят и нямам търпение да прекарам повече време със семейството си.

# 3 868
Аз си мисля защо когато някои изпълнители правят концерти за РД общини и сдружения ги затрупват с букети, а Кирил Маричков едно цвете не получи при толкова години творчество и толкова много публика, която не спира да се радва на песните .

# 3 869
  • Countryside
Мисля си за предстоящите празници и как да зарадвам близките си. Просто ни една идея не ми идва. Само на мама съм купила подарък, но ми се иска да добавя и нещо дребно. Обаче не ми се иска козметика, а нещо по-интересно. Свекървата и свекъра са ми традиционно трудни и ММ никак не ми помага в избора. Каквото и да кажа, той е ок. Май ще е нещо за къщата, само че какво...

Общи условия

Активация на акаунт