За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 385 078
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 24 210
Днес се прибрахме от София. Свекървата 15 пъти звъня да ме пита къде съм. Като не й вдигна, звъни на сина на телефона. Ей, досадна история. Искаше да идем у тях на гости, купила сърми и тиквеник. Добре, иначе ММ се прибра и легна да спи, понеже предиобед от 6 до към 12 беше на работа, после - кара 3 часа и се преумори. Еййй, побърка се тази жена - бил болен, ма аз съм обикаляла по магазините без да ме е грижа, ма от 100 кладенеца извади вода, за да пита КЪДЕ СЪМ.
Та, в тази връзка - мисля си - и то постоянно напоследък - как да накарам ММ да работи по-малко. Той не е наето лице, а има собствен бизнес, но е работохолик. Съвсем буквално. Това е, което искам да реша, ако е възможно, през новата година. И също да сваля 20 кг Simple Smile

# 24 211
И аз не празнувам. Ям сьомга, която си купих от един ресторант и гледам новините по телевизията. Никой не ме очаква, на ничия маса не липсвам. Напоследък си мисля за това как идва Коледа и всичко това.
Наздраве, Есме!

(В случай че имаш и чаша вино или нещо заедно със сьомгата)

# 24 212
  • София /Абсурдистан
А аз закъсах със зъб. Боли, чак цялата челюст. По закона на Мърфи, баш когато всички почиват. Карам на аулин. Чудя се дали ще издържа две седмици докато минат празниците.

# 24 213
Някакъв спешен кабинет? На мъжа ми му падна една корона, а неговия зъболекар ще работи чак на 6 ти януари. До тогава ще ходи без зъб, какво да се прави.

# 24 214
  • here and now
А аз закъсах със зъб. Боли, чак цялата челюст. По закона на Мърфи, баш когато всички почиват. Карам на аулин. Чудя се дали ще издържа две седмици докато минат празниците.
Сигурна ли си, че е зъб? Аз преди време така си мислех, че ме боли несъществуващ мъдрец, а то се оказа невралгия. Ако е зъб - спешен кабинет, поне временно да закрепят нещата.

# 24 215
  • София /Абсурдистан
Зъб е и е под мост, има гранулом. Имам снимка, вижда се на нея. Не успях навреме да отида, защото трябва да се изкърти моста, за да се стигне до зъба и е дълга и широка. Ще чакам да минат празниците, то се е видяло. Даже не знам къде има спешен кабинет, наоколо всички почиват.

# 24 216
Е, положението е сериозно и не е за случаен спешен зъболекар. Имах такъв гранулом на зъб с корона, че и преден беше. Много боли, нетърпимо е. Пий Аулин или нимизил на 8 часа и стискай до след Нова година. Мен тогава ме лекуваха като ми пробиха короната, но зъболекаря едва се съгласи. Цяло лято зъба беше отворен, много дълго продължи лечението, но го спасихме.

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 21:39 от мекичка*

# 24 217
  • SF
В България си живея, но това с ръба на Дианабад от къде ти е дошло????

# 24 218
  • Бургас
По-добре далеч от роднини, които не заслужават!
И не само по празниците!
По принцип!

# 24 219
Цитат
Даже не знам къде има спешен кабинет, наоколо всички почиват.
Според мен ако продължава силната болка не си е работа на аулин.Също зависи от какво е болката, защото не съм вярвала, че може да не помогне аулин.Оказа се много подъл нерв.Има денонощна клиника на ''Гурко'' почти на нивото на спортната палата, но на отсрещният тротоар.В клиника ''Пешкирски'' на Подуене, въпросният е много добър хирург, но не знам той дали ще работи по празниците.Иначе винаги има д-ри, също денонощна,но доста скъпа клиника.

# 24 220
По-добре далеч от роднини, които не заслужават!
И не само по празниците!
По принцип!

Абсолютно. То ако не се разбирате по принцип, баш по празниците ли ще заразвявате белите знамена?
Важи не само за роднини.

# 24 221
Цитат
Даже не знам къде има спешен кабинет, наоколо всички почиват.
Според мен ако продължава силната болка не си е работа на аулин.Също зависи от какво е болката, защото не съм вярвала, че може да не помогне аулин.Оказа се много подъл нерв.Има денонощна клиника на ''Гурко'' почти на нивото на спортната палата, но на отсрещният тротоар.В клиника ''Пешкирски'' на Подуене, въпросният е много добър хирург, но не знам той дали ще работи по празниците.Иначе винаги има д-ри, също денонощна,но доста скъпа клиника.
Iron Lady, стоматолозите на Гурко ги препоръчвам. Работят добре, със здравна каса, носи си синята книжка и върви. Не си е работа с аулин. Трябва ти най-малкото антибиотик. Клиниката се казва ВеаДент и можеш да запишеш час през супердок. https://superdoc.bg/klinika/mdts-2000. Можеш още утре. Върви.

# 24 222
  • Mediterraneo
Ако можеш да намериш амоксицилин без рецепта, започвай го, лейди. Точно с гранулом и незнамсикаква киста беше моят зъб, който ми разказа една седмица играта. Не го спасиха, че покрай него и мост ми махнаха, сега правя два импланта. Но така или иначе ще пиеш АБ, докато не мине възпалението, няма как да работят нищо по зъба. Не си е работа с Аулин, аз изпих света тогава, имам доста силни обезболяващи вкъщи, изписвани ми за друго, нищо не ми действаше, от първия прием на АБ нещата взеха да се успокояват.

# 24 223
За част от кавгите по коледните трапези е отговорно и количеството алкохол, което се изпива.

# 24 224
  • France
Честита Коледа Christmas Tree

И аз да попея в хора за бърз зъболекар. Стискам палци.

Доволна съм от идеята ми за посрещане на Коледа

Общи условия

Активация на акаунт