За какво си мислите постоянно напоследък?

• 1 389 991
  • 25 039
  •   1
Отговори
# 24 690
Окапи нямаше ли в зоопарка?

# 24 691
Мисля си аз пък как от самото начало не я харесвам изобщо тази Дара, с тези малки очички, че и има според мен арогантно излъчване, студено. И колко безлични са ми повечето съвременни български изпълнители, рядко могат да се нарекат певци в истинския смисъл на думата. Песните им все еднакви, рядко и там се открояват запомнящи се. Но нали времената се промениха, сега всеки сульо и пульо повече от всякога може да направи песен и да си внуши, че изобщо му е работа да пее. Сузанита е пример за това, песните й нямат художествена стойност, ако не беше баща й със старите си лаври на някогашен хитов изпълнител от Прехода да я лансира и окуражава, щеше да си остане просто една от многото посредствени кифли. И си мисля колко жалко и трагично, че такива като нея са сред моделите за подражание на подрастващите момичета, с известния й разюздан живот, наркотици и тн. Даже май Орхан Мурад в един момент се е усетил що за стока е станала дъщеря му и ако се вярва на това, което четох, единствено заради внука си, синът й, още имат някакви взаимоотношения.
А Михаела Маринова за мен е от тези малцина съвременни български изпълнители, които заслужават да се нарекат певци. Нея я харесвам как пее, но за други не се сещам, и от жените, и от мъжете изпълнители.
Мисля си и че дълго време Криско ми се струваше също с арогантно излъчване, но мнението ми се промени донякъде, когато разбрах, че има детенце с Даун, и демонстрира голяма зрялост, осъзнатост и отговорност към него, дори помагал и на други деца с този синдром. Понякога хората могат да те изненадат, не че и не може да е пак пиар и показност, но избирам да вярвам, че не би използвал състоянието на собственото си дете, за да се облагодетелства. Трудно е в днешно време да вярваш на чистите помисли на хората, с всичките тези измамници и шмекери наоколо.
За психично болните хора в България, проблемът е от много отдавна и отношението под всякаква критика, което все още има към тях у нас, за мен показва, че българинът не е чак толкова състрадателен и милостив, за какъвто го спрягат. Никой не си избира гените, предразполагащи към психични заболявания, но поне обществото може да осигури адекватно лечение за тях, да им облекчи страданията поне малко. Но не, българинът като види някой психично болен, или с някакво увреждане, което не вписва човека в естетическите стандарти на обществото, се кръсти и изтърсва дежурната реплика, Да не дава Господ,  и отминава, учейки децата си на същото. Манталитетът ни е кофти в не едно отношения.

# 24 692
За съжаление или не, за децата Стоичков е дядото от Кауфланд, а Дара е каката от Кауфланд. Толкова за известността.

# 24 693
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Има си и дрехи със зареждане Grinning
https://zarimex.eu/hunting-clothes/drehi-s-nagryavane

Мисля си да си направим семейна кино седмица със стари български филми за отпускане (е, и постягане често) на душата. Снощи гледахме "Деца играят вън" с мъжа ми, смели сме се от сърце Heart

# 24 694
Въх, жива да не бях, не съм чувала за нагреваеми дрехи. Laughing

Добра идея е това с българските филми. И изобщо, стари любими филми. Снощи, след като видях първите 10 минути на едно ергенско шоу, ме хванаха нервите и тутакси взех да търся нещо за гледане. Попаднах на  Изкуплението Шоушенк. Изгледахме го с кеф.

С𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈, и Стоичков, и Дара са известни, а втората има доста почитатели сред младите.
Споделих тая класация, защото ми стана обидно, че Здравка Евтимова е в дъното, на последно място.
А на първите... няма да кажа нищо.
И изобщо, повечето са известни с това, че са известни и според мен, нямат място там. Но кой ме пита мен?

# 24 695
  • Пловдив
Окапи нямаше ли в зоопарка?
Мисля, че не, за софийския говоря.

# 24 696
Tъгувам за един френски реге изпълнител. Обичам музиката му, пусках си я като хапче за добро настроение. На 8 февруари си бях пуснала музика от ютюб през телефона на телевизора, звучеше негова песен и както държах телефона ми излезе,че на 7 фервуари е починал. Пълен шок! На 34 години от рак на мозъка. Нали знаете за онези стадии на скръбта, при които отначало човек не иска и не може да приеме,че нещастието се е случило. Разстроена съм, защото никога повече няма да мога да слушам песните му, без да изпитам чувстото на тъга от загубата му.
През декември е издал за последно песен, която се казва Mon amour. Не мога да я слушам, сърце не ми дава. Мисля си за смъртта и за единствената нейна алтернатива, която човек има - любовта. Защото чрез нея създава нов живот и предава себе си на бъдещето. Почивай в мир, Naaman! SobSobSob
https://www.youtube.com/watch?v=We5PU3mp3cE&ab_channel=Na%C3%A2manOfficial

# 24 697
  • France
За съжаление или не, за децата Стоичков е дядото от Кауфланд, а Дара е каката от Кауфланд. Толкова за известността.
A всъщност трябва ли децата да знаят кои са някакви футболисти? И някакви певици? Наистина ли е необходимо. Аз мога да цитирам точно 2ма футболисти от френския национален отбор и съм дотам. А в световен мащаб + още 2ма (Роналдо и онзи, аржентинеца с брадата). Не гледам футбол, не се интересувам от футбол, ММ също. А Албер Попов ми се наложи да го гуглна. Спортът го практикувам, не го гледам по телевизията.

# 24 698
А защо да не трябва да знаят. Стоичков е част от историята, Алберт Попов също.
Живеещите в чужбина е ясно че не ги знаят. За живеещите тук ми е странно.

# 24 699
Да практикуват спорт децата , още повече федерирани, и да не знаят имена на любимците си, че и на противниците им, е доста по- странно! И за възрастните е странно- що народ от световния елит по бойни спортове знам и съм виждала на живо, макар да ги практикува ММ...

На тая класация , проблемът й е, че е пълна с безизвестни.

# 24 700
  • SF
Колко много искам да отида в Дубай!

# 24 701
Да практикуват спорт децата , още повече федерирани, и да не знаят имена на любимците си, че и на противниците им, е доста по- странно! И за възрастните е странно- що народ от световния елит по бойни спортове знам и съм виждала на живо, макар да ги практикува ММ...

На тая класация , проблемът й е, че е пълна с безизвестни.
Безизвестни за живеещите в чужбина, за живеещите тук(с малки изключения) са известни.

# 24 702
  • Швейцария
Аз всичките от класацията ги знам. Живея от 30 години в чужбина, имам бг телевизия.

# 24 703
И инфлуенсърите , и влогърите, пак от бг телевизията?? Sunglasses

# 24 704
И инфлуенсърите , и влогърите, пак от бг телевизията?? Sunglasses

Защо не? Те са постоянно присъствие там. Канят ги в какви ли не предавания да ръсят мозък.

Общи условия

Активация на акаунт