Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 831
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
  • have faith and be patient ..
Много благодаря. Еххх толкова ме е яд, че закъснях за Лидълския
Досега мислех, че във всеки пост пожелаваш Красиво утро /т.е. да ни е красиво утрото Crazy/

хахаххаха и аз !

# 151
  • София
За таблетките за съдомиялна - ползвала съм и от двата вида All in one (W5 и Cleffect). Нямам надраскване по съдовете. Съдомиялната ми е малка за 6 комплекта, слагам цяла таблетка. Щом казвате,  че става и с половинка, ще пробвам. Само не ми е ясно как да я разрежа без да стане на сол...
За таблетките за тоалетна - да помислим за околната среда, който няма какво да почиства може да спести тази доза химия Peace

# 152
  • София
За таблетките за съдомиялна - ползвала съм и от двата вида All in one (W5 и Cleffect). Нямам надраскване по съдовете. Съдомиялната ми е малка за 6 комплекта, слагам цяла таблетка. Щом казвате,  че става и с половинка, ще пробвам. Само не ми е ясно как да я разрежа без да стане на сол...
За таблетките за тоалетна - да помислим за околната среда, който няма какво да почиства може да спести тази доза химия Peace

Лекичко я цепни с остър нож и се разчупва с ръцете като хапче. Половинка е идеално за малките машини, иначе ми оставаше препарат по съдовете.

# 153
В този ред на мисли , в Лидл продават ли гел за миални newsm78 О , да се допълня , видях горните постове , и аз ги деля на две. Ще наблюдавам.

Гел няма в Лидл, или поне не и в постоянния асортимент  Peace

# 154
Купих от бархетните комплекти, меки са. А дали при пране се събират, защото пише, че  може да се перат на 60С. Имаше комплекти от ранфорс, но се разбрах на каква цена бяха големите комплекти.

# 155
  • have faith and be patient ..
те не са ли от четвъртък чаршафките ?

# 156
Взех машата за коса с топъл въздух, но нещо не ми се получава добре. Може ли отзиви за нея - ползвате я с мокра, влажна или суха коса? От коя четка сте доволни най - много?

# 157
  • софия
Някой обърна ли внимание на тениските с мотиви на шевици. Мисля за допълнения към подаръци за чужденци, но да не простият на живо. Не мисля, че ще се изкупят и смятам чак утре да ходя да ги видя.

# 158
Само нехранителни неща споменавате, та се чудя до колко ще са ви необходими таблетките за WC...
За да "подхраня" малко необходимостта им, споменавам новото за мен кисело мляко "Родна стряха". Изненадана съм от приятния вкус и ниската цена.
Сдобих се и със сладко от горски ягоди /на същата марка/, ама вкусовите му качества не мога да коментирам.

# 159
  • Бургас
От таблетките за съдомиялна съм много доволна. Моята е малка, ползвам цяла таблетка, нямам надрани съдове, не ми е оставал препарат. Пускам обаче само еко програмата, мие над три часа, ако има значение.

# 160
  • Асеновград
Някой обърна ли внимание на тениските с мотиви на шевици. Мисля за допълнения към подаръци за чужденци, но да не простият на живо. Не мисля, че ще се изкупят и смятам чак утре да ходя да ги видя.
Не ми харесаха, исках да взема за подарък.Личи си че е щампа а това някак не го възприемам точно за българска шевица. Ще търся другаде, на празника на Розата съм виждала от производители , блузки със семпли шевици на достъпна цена.

# 161
Купих от бархетните комплекти, меки са. А дали при пране се събират, защото пише, че  може да се перат на 60С. Имаше комплекти от ранфорс, но се разбрах на каква цена бяха големите комплекти.

Не се свиват, аз поне не съм забелязала такова нещо, а редовно ги пера на 60 градуса  Peace
Спално бельо по принцип се препоръчва да се пере на 60 градуса и с прах за бяло. По принцип де, иначе всеки си решавам сам.

Имам долен с ластик бархетен, и плик с калъфка-също бархетни. Всьо - от Лидл Grinning

# 162
  • Пловдив

Аз ги гледах сутринта. Загледах по-скоро дамските, но предполагам, че при мъжките е същата хавата. Не бяха нищо особено, тениска с щампа, даже на места ми се стори, че щампата не е добре отпечатана.

# 163

Лекичко я цепни с остър нож и се разчупва с ръцете като хапче. Половинка е идеално за малките машини, иначе ми оставаше препарат по съдовете.
И аз използвам цяла таблетка. Ще опитам с половинка.

# 164
  • софия
Не ми харесаха, исках да взема за подарък.Личи си че е щампа а това някак не го възприемам точно за българска шевица. Ще търся другаде, на празника на Розата съм виждала от производители , блузки със семпли шевици на достъпна цена.
Ясно. Благодаря!
Скрит текст:
Харесвам тези, но, разбира се, тяхната цена е доста по-различна.

Общи условия

Активация на акаунт