Лидл 100- Таблетки тук, таблетки - там. Тоалетна без таблетки - голям срам.

• 98 764
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
В Лидл съм. Тениски и чорапи йок - добре, че взех шевна машина. Ще си шия  Joy
И гащи, гащите да не забравиш. hahaha
И аз харесах чорапките, изглеждат симпатични, утре ще пратя някой до Лидл да ми ги вземе, че като чета със сигурност ще остана без тях.

# 196
  • София
От пресата за чесън някой доволен има ли?Четох негативните коментари,но пък ми хареса и мисля утре да си я взема,та..някой нещо положително може ли да каже  Mr. Green

# 197
  • Пловдив
Хайде аз се записвам първа за като почнеш да шиеш гащи  Joy и да не се изпреварваме  Naughty.
И сега въпроса от четвъртък ще има дамски якета със специфичен шушляк, който не задържа петна и не се мокри. Аз началото на есента си купих едно за този период, ама ако тия са много добри да се жертвам и да купя още едно.

А бе с тия подкукуросвания за закупуване на разни неща, някой да не е на процент и да си докарва парички, я да си признава веднага  Laughing

# 198
От пресата за чесън някой доволен има ли?Четох негативните коментари,но пък ми хареса и мисля утре да си я взема,та..някой нещо положително може ли да каже  Mr. Green
   За пресата вече писах по-назад, имам я повече от година, ползвам я често и съм много доволна, лесно се мие.

# 199
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Доста се самонавивате тук. Аз две неща пробвах - кафе и таблетки за тоалетна, все препоръчани - ами нищо особено.

# 200
   За пресата вече писах по-назад, имам я повече от година, ползвам я често и съм много доволна, лесно се мие.
Аз да ви дам една идея с тези преси за чесън- имам горчив опит с две , скапаха се и се отказах въобще от такъв аксесоар Mr. Green. Реших си въпроса с едно малко хаванче дървено с мъничка кълцалка , от едно ходене в Орешака. Много готино изработено и ми върши работа от години.
Момичета , благодаря за отговорите за гела , bouquet аз имам , просто се чудех Лидълски дали се намира.
Нали ставам последовател на марката лека -полека. Embarassed
Само дето от тази седмица си харесах единствено рибата тон и кремчетата ванилия ,мммм на ХХЛ-а излапах кило smile3506без никакъв свян.

# 201
  • В една слънчева къща...
И аз от пресата за чесън бях доволна, докато наскоро не забелязах, че се е напукала в единия край /между дупчиците/ и очаквам скоро да сдаде багажа...
/моята е с бодличките де/

# 202

Пресата за чесън като гледам и на това трето завъртане няма да я купя, още ми се струва скъпа Mr. Green явно не съм забогатяла за две години, откак я гледам Thinking свиди ми пък Crossing Arms тц, нИ я щЪ Naughty

# 203
И аз имам пресата за чесън-харесва ми, върши си работата.
А продуктите с марка Родна стряха ще останат в постоянния асортимент Peace

# 204
Купувала съм около 100тина преси за чесън с един и същи ефект - чупят се на 3ия път.  Вече не вярвам в чудо. 

# 205
  • София
И аз от пресата за чесън бях доволна, докато наскоро не забелязах, че се е напукала в единия край /между дупчиците/ и очаквам скоро да сдаде багажа...
/моята е с бодличките де/
Тази,която аз загледах също е с бодлички,което  ме наведе на мисълта,че ще се чисти по-лесно  newsm78
Имам обикновена,при която точно тези неща на "буталото" ги няма и изпадам в див ужас като се наложи да я чистя...то не е вода,то не е клечки за зъби...абе хамалогия голяма

# 206
Пресата за чесън чистя с четка за зъби, лидълска разбира се Mr. Green.От тези дето са по 4.Ползвам и за миене на други прибори.

# 207
  • Бургас
Заплюх си тениски с бродирани мотиви!
ДАно до утре да има!

Да споделите мнение,тези,които са използвали четките за зъби,тези с батериите?

# 208
Взех си и аз таблетки (да не пропусна Simple Smile ) А за миялната - един техник ми беше препоръчал да ползвам само гел, защото таблетките повече увреждали. Та си взимам и аз Сомат - често има промоции 2 на цената на 1 (последно от ДМ си взех миналата седмица); останалите препарати за миялната си ги взимам от Лидъл и съм доволна (гел за изплакване и сол)

# 209
Тета, какво направи с кърначетата?
Мен ако ме питаш ги изхвърли. Peace

Общи условия

Активация на акаунт