Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 802
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Мерси, lindichka!
Аз бях да стелките. Сега остана и да ги пуснах. Скоро май не е имало авто, т.ч. ще ги чакам.

# 106
  • Бургас
Като сме на тема почистване на котлен камък, нещо за почистване на ютии продава ли се?

За чадърите питам пак?

# 107
  • до най-прекрасния мъж
Аз даже мисля, че и по-скоро го пускаха този планетарния миксер с планетарната цена. Mr. Green В една събота беше, спомням си брошурата...но не мога да я намеря. Може и по коледа да е било де, не споря...то времето така бързо лети-гащи/сутиени/червени панталони/ и два месеца се изтъркулиха Laughing
С тез гащи и тоалетни наистина времето минава бързо  Joy Моят миксер съм го поръчала на 06.12 - сега си гледам поръчките в Емаг, значи е било седмица-две преди това. И аз имах голям мерак за планетарен, обаче, пусто нямам място къде да го държа и като го видях какъв токмак е, се отказах. Беше абсолютно същият като показания от момичето, със същите приставки и джиджавки.

# 108
Здравейте! Чадърите са много хубави. Имам червен от две години. Много е стабилен и наистина не може да се обърне при вятър. Като минус мога да кажа само, че не можеш да го побереш в дамската чанта  Rolling Eyes
 Таблетки вече купих. Laughing

# 109
  • shumen
Аз днеска ходих и взех кокосово масло.Утре пак мисля да отида и да видим какво ще взема от промоциите.

# 110
  • София
Като сме на тема почистване на котлен камък, нещо за почистване на ютии продава ли се?
Извън темата за Лидл, днес си купих от Баухаус. Като стик е: загряваш ютията, мажеш, и след това избърсваш. Имаше от 10 лева и от 3 лева, взех това от 3. Не съм го пробвала още. Но моята ютия е обикновена - без пара, така че нямам големи претенции и очаквания. Много добре си я почиствам със сода бикарбонат.  Peace

Нечий мъж взимал ли е от перфоратора, който е другата събота? Да каже мнение. Мъжът ми му гледа показателите и каза, че ако са истински, цената е отлична.

# 111
  • София
Случайно, някъде да сте забелязали изостанали инфрачервени лампи?

# 112
  • Бургас

При нас днес имаше намалени на 45лв (Бургас, Лидл в Славейков (не в Мола)) Peace

# 113
  • София
bradata, благодаря! Ако някой не сподели за София, ще звънна на националния телефон Peace

# 114
  • Бургас

При нас днес имаше намалени на 45лв (Бургас, Лидл в Славейков (не в Мола)) Peace

Я да те попитам, в този магазин в Славейков, задържа ли се повече стоката (не хранителни продукти). Понеже е по-закътан и си мисля, че е по-малко посещаван. Ама дали не се заблуждавам?

# 115
  • Бургас
Всъщност преди често ходех там, но откакто направиха в Мол Галерия, който е срещу нас, се прехвърлих и в славейковския пазарувам доста по-рядко и инцидентно. Наистина като че ли е по-слабо посещаван и е напълно възможно да се позадържат мъничко по-дълго нещата, но не го твърдя на 100%, тъй като нямам вече много наблюдения. По инерция написах "при нас" Embarassed

Мимеиме, ако те отрежат по телефона, мога да помоля мъжО да купи една лампа, ако не са свършили и да ти я пратим - поне намалението ще избие доставката Wink Peace

# 116
  • Бургас
Благодаря, , bradata!

# 117
Тавите две в комплект ,уж незалепващо покритие не стават за нищо.Отлепиха се големи парчета от покритието и отдолу е ръжда.

# 118
Уф, как си пробутват бракмите Sick

# 119
Баш за тез с дъската ми беше питането  Hug Нареждат се на първо място в списъка за утре.  Mr. Green

Аз изобщо не съм доволна от комплекта с дъската. Не режат тези ножове и това ди е. Остана ми да си ползвам само дъската...

Чадърът не е ли със сгъваема дръжка?

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 08:25 от Мишелин

Общи условия

Активация на акаунт