За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 385 053
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 24 390
  • Бургас
Оххх, и аз за килата си мисля....
От утре мисля да започна режим някакъв.
И защо от утре ли 😉 днес съм на имен ден ☺️
От утре целият колектив сме на диета 😂

# 24 391
И е много важно, по време на диетата, да се разсейваме с работа или задължения. Само това работи при мен. Иначе си броя минутите до следващото ядене.

# 24 392
Със седене вкъщи и на мен не ми се получава. Хладилника е наблизо Simple Smile А когато съм на работа, всичко върви по план и нямам издънки.

# 24 393
Аз пък се чудя колко свободно време трябва да има човек, че във фб-група на определена тема, свързана със спорт и тренировки на децата ни, която се ползва чисто информативно да разбереш кога какво предстои, да пускаш кафенца, котенца и картички с "Добро утро!", "Слънчев ден!" и ала-бала. И изобщо за мен това е белег за огромна скука и затъпяване. И вместо човек да намери бързо и успешно това, което го интересува, трябва два часа да скролва кичовски картинки с глупави пожелания.

# 24 394
  • France
При мен с диетите е сложно. В смисъл отслабвам, но после пак всичко си качвам. Така че не ги практикувам. Единственото е съъъъвсем малко да намаля калориите за няколко месеца, но се иска наистина голяма воля, която явно нямам.

# 24 395
Мисифу, докладвай глупостите. Ако тези постове пречат по някакъв начин на участниците в групата, редно е администратор да излезе с изявление кои публикации ще се толерират и какво не.

# 24 396
Подобни постове и глупости са навсякъде, което наистина е индикатор за всенародна глупост.
Бая докладване ще падне.Smiley

# 24 397
Аз отслабнах с 10кг преди години, което не беше лесно, защото не съм дебела. Поддържам си ги и се чувствам много добре, но трябва дисциплина. Рано влязох в менопауза поради операция, но това не ми попречи. Калориен дефицит и спорт ежедневно е решението.

# 24 398
Да минава и днес, че да се отвори небето и да станат по-дълги и светли дните. А това с диетите става по-лесно ако не си сред хора. Социалният живот върви с много ядене и пиене, за съжаление. Заслушайте се какво си говорят хората... или е за пари, или е за ядене и пиене. Онези, които говорят за други неща, обикновено са аутсайдерите. Joy

# 24 399
Когато се разхождаме в парка винаги като се разминаваме с други хора си говорят за имоти или за ремонти или за кредит за имоти.

# 24 400
  • София
Ако пускащия кафенцата е администраторът, може да е с цел популяризиране на групата и по-голяма посещаемост. Също като да си лайкваш сам постовете.
Или като готварските блогове, в които докато стигнеш до рецептата, трябва да изчетеш всички детски спомени на автора за това ястие.
Ама повече на брой-думи, по-напред в търсачките, по-сериозен трафик, повече импресии на реклами.
Виж ако не е за пари, тогава не знам за какво са "кафенцата". Но пък и правещите такива картинки деца хранят Joy

# 24 401
  • Mediterraneo
Аз пък съм отслабнала 2 кг по празниците. Не съм се ограничавала, само фаствам вече три месеца стриктно( без Коледа и НГ) от 20 до 14 ч.

# 24 402
тарталета, респект!
аз го докарам до 12.30 и си мисля, че съм герой

# 24 403
Че годинита започна лошо и все още така върви…😔

# 24 404
  • Бургас
За скапания ми живот, който се чуди вече, каква помия да ми излее!...

Общи условия

Активация на акаунт