За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 385 038
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 24 405
  • Mediterraneo
тарталета, респект!
аз го докарам до 12.30 и си мисля, че съм герой

Ами, респект, кафето си го пия с мляко и захар сутрин, значи не е толкова стриктен фаст. Но часовете си ги спазвам като религия вече три месеца. В 20 ч мия зъбите, ММ продължава да похапва я плодче, я ядки, я шоколадче. Устоявам засега. Но и 2 месеца имах много движение в ежедневието си, сега ще съм два месеца вкъщи...

# 24 406
  • London
Аз диети не съм спазвала има няма 5-6 години. Не ми липсват, помня от тях нетраен резултат, главоболия и фиксация. Сега просто не живея за да ям, ям умерено, хляба съм го изключила, сладкото и то минимално е в менюто ми. Спортувам около 7 пъти в месеца не кой знае колко, но ми стига да поддържам тонуса и аз имам накъде да свалям.... , но навярно пролетта просто ще увеличат тренировките, идеята е по-скоро повече мускулатура и някоя и друга тлъстина.

Иначе и аз не ядох много по празниците, нещо кухнята традиционната по тях не ми е особено вкусна. Козунак, сарми и тн брррр...

# 24 407
Козунак не е баш традиционна кухня за Коледа.

# 24 408
А на мен ми писна от килограми и отслабване, честно казано. Здраве или не, да воюваш непрекъснато с тялото си, не е живот. Ограничавам доколкото мога каквото е вредно, но като се замислим, то целият живот е вреден, по един или друг начин. Никой не излиза жив от него. И не е живот също така непрекъснато да си под стрес и страх, че ще се разболееш от това или онова. Баща ми цял живот е такъв и се опитва несъзнателно, струва ми се, да го прехвърли и на мен. Денонощно мислене само за болести, как майта ми го търпи този човек, чудя й се.

# 24 409
Ами килограмите си тежат наистина. Аз не искам да се чувствам като хипопотам и в този смисъл борбата си струва. Много по-добър живот е да се лишиш от нещо, отколкото да си вечно нахранен до насита, но наднормен.

# 24 410
Много си струва дори борбата с лакомията, защото, поне за мен, е много удовлетворяващо да се чувствам лека и да мога да си купувам всякакви дрехи.

# 24 411
  • London
Козунак не е баш традиционна кухня за Коледа.

Да обърках се с Великден, но тогавашната пак не ми е на сърце. Освен може би агнешкото пълнено с ориз, гъби и спанак, но то пък е толкова тежко, че ако хапна една порция после пуфтя цял ден.

# 24 412
Втори ден пия кафето без захар. Гадничко си е, обаче установих че ме ободрява повече. За козунака по Коледа щях да кажа.. панетонето не е ли вид козунак?

# 24 413
на кафето вкъщи,  започнах да му слагам лъжичка кокосово масло-така отказах и захарта, и ядковото мляко, които ползвах преди
еспресо в кафене, много отдавна пия без захар, иначе

мисля си за гадното време, тази седмица - ни вали качествено, ни студено качествено, ту подухва, ту не- да не знаеш как да се облечеш Rage

# 24 414
Кокосовото масло не прави ли просто мазна локва отгоре, върху кафето
Опитах се да си представя кафе с такава мазнина

# 24 415
Кокосовото масло не прави ли просто мазна локва отгоре, върху кафето
Опитах се да си представя кафе с такава мазнина
Да и е много неприятно. Обаче, ако се разбие с машинка за фрапе, за мен наподобява капучино.

# 24 416
мда, ако е това, ще бъде сигурно мазна локва

аз говоря за това- глът и е готово!
 игнорирайте  захарчето

домашните машини, в никой случай, не докарват силата на едно "професионално" еспресо

# 24 417
Не мога да се аклиматизирам тази година и това.От ноември си мисля за пролетта.Особено днес в това приятно време и слънчице. Simple Smile

# 24 418
на кафето вкъщи,  започнах да му слагам лъжичка кокосово масло-така отказах и захарта, и ядковото мляко, които ползвах преди
еспресо в кафене, много отдавна пия без захар, иначе

мисля си за гадното време, тази седмица - ни вали качествено, ни студено качествено, ту подухва, ту не- да не знаеш как да се облечеш Rage
Не се оплаквай! Аз прекрасно зная как да се облека, но не помага! В момента има студена вълна от -16 градуса, плюс силен вятър, та каквото и да облечеш не стига. Помага единствено стоенето вкъщи.
Отидохме с кучето за десетина минути да си поиграе, аз замръзнах, тя започна да си ближе лапичките и набързо се прибрахме.
Предпочитам да се облека “на слоеве”, отколкото да умирам от студ, облечена подходящо за сезона.

# 24 419
Абаджиева, не се оплаквам сериозно, само профилактично Joy
температури като вашите, не ща и да знам Sunglasses
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт